AMBALARE DUBLA - Pansament magnetic terapeutic pentru încheietura mâinii

Cod: DA80811490
174 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pansamentul magnetic unic pentru încheietura mâinii este conceput pentru probleme cu tunelul carpian, articulațiile mâinii, dureri ale încheieturii mâinii și oboseală.

Datorită designului special, există compresie controlată pentru a elimina durerea. În același timp, magneții terapeutici contribuie la regenerare și la îmbunătățirea mobilității. Bandajul este universal pe mâna stângă și dreaptă, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Pansamentul terapeutic pentru încheietura mâinii este potrivit pentru utilizare pe termen lung și regulat. Îl poți folosi acasă, la serviciu, la școală și oriunde ai nevoie. Este recomandat de chiropracticieni, terapeuți și specialiști ca instrument terapeutic pentru îmbunătățirea sănătății încheieturii mâinii.


 

SFATUL NOSTRU

În reumatism și boli inflamatorii, este important să curățați organismul de substanțele nedorite. Plasturile de detoxifiere pot fi un ajutor potrivit

Exercițiile fizice cu un întăritor pentru încheietura mâinii sunt, de asemenea, importante.

Mănușile speciale pentru întărirea încheieturii pot oferi și sprijinul necesar.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

BANDAJ UNIC POTRIVIT PENTRU DURERE DE ÎNCHEIETURI, ŞI ALTELE

Terapeuții recomandă pentru reabilitare rapidă chiar și după entorse ușoare, suprasolicitare cu probleme de tunel carpian. Acest suport inovator pentru încheietura mâinii oferă stabilitatea necesară și o aderență foarte bună. Datorită designului său, bandajul este ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Este ușor de curățat și rezistent la deteriorare. Materialul special asigura o purtare foarte confortabilă.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ ACEST PANSAMENT PENTRU  ÎNCHEIETURA MÂINII?

Acest bandaj este realizat din silicon elastic, respirabil, care întărește articulația carpiană și articulația carpometacarpiană a degetului mare, asigură compresie și, de asemenea, încălzește articulația. Reduce durerea asociată cu suprasolicitarea articulațiilor.

Compresia ușoară și căldura nu numai că ajută la controlul și reducerea umflăturii articulațiilor, ci și la creșterea circulației sângelui și a oxigenului către țesuturile individuale. În același timp, magneții puternici oferă țesuturilor benefice magnetoterapie benefică.


pansament de mâină

 

DE CE MAGNETOTERAPIA?

Câmpul magnetic susține aprovizionarea țesuturilor cu oxigen și substanțe nutritive, iar fluxul de sânge în vene, artere și capilare este crescut semnificativ. Ulterior, celulele sunt aprovizionate cu vitamine, oligoelemente și hormoni. Utilizarea regulată timp de 2 până la 3 ore pe zi poate ajuta la ameliorarea durerilor articulare și la accelerarea regenerării țesuturilor deteriorate.

 

PENTRU CINE ESTE BANDAJUL?

  • Pentru persoanele care suferă de dureri ale încheieturii mâinii, oboseală și suprasolicitare
  • Pentru persoanele care suferă de tunel carpian și dureri ale încheieturii mâinii
  • Când lucrați cu un computer
  • Pentru activități sportive


pansament magnetic

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE PENTRU FUNCTIONALITATE MAXIMA

Pansamentul magnetic special pentru încheietura mâinii este realizat din materiale flexibile de cea mai înaltă calitate pentru un efect maxim. Acest lucru vă va asigura că vă oferă suportul necesar chiar și după o utilizare pe termen lung. Magneții puternici vă oferă o terapie terapeutică cu magnet în orice moment. Această combinație face din acest bandaj un produs premium.

 

POTRIVIT PENTRU BĂRBAȚI ȘI FEMEI

Pentru un efect terapeutic maxim și în funcție de amploarea bolii, se recomandă purtarea regulată timp de 2 până la 3 ore pe zi sau la nevoie. Poate fi purtat noaptea, în timpul somnului, ziua sau combinat. Bandajul este conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pe mâna stângă și dreaptă.

*Trimitem varianta produsului in functie de disponibilitatea stocului nostru.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: