AMBALARE DUBLĂ - Uscător profesional de pantofi

Cod: DA51961832
GRATUITGRATUIT
uscator de pantofi profesional
204 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Uscatorul unic de pantofi este conceput pentru a elimina umezeala de pe pantofi, pentru a preveni mucegaiul, invechitul și pentru a menține calitatea pantofilor. Datorită performanței sale ridicate, ajută la uscarea oricărui pantof rapid și eficient.

Îl poți folosi în pantofi sport, eleganti si de mers. În scurt timp, îți vei usca clăparii de schi, bocancii de lucru și multe altele.

Uscătorul de pantofi este alimentat de electricitate. Este destinat reutilizarii. Materialele de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție sunt o garanție a funcționalității și longevității acestui produs premium. Experimentați un mod nou, rapid și eficient de a vă usca pantofii.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SFÂRȘIT DE MUCEGAI ȘI UMIDITATE

Ai pantofii înmuiați și trebuie să-i pui în câteva clipe? Ai nevoie să-ți usuci pantofii, bocancii de lucru, bocancii de schi rapid și eficient? Căutați o soluție modernă și de încredere? Faceți cunoștință cu acest uscător de pantofi unic, care este cea mai bună soluție pentru uscarea pantofilor. Usucă excesul de umiditate perfect, rapid și fiabil.

 

uscator de pantofi profesional

 

LA ORICE PANTOF

Uscatorul de pantofi permite uscarea sigură, rapida si sigura a tuturor tipurilor de pantofi. Dimensiune universală - lungimea uscatorului este de 19 cm, deci este potrivit pentru incaltamintea cu mărimea în jur de EU 31 și mai mare.

 

PENTRU CINE ESTE USCATORUL

Uscătorul de pantofi este destinat utilizării pe tot parcursul anului pentru persoanele care se angajează în orice sport, cum ar fi trekking, alergare, călărie, pescuit, precum și pentru persoanele cu transpirație crescută a picioarelor sau pentru uscarea pantofilor după înmuiere pe timp de ploaie și zăpadă. Datorită utilizării sale universale, este potrivit pentru toată lumea.

 

CÂND UTILIZAȚI USCĂTORUL PANTOFILOR

  • Pentru încălțămintea spălată - După spălarea pantofilor, poate dura 2-3 zile până se usucă în mod natural. Folosește un uscător de pantofi noaptea și pune-ți pantofi uscați a doua zi.
  • Pantofi transpirați - După sport sau muncă, pantofii tăi pot fi umezi de transpirație. Puteți folosi uscătorul de pantofi pentru a usca și a-l folosi a doua zi.
  • După înmuiere în ploaie și zăpadă - încălțămintea umedă de ploaie sau zăpadă se usucă mult mai repede și mai confortabil.
  • Îndepărtați mirosurile și mucegaiul – după transpirația frecventă a picioarelor și mai ales după uscare insuficientă, în încălțăminte se pot forma mucegai, germeni și mirosuri neplăcute. Uscătorul de pantofi ajută la uscarea lor perfectă, ceea ce ajută împotriva mucegaiului și mirosului.
  • Încălzește-ți pantofii - Încercați să utilizați un uscător de pantofi pentru a vă încălzi pantofii și pentru a vă usca transpirația înainte de a pleca în timpul iernii. Te vei simți grozav

 
uscător de pantofi unic

SIGUR MAXIM

Uscatorul de pantofi este fabricat cu accent maxim pe siguranta si utilizarea pantofilor dumneavoastra. Se încălzește doar până la o anumită temperatură sigură, datorită căreia nu provoacă deformarea și dezintegrarea pantofilor. Uscatorul este sigur pentru toate tipurile de materiale din care pot fi confectionati pantofi.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Utilizarea este foarte simplă și confortabilă. Doar puneți uscătorul în pantofi și conectați-l la o priză de 230 V. Dispozitivul are nevoie de doar câteva ore pentru a usca eficient chiar și pantofii foarte umezi. Cel mai bun mod este să vă uscați pantofii peste noapte, astfel încât să vă puteți bucura de pantofi uscati și caldi dimineața.

 

PENTRU USCARE PERFECTĂ

Formă specială a uscătorului de pantofi permite căldurii să pătrundă în fiecare parte a pantofului și să-l usuce uniform. Astfel ești sigur că pantofii tăi preferați vor fi gata de utilizare imediată. În plus, acest lucru va preveni mucegaiul sau alte deteriorări ale pantofilor.

 
electric-uscător-pantof

 

CELE MAI BUNĂ CALITATE MATERIALE ȘI DESIGN DE STIL

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, cu accent pe durata lungă de viață a produsului și utilizarea reutilizabilă. Prin urmare, produsul vă va servi după multă utilizare. În plus, designul produsului este atemporal și elegant.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Putere: 12W
  • Tensiune de alimentare: 230V
  • Dimensiuni: 165 mm x 57 mm x 48 mm

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: