AMBALARE DUBLA - Branțuri electrice încălzite pentru încălțăminte

Cod: DA56911300
260 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Branțurile electrice puternice vă mențin picioarele calde chiar și pe vremea cea mai rece. Sunt ideale pentru sporturi de iarnă, drumeții montane, dar și pentru ținute casual.

Încălzirea puternică asigură o distribuție uniformă a căldurii timp de câteva ore. Tehnologia revoluționară de încălzire și cele mai confortabile materiale vă vor oferi un confort termic și confort unic. Datorită sursei de alimentare externe puternice, inserțiile pot radia căldură benefică într-un timp scurt.

Branturile sunt plăcute și moi, astfel ca garantează o absorbție optimă a șocurilor, previn oboseala și durerile de picioare.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet de 4 perechi de tampoane termice incalzitoare la care primesti transport gratuit.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

INSERȚ ELECTRICE SPECIALE ÎNCĂLZIRE PENTRU PANTOFI

Cea mai urâtă iarnă este ceea ce vine din picioare. Cunoaște branturi electrice speciale pentru pantofi care te vor proteja perfect de frig și frig.

Partea superioară este foarte caldă, termoreglatoare și antibacteriană. Datorită sursei de alimentare, inserțiile electrice vă oferă o căldură perfectă. Tampoanele incalzite sunt așadar un element esențial în timpul excursiilor de iarna și activităților sportive, precum și a excursiilor de pescuit sau de vanatoare.

Un sistem simplu de încălzire bazat pe energia bateriei și fibre de carbon plasate în inserție, generează căldură moale și, prin urmare, sigură. Aceasta solutie asigura o încălzire rapidă și o creștere aproape imediată a temperaturii piciorului.


branțuri de alergat electric

 

EFECT DE ÎNCĂLZIRE MAXIM

Datorită sursei de alimentare externe puternice, inserțiile pot radia căldură benefică într-un timp scurt. Ele ating o temperatură de aproximativ 42 până la 50 ° C, care se încălzește în mod sigur chiar și în înghețurile arctice. Tensiunea joasă este complet sigură pe umed, chiar dacă tampoanele vin în contact direct cu pielea. Consumul redus de energie garantează că inserțiile vor funcționa pentru tine ore întregi.

 

PENTRU UN CONFORT  MAXIM FĂRĂ DURERE

Branturile sunt potrivite pentru toate tipurile de pantofi, chiar și pentru clăpari de schi si bocanci de lucru. Materialele speciale îți înmoaie tălpile, protejându-te astfel de vânătăi, arsuri, oboseală și dureri de picioare.

 

PROPRIETĂȚI DE ABSORBȚIE EXCEPȚIONALE

Stratul superior poate absorbi perfect transpirația, ceea ce vă va menține picioarele uscate și calde. Calitatea premium a inserțiilor asigură funcționalitate pe termen lung. Stratul superior se încălzește plăcut iarna. De asemenea, ajută la combaterea mirosului nedorit și a micozei picioarelor datorită capacității sale naturale antibacteriene și de auto-curățare.

 
branț electric

 

POTRIVIT PENTRU ORICE PANTOF

Datorită formei lor adaptabile, tălpile pot fi folosite în diverse tipuri de pantofi. Sunt potriviți pentru pantofi de mers, pantofi sport, precum și pantofi de lucru și bocanci de schi.

 

DIMENSIUNI UNIVERSALE DE LA 36 LA 45

Inserțiile au o dimensiune universală pe care o puteți decupa cu foarfecele. Branturile sunt potrivite pentru pantofi de la 36 la 45. Datorita designului lor universal, sunt potrivite atat pentru barbati, cat și pentru femei. Sunt foarte confortabile și îți încălzesc perfect picioarele.

 

MATERIAL DE CALITATE SI DURABILA LUNGA

Inserțiile sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, care garantează funcționalitatea și durata lungă de viață a produsului. Materialele speciale nu își pierd eficacitatea nici după o utilizare repetă și intensă.

 incalzirea pantofilor

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • dimensiune insert (înălțime / lățime): 31 / 11,5 cm
  • dimensiune: 35-45 (46 - fără inserții de tăiere)
  • alimentare: 6 x AA5V (nu este inclus)
  • putere: 3W
  • culoarea neagră

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: