Amplificator pentru încheietura mâinii, degete și mână

Cod: DS42237528
Ofertă Recomandare
88 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu amplificatorul unic pentru încheietura mâinii pentru cea mai eficientă întărire a mușchilor mâinilor. Datorită încărcăturii reglabile, este potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniști, bărbați și femei.

Exercițiul cu un întăritor pentru încheietura mâinii este considerat unul dintre cele mai eficiente pentru încheieturi, mâini și antebrațe sănătoase și puternice. Acest exercițiu este recomandat de terapeuți și medici ca profilaxie și terapie pentru bolile mâinilor, artrită, tuneluri carpian, tendinite și multe altele.

Aparatul este potrivit sportivilor activi, artiștilor, muzicienilor, lucrătorilor la calculator dar și oricui își dorește încheieturi puternice și sănătoase.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, mânerelor ergonomice speciale și încărcăturii reglabile, este un produs premium. Produsul de întărire de înaltă calitate dezvoltă rapid forța, stabilitatea și abilitățile motorii necesare.


 

Un bandaj terapeutic pentru încheietura mâinii sau mănuși speciale pentru întărirea încheieturii pot oferi și sprijinul necesar

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

AMPLIFICĂTOR PENTRU ÎNCHEIETURA MÂINII ȘI A DEGETELOR

Cel mai bun și mai confortabil instrument de antrenament pentru întărirea mâinilor și a degetelor. Designul compact îți permite să-l iei oriunde. Datorită rezistenței reglabile de 10 - 40 kg, este potrivită pentru bărbați și femei, incepatori si profesionisti. Rezistența este modificată prin simpla rotire a butonului în sensul acelor de ceasornic pentru un nivel de rezistență mai mare și în sens invers acelor de ceasornic pentru o rezistență mai mică. Construcția premium asigură durabilitate maximă.


Amplificator pentru încheietura mâinii

 

REDUCE-ȚI DUREREA ȘI RIGIDITATEA MÂINILOR

Exercițiile fizice regulate cu un stimulator pentru încheietura mâinii au un efect pozitiv asupra mâinilor obosite, se simt rău, fără sânge și ajută la prevenirea tunelului carpian sau a artritei.

 

DE CE FĂ EXERCIȚII CU ACEST FORTERITOR DE MÂNI

1. IDEAL PENTRU TERAPIA DE REHABILITARE A MÂINILOR - Exercițiile regulate cu un întăritor de mână pot ajuta la restabilirea forței musculare, ceea ce este bun pentru tratarea slăbiciunii musculare cauzate de boală sau rănire, tunelul carpian și alte leziuni. În același timp, ajută la dezvoltarea abilităților motorii mâinii.

2. CREȘTE FLEXIBILITATEA ȘI REGENERAREA MÂINILOR - Cu ajutorul unui întăritor pentru încheietura mâinii, mușchii mâinii tale sunt antrenați și sângerează suficient. Acest lucru ajută la creșterea flexibilității degetelor / palmelor / încheieturilor și previne artrita. În același timp, exercițiile fizice au un efect preventiv împotriva bolilor mâinilor.

3. PENTRU REDUCEREA OBSOLEILOR ȘI A DUREREA - Făcând exerciții cu ajutorul unui stimulator al degetelor, mușchii brațelor alternează tensiunea cu relaxarea, ceea ce contribuie la ameliorarea oboselii și a durerii. Astfel de exerciții sunt deosebit de importante pentru persoanele care lucrează în birouri și cu computere.

4. PENTRU O MAI MAI MULTĂ FORȚĂ A ÎNCHEIETURII MÂINII ȘI A MÂINII - Funcția de bază a acestui instrument este, fără îndoială, de a crește rezistența încheieturii mâinii, a prinderii și a degetelor. O prindere puternică este deosebit de importantă pentru sportivi, alpiniști, artiști, muzicieni și diverse profesii.


unic-putere-încheieturi

 

CUM SĂ EXERCIȚI CU ACEST AMPLIFICATOR

Unul dintre exercițiile recomandate este o compresie lentă și menținerea ulterioară în faza de vârf timp de 5 secunde. Faceți 20 de repetări și apoi schimbați mâinile. Exersați mai multe serii.

 

MÂNERE ERGONOMICA

Mânerele de înălțare sunt special concepute, punând accent pe ergonomia mișcării. Sunt echipate cu un tratament special anti-alunecare, astfel ca oferă o prindere simpla si ferma chiar și cu mainile transpirate. Exercițiul va fi cât se poate de confortabil și convenabil.

 

DIMENSIUNI COMPACTE ȘI GREUTATE UȘOARĂ

Datorită dimensiunilor sale compacte, designului modern și calității înalte, booster-ul a fost folosit și apreciat ca produs premium de un număr de clienți mulțumiți din întreaga lume. A rezistat la un raport calitate-preț deosebit de ridicat. Designul ergonomic elegant împreună cu intensitatea reglabilă a exercițiului sunt concepute pentru un confort maxim de utilizare. Construcția durabilă asigură o durată lungă de viață a produsului.


pornire, deget și mână

 

CALITATEA MATERIALELOR PENTRU DURABILITATE MAXIMĂ

Materialele de cea mai înaltă calitate au fost folosite la fabricarea acestui amplificator pentru degete pentru a asigura durabilitate și longevitate maxime. Prin urmare, puteți fi sigur că acest produs vă va dura.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: