AMBALARE DUBLĂ - Pungi împotriva mirosului și umezelii în încălțăminte

Cod: DA25652308
84 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine 2 perechi de pungi împotriva mirosului și umezelii

Absorbantul unic de miros și umiditate pentru îndepărtarea perfectă, rapidă și eficientă a mirosurilor neplăcute și a umezelii este potrivit pentru încălțăminte, cămară, mașini, dulapuri și multe altele. Absoarbe perfect mirosurile și lasă umezeala aer curat și proaspăt. Nu este nevoie de electricitate, este inodor și non-toxic.

Nu este magie, ci știință. Absorbantul de miros chiar funcționează. Datorită cărbunelui de bambus, leagă mirosurile neplăcute și umezeala. Acest lucru previne formarea bacteriilor și ciupercilor și vă ajută să scăpați de mirosuri.

Gențile sunt potrivite în special pentru încălțăminte, unde ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute. După utilizare, lăsați-le la soare timp de o oră și funcționează ca noi. Le puteți folosi în mod repetat. Materialele de cea mai înaltă calitate garantează funcționalitatea și longevitatea produsului.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet de 5 cu absorbant de mirosuri, pentru care vei primi și LIVRARE GRATUITĂ.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SFÂRȘIT MUCEGAI ȘI UMIDITATE

Vă aducem aceste pungi unice împotriva mirosului și umezelii, care sunt cea mai bună soluție împotriva mirosurilor neplăcute. Granulele speciale au o capacitate de absorbție excepțională pentru performanțe mai mari.

 

miros și saci absorbanți de cărbune de bambus

 

IDEAL PENTRU PANTOFI

Vrei sa scapi de mirosul pantofilor eficient, rapid și ecologic? Vă aducem aceste buzunare anti-miros doar pentru dvs. Ele pot elimina perfect mirosul de pe pantofi. În plus, acestea absorb umezeala, astfel încât mucegaiul nu se va forma în pantofi. Rămâne doar aer curat.

 

CARE ESTE SECRETUL SUCCESULUI ASCUNS

Aceste pungi unice conțin granule speciale din cărbune de bambus, care absorb perfect umezeala, ceea ce creează un miros provocat de bacterii și ciuperci, pentru care mediul umed este un loc ideal de înmulțire. Datorită proprietăților lor absorbante, pot fi folosite nu numai în încălțăminte, ci și în mașini, dulapuri și alte zone în care se acumulează umezeală.

 

pungi de cărbune de bambus pentru pantofi

 

CUM SE FOLOSEȘTE SACILE ANTI-MIROS

Așezați gențile în pantofi, în dulapul dorit, în garderobă, în mașină sau în altă parte. Apoi îi lași să lucreze. Pungile îndepărtează sistematic mirosul și umezeala. Poți reutiliza pungile ani de zile. Este indicat să lăsați buzunarele să se usuce la soare cel puțin o dată pe lună, ideal timp de o oră. Cu toate acestea, dacă lăsați pungile într-un mediu cu adevărat umed sau cu miros puternic, este mai bine dacă le tratați mai des în acest fel. Vă vor servi mai bine și vă vor folosi la maximum.

 

SOLUȚIE ECOLOGICĂ

Aceste pungi sunt soluția perfectă pentru mirosuri. Spre deosebire de alți agenți care acoperă doar mirosurile, pungile neutralizează perfect mirosurile fără a utiliza alte substanțe chimice. Este perfect sigur pentru tine și copiii tăi.

 

CELE MAI BUNĂ CALITATE MATERIALE ȘI DESIGN DE STIL

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, cu accent pe durata lungă de viață a produsului și performanța maximă. În plus, designul produsului este atemporal și elegant.

 

saci de cărbune de bambus de aspirație

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Material: amestec de poliester, umplutură de cărbune de bambus
  • Culoare: gri
  • Dimensiuni: 7 x 15 cm
  • Greutate: 2 x 75 g
  • Absoarbe umezeala și mirosurile
  • În încălțăminte, cămară, mașini
  • După utilizare este suficient sa le expuneti la soare cateva ore pentru a-si recapata capacitatea de absorbție
  • Nu puneți în apă, nu spălați!
  • În caz de murdărie, ștergeți cu o cârpă uscată
  • 2x pungă anti-miros pentru pantofi care conțin cărbune de bambus activat

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: