Un stimulator electric unic pentru mușchii feselor, coapselor și șoldurilor

Cod: DS36761502
80 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu cel mai eficient întăritor muscular pentru fese, coapse și șolduri frumoase și ferme. Noul cel mai eficient stimulator electric cu două funcții folosește o metodă revoluționară de întărire. Datorită EMS, vă întărește eficient mușchii și minimizează durerea (efectul curent TENS).

Este mult mai eficient și mai nedureros decât versiunile originale vechi. Pe lângă mușchii feselor, îl puteți folosi confortabil pe coapse sau pe mâini. În plus, ajută la reducerea celulitei, întărește pielea și modelează mușchii. De asemenea, este folosit de kinetoterapeuți ca instrument terapeutic.

Aveți o siluetă perfectă fără durere și rapid. Îl poți folosi ca antrenament principal sau pentru exerciții suplimentare.

  • Sprijină arderea grăsimilor
  • Îmbunătățește silueta
  • Crește elasticitatea pielii
  • Întărește mușchii
  • Ajută la eliminarea celulitei

 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi un pachet de doua luni de plasturi de slăbit pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ.

RECOMANDĂM - dacă suferi de celulita sau vrei sa slabesti din coapse sau fund, vei gasi plasturi speciali pentru celulita si slabit.

Încearcă, de asemenea, jambiere de slăbit sau o centură de slăbire pentru a te ajută să slăbești în abdomen.

Pentru o pierdere eficientă în greutate, încercați un disc rotativ - Rotana sau expander de întărire.

Dacă suferi de celulita soluția este un aparat special de masaj.

Lenjeria intima unică poate ajuta, de asemenea.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FORTERISTOR MUSCULAR PENTRU CORP PERFECT ȘI CUL SEXI

Vrei să ai fese, coapse și șolduri sexy în formă frumoasă? Nu ai timp să petreci ore întregi în sală? Vă oferim o metodă eficientă de întărire a mușchilor acasă doar pentru dvs. Datorită celor 15 niveluri de intensitate, dispozitivul este conceput pentru a întări mușchii, întări mușchii și pielea, îndepărtează celulita și pentru a modela o siluetă perfectă. Este potrivit atat barbatilor cat si femeilor ca exercițiu dar si ajutor terapeutic pentru întărire sau relaxare musculară.

 

 

amplificator de coapsă și fese

 

UTILIZARE MULTIFUNCȚIONALĂ

Cu acest dispozitiv poți ajuta la îmbunătățirea elasticității mușchilor, a pielii și la eliminarea celulitei. În același timp, întărește mușchii și modelează silueta perfectă. Îl poți folosi confortabil pentru citit, plimbare, alergat temele, dar și pentru muncă, gătit sau relaxare.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ SURSA DE ALIMENTARE

La baza mișcării corpului se află contracțiile musculare, care primesc comenzi să acționeze prin impulsuri trimise de la creier. Dispozitivul furnizează mușchilor informații asemănătoare mușchilor prin micro-pulsuri. Așa că se mișcă. Prin mișcare, mușchii sunt intariti într-un mod natural. Mușchii lucrează exact pe părțile în care lipiți electrozii de gel. Impulsurile mai puternice servesc la întărirea activă a mușchilor. Mai moi, dimpotrivă, să le eliberezi după efort fizic. Impulsurile transmise ajung la cele mai profunde fibre musculare. Prin urmare, sunteți sigur că vor antrena perfect mușchii corpului.

 

PENTRU EXERCIȚII NEÎNDURERATE

Datorită tehnologiei speciale și a pernelor reutilizabile, acest stimulator muscular electric unic este eficient și, în același timp, minimizează durerea cu care sunteți obișnuit atunci când utilizați stimulatoare electrice. Exercițiul va fi plăcut și eficient. Tampoanele adezive reutilizabile sunt realizate din hidrogel medical, iar fiecare tampon poate fi refolosit de cel puțin 30 de ori (în funcție de utilizare).

 

stimulator de fund 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE PENTRU PERFORMANȚĂ MAXIMĂ

La producerea acestui booster au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție brevetată, ceea ce va asigura eficiența maximă și durata de viață a produsului. Datorită construcției sale, dispozitivul este foarte flexibil, se adaptează oricărei figuri. Are electrozi mari montați pe un suport flexibil.

 

Specificație tehnică:

2 tipuri de curenți electrici: EMS (4 - 35 Hz) și TENS (4 Hz / 40 - 66 Hz);

15 niveluri de intensitate;

program automat 25 minute;

electrozi autoadezivi;

dimensiuni 26x20x1,5 cm;

masina de spalat PU;


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: