AMBALAJ DUBLU - Branturi - pintenilor calcaneeni - protector pentru călcâi

Cod: DA10715131
144 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu aceste protectori unice pentru călcâi cu gel, potrivite pentru probleme de călcâi, dureri de călcâi, vânătăi, piele uscată și crăpată a călcâiului și alte probleme.

Datorită unui gel special de silicon moale și unui design anatomic unic, acestea absorb perfect șocurile și astfel vă ameliorează călcâiele și picioarele. Plimbarea va fi mai plăcută și mai puțin dureroasă.

În același timp, îți protejează călcâiele de vânătăile de la pantofi. În combinație cu crema hidratantă, acest protector este un instrument unic care te va ajuta să scapi de pielea crăpată și uscată de pe călcâie.

Datorită formei sale anatomice, utilizarea este extrem de confortabilă și plăcută. Materialul special de gel este plăcut la atingere, nu apasă și se adaptează perfect fiecărui picior. Protecțiile pentru călcâi  sunt concepute pentru bărbați și femei de diferite vârste.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează o durată lungă de viață pentru reutilizare.

 • Acţionează împotriva durerilor de călcâi
 • Absorb șocurile pe picior și călcâi
 • Ele protejează articulațiile și coloana vertebrală
 • Ei lucrează împotriva pasului greșit

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

INSERȚII UNICE DE GEL PENTRU PANTOFII

Suferiți de călcâiele ascuțite (creșteri pe călcâie), durerea  călcâiului, dureri de picioare în pantofi incomozi, călcâi uscate crăpate sau vânătăi ? Aducem aceste branțuri unice cu gel pentru tocuri doar pentru tine.

Branțurile terapeutice pentru pantofii  sunt protectori din gel moi, confortabili, care se adaptează perfect piciorului tău.

Gelul special garantează o absorbție optimă a șocurilor, previne oboseala picioarelor și ajuta la prevenirea durerilor și oboselii picioarelor. Protecțiile sunt potrivite în special dacă suferiți de vârfuri la călcâi și dureri de călcâi.

 

inserție din silicon pentru călcâi

 

PENTRU PICIOARE USCATE ȘI CRĂPATE

De asemenea, puteți folosi acest protector unic pentru călcâi împotriva călcâielor uscate și crăpate. Tot ce trebuie să faci este să aplici crema pe picioare și să pui un protector cu gel, poți purta și șosete pe protector. Manșonul de gel hidratant protejează călcâiele de vânătăi, vezicule și crăpături. Accelerează vindecarea pielii crăpate și uscate de pe călcâie și în același timp regenerează pielea.

 

ÎMPOTRIVA PRESIUNII LA PICIOARE

Spune-ți adio vânătăilor și veziculelor de pe călcâie. Aducem o soluție grozavă. Protecții revoluționare cu gel pentru călcâi. Protectoarele cu gel sunt translucide, nu deranjează aspectul pantofilor.

Protectorul cu gel previne eficient frecarea călcâiului pantofului și astfel îndepărtează în mod fiabil și eficient vânătăile. Are efect preventiv, dar și asupra vânătăilor care au apărut deja. Lucrul grozav este că este folosit pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât picioarele tale vor fi în siguranță pentru o lungă perioadă de timp.

 

DISPOZITIV TERAPEUTIC PENTRU DURERE

Protectorul cu gel pentru calcai ,este dispozitivul perfect care amelioreaza durerile de calcai si oferă ingrijire a sanatatii picioarelor. Datorită siliconului moale și designului special, oferă o protecție eficientă împotriva durerii de mers. Absoarbe eficient șocurile la mers în timpul mersului, reduce presiunea și durerea în călcâi.

 • Pentru promontori și călcâiele dureroase
 • Protecție 100% a călcâiului împotriva abraziunii de la pantofi
 • Un instrument unic pentru turiști, sportivi și muncitori
 • Prevenirea presiunii, abraziunii și leziunilor pielii pe călcâi
 • Pentru catifelarea pielii uscate și crăpate de pe călcâi

 

POTRIVIT PENTRU TOȚI

Protectia cu gel pentru calcai este extrem de flexibilă și durabilă. Este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Se adaptează tuturor. Pachetul conține două bucăți de protecție - câte una pentru fiecare picior.

 

PENTRU REUTILIZARE

Protectorul a fost realizat din materiale de cea mai înaltă calitate folosind cea mai recentă tehnologie de producție. Acest lucru garantează durabilitatea și durabilitatea produsului. Prin urmare, protectorul este conceput pentru utilizare repetată.

 

CUM SE FOLOSEȘTE PROTECTORUL

Spălați bine dispozitivele de protecție în apă caldă și săpun înainte de prima utilizare. Puneți protectorul pe picioare. Puteți pune șosete pe protector. Dacă vrei sa folosesti protectorul pentru a hidrata pielea, aplica mai intai crema pe calcai într-un strat mai gros și aplica imediat protectorul. După utilizare, clătiți protectorul cu apă călduță, ștergeți ușor cu o cârpă și lăsați să se usuce la temperatura camerei. Se poate pudra cu pulbere obișnuită.


protecție din siicon

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Material: gel de silicon flexibil
 • Dimensiune: universal (33 - 45)
 • Cantitate: 2 bucăți
 • Culoare: transparent (laptos)

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: