Orteza de genunchi - stabilizator de genunchi 2buc

Cod: DS26547907
168 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

O orteză unică pentru genunchi - stabilizatorul este conceput pentru probleme cu genunchi, artrită, menisc, durere și oboseală.

Datorită designului special, există suport controlat și stabilizarea articulației genunchiului pentru a elimina durerea. Aceste orteze cu genunchiere stabilizatoare cu arc nu numai că oferă suportul necesar genunchilor, dar oferă si mai multa forta și contribuie astfel la regenerare și la imbunatatirea mobilitatii.

Orteza este universală, potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Îl poți purta și pe sub haine. Este potrivit pentru utilizare pe termen lung și regulat. Îl poți folosi pentru plimbare, munca dar și pentru sport.

Materialele de calitate și tehnologia de producție premium garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Este recomandat ca ajutor terapeutic pentru îmbunătățirea stării de sanatate a genunchiului tău.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ORTEZE UNICĂ GENUNCHII - STABILIZATOR

Acest suport inovator pentru genunchi oferă stabilitatea necesară și aderență foarte bună. Datorită designului său, orteza este ideală pentru sport, mers pe jos și muncă. Este ușor de curățat și rezistent la deteriorare. Materialul de amortizare intern asigură o potrivire foarte confortabilă. Materialele speciale asigură că orteza este confortabilă de purtat și se potrivește bine pe picior.


ortenză de genunchi

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ STABILIZATORUL PENTRU GENUNCHI?

Această orteză întărește articulația genunchiului, asigură compresia și stabilizează articulația. În același timp, reduce durerea asociată cu suprasolicitarea articulațiilor. Orteza ajută la îmbunătățirea flexiei genunchiului (îndoirea genunchiului înainte și înapoi), ușurează ridicarea de la sol și ajută picioarele să meargă zilnic. Funcționează ca și cum cineva te ia. Se recomanda a fi folosit ca mijloc preventiv, protejează și atenuează consecințele unui accident.

 

ESTE IDEAL LA PLIMBARE

Stabilizatorul pentru genunchi are elemente de protecție și prevenire care întăresc mișcarea genunchiului tău. Designul deschis permite o gamă largă de mișcări, dar oferă și sprijin pentru tendoanele și articulația genunchiului. Acest lucru îl face ideal pentru mers și lucru acolo unde aveți nevoie de fixare suficientă și libertate de mișcare în același timp. Are o funcționalitate excelentă, dar nu pune în pericol mișcarea naturală.

 

CUI ESTE RECOMANDATĂ ORTEZA?

  • Pentru persoanele care suferă de dureri de genunchi, oboseală și suprasolicitare
  • Pentru probleme de menisc
  • La locul de muncă
  • În artrită

 orteză unică de stabilizare

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE PENTRU FUNCTIONALITATE MAXIMA

Genunchiera speciala este realizata din materiale de cea mai înaltă calitate și rezistență pentru un efect maxim. Se va asigura că vă oferă suportul necesar chiar și după o utilizare pe termen lung. Această combinație face din această orteză un produs premium.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Utilizarea ortezei este simplă și rapidă. Pune-l pe genunchi și prinde-l cu bretele. Se prind cu Velcro. Gradul de strângere poate fi setat individual.

 

PURTAȚI TOATĂ ZIUA

Pentru un efect terapeutic maxim și în funcție de amploarea bolii, se recomanda purtarea cat mai des a ortezei. Este conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

 ortenză practică

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Material: poliester, oțel inoxidabil
  • Culoarea neagră
  • Dimensiune: universal
  • Prețul este pentru 2 buc

 

SFATUL NOSTRU

BANDAJ UNIC PENTRU GENUNCHI

bandaj terapeutic pentru genunchi

Bandajul terapeutic pentru genunchi este potrivit pentru utilizare pe termen lung și regulat. Îl poți folosi acasă, la serviciu, la școală, în sport și oriunde ai nevoie. Este recomandat de chiropracticieni, terapeuți și medici ca instrument terapeutic pentru îmbunătățirea sănătății genunchiului dumneavoastră.

 

 

BANDAJ TERAPEUTIC MAGNETIC PENTRU GLEZNE

bandaj terapeutic magnetic pentru glezne

 

Pansamentul magnetic unic pentru glezna este conceput pentru probleme cu dureri de gleznă, leziuni, probleme cu tendonul lui Ahile și arcada piciorului, dureri și oboseală.

 

 

BANDAJ EFICIENT DE PRESOPUNCTURĂ PENTRU GENUNCHI

 

bandaj eficient de presopunctură pentru genunchi

 

Eficient de presopunctură pentru genunchi asigură ameliorarea imediată a durerii la mers și oferă o soluție eficientă pentru persoanele cu diverse probleme de sănătate, inclusiv nervul sciatic și durerile articulare.

 

 

MASAJ PENTRU VIȚEI

 

masaj pentru viței

 

Faceți cunoștință cu acest electrostimulator muscular eficient tens pentru masaj terapeutic al gambei. Electrostimulatorul muscular este un dispozitiv terapeutic, de reabilitare și relaxare conceput pentru masajul gambei.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: