Bandaj magnetic terapeutic pentru genunchi - AMBALARE DUBLĂ

Cod: DA99962075
178 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

Bandajul magnetic unic de pe genunchi este conceput pentru probleme cu durerea, durerea și oboseala genunchiului menisc.

Datorită designului special, există compresie controlată pentru a elimina durerea. În același timp, magneții terapeutici contribuie la regenerare și la îmbunătățirea mobilității. Bandajul este universal pe piciorul stâng și drept, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Bandajul terapeutic pentru genunchi este potrivit pentru utilizare pe termen lung și regulat. Îl poți folosi acasă, la serviciu, la școală și oriunde ai nevoie. Este recomandat de chiropracticieni, terapeuți și specialiști ca instrument terapeutic pentru îmbunătățirea sănătății genunchiului tău.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

BANDAJ UNIC POTRIVIT PENTRU DURERI DE GENUNCHI ȘI PROBLEME VALUTARE

Terapeuții recomandă suprasolicitarea pentru o reabilitare rapidă chiar și după entorse ușoare, suprasolicitare cu probleme de menisc. Acest suport inovator pentru genunchi oferă stabilitatea necesară și aderență foarte bună. Datorită designului său, bandajul este ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Este ușor de curățat și rezistent la deteriorare. Materialul special asigura o purtare foarte confortabilă.


bandaj terapeutic

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ ACEST PANSAMENT PENTRU GENUNCHI?

Acest bandaj este realizat din silicon elastic, respirabil, care întărește articulația genunchiului, asigură compresie și, de asemenea, încălzește articulația. Reduce durerea asociată cu suprasolicitarea articulațiilor.

Compresia ușoară și căldura nu numai că ajută la controlul și reducerea umflăturii articulațiilor, ci și la creșterea circulației sângelui și a oxigenului către țesuturile individuale. În același timp, magneții puternici oferă țesuturilor benefice magnetoterapie benefică.

 

DE CE MAGNETOTERAPIA?

Câmpul magnetic susține aprovizionarea țesuturilor cu oxigen și substanțe nutritive, iar fluxul de sânge în vene, artere și capilare este crescut semnificativ. Ulterior, celulele sunt aprovizionate cu vitamine, oligoelemente și hormoni. Utilizarea regulată timp de 2 până la 3 ore pe zi poate ajuta la ameliorarea durerilor articulare și la accelerarea regenerării țesuturilor deteriorate.

 

PENTRU CINE ESTE BANDAJUL?

  • Pentru persoanele care suferă de dureri de genunchi, oboseală și suprasolicitare
  • Pentru persoanele care suferă de probleme de menisc
  • Pentru activități sportive

 bandaj magnetic lecuitor

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE PENTRU FUNCTIONALITATE MAXIMA

Bandajul magnetic special pentru genunchi este realizat din materiale flexibile de cea mai înaltă calitate pentru un efect maxim. Acest lucru vă va asigura că vă oferă suportul necesar chiar și după o utilizare pe termen lung. Magneții puternici vă oferă o terapie terapeutică cu magnet în orice moment. Această combinație face din acest bandaj un produs premium.

 

POTRIVIT PENTRU BĂRBAȚI ȘI FEMEI

Pentru un efect terapeutic maxim și în funcție de amploarea bolii, se recomandă purtarea regulată timp de 2 până la 3 ore pe zi sau la nevoie. Poate fi purtat noaptea, în timpul somnului, ziua sau combinat. Bandajul este conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pe piciorul stâng și drept.


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: