Tampă de masaj pentru întinderea și relaxarea coloanei cervicale

Cod: DS14552266
284 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DISPOZITIV UNIC DE TRACȚIUNE CERVICALĂ PENTRU ÎNTINDEREA COLOANEI CERVICALE

Ai dureri de gât și de cap? Ai un job sedentar? Te simți înțepenit sau pur și simplu adori un masaj relaxant? Această plăcuță unică de tracțiune este concepută doar pentru dvs., care vă va întinde perfect coloana cervicală, vă va aduce ușurare, o gamă îmbunătățită de mișcare și un masaj unic de relaxare. Aparatul este potrivit pentru:

  • Tensiunea mușchilor cervicali și durerile de cap asociate
  • Rigiditatea articulațiilor
  • Hernie de disc și vertebre cervicale
  • Comprimarea nervilor periferici și a altor


tampă de masaj pentru întinderea coloanei cervicale

 

CARE ESTE SECRETUL SUCCESULUI?

Tampa de tracțiune de pe gât funcționează pe principiile fizioterapiei. Este proiectat ergonomic pentru a vă oferi un efect terapeutic maxim. Ajută la întinderea vertebrelor individuale ale coloanei vertebrale, ceea ce ameliorează durerea și, în același timp, îmbunătățește gama de mișcare. Este un produs de casă convenabil pentru tratamentul durerilor de spate și îngrijirea preventivă.

Când te întinzi pe covoraș, gravitația permite întregului corp să se întindă fără efort, iar mușchii din jur încep să se relaxeze, decomprimând ușor plăcile, nivelând coloana vertebrală, ameliorând tensiunea și durerea. Vei fi uimit de cât de bine te simți după o singură utilizare. Și toate acestea fără niciun efort. Ușurează-ți spatele cu acest tampon grozav.

 

CUM SE UTILIZEAZĂ TRACȚIUNEA DE GÂT?

Așezați tamponul pe o suprafață solidă. Întindeți-vă pe dispozitiv și fixați cureaua în jurul capului. Folosind o pompă de mână, aplicați încet presiune pe coloana cervicală. Alege presiunea astfel încât să nu fii incomod. Odată ce coloana vertebrală se relaxează, puteți adăuga încet. Apoi inspirați adânc și bucurați-vă de un masaj relaxant. Datorită acestei tehnologii și culcat obișnuit, există un efect general de vindecare.


pernă pentru masaj pentru gât

 

POTRIVIT PENTRU TOȚI

Datorită dimensiunilor sale universale, dispozitivul de tracțiune este potrivit pentru aproape toți bărbații și femeile de diferite vârste. Consultați un medic cu privire la oportunitatea utilizării dispozitivului dacă suferiți de leziuni ale gâtului, artrită reumatoidă, presiunea măduvei spinării, instabilitate a coloanei vertebrale, fracturi osoase, tumori și boli autoimune și afecțiuni care pot afecta mișcarea.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestui tampon unic pentru întinderea și relaxarea coloanei cervicale s-au folosit materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție, ceea ce este o garanție a funcționalității și longevității produsului.


curea unică pentru gât

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Material: plastic, material textil
  • Dimensiuni: 37x33x11cm

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: