Pietre de lavă fierbinți – masaj

Cod: DS44868165
Ofertă Recomandare
160 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Răsfățați-vă oricând cu un masaj plăcut de relaxare și vindecare cu pietre de lavă în confortul casei dumneavoastră. Acest set profesional de pietre de lavă vă va ajuta în acest sens.

În acest set vei găsi piese din pietre de lava de cea mai buna calitate, care sunt perfect prelucrate și lustruite, astfel incat atingerea lor sa fie cat mai plăcută. Aceste pietre au proprietăți termice deosebite. Dacă sunt încălzite, pot elibera căldură terapeutică pentru o lungă perioadă de timp.

Datorită căldurii terapeutice, pietrele de lavă unice vă vor oferi un efect de vindecare și relaxare. Ele relaxează perfect și profund mușchii rigidi, ajută la ameliorarea durerii, a oboselii fizice și mentale, detoxifică, îmbunătățește microcirculația, regenerarea și sănătatea generală.

Pietrele se încălzesc rapid și rețin foarte bine căldura. Ei pot transmite această căldură într-un mod unic care pătrunde în profunzime și oferă o ușurare și o regenerare unică.


 

Efectul de vindecare este adus și de un aparat special de masaj multifunctional.

Încercați și alte ajutoare pentru masaj.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PIETRE CALDE PROFESIONALE

Vă aducem pietre de lavă de calitate, culese manual și netezite cu apă pentru un efect maxim. Pietrele fierbinți sunt negre, netede și strălucitoare. Sunt create din bazalt de origine lavă, colectat manual și prelucrat cu apă. Pietrele de lavă sunt potrivite pentru masaj deoarece rețin bine căldura. În același timp, au radiații energetice puternice.

 

EFECTELE PIETRELOR DE LAVĂ

 • RELAXAREA MUSCHILOR - Căldură de la pietre ajuta la eliberarea tensiunii din muschi. Ajută la creșterea fluxului de sânge către zonele afectate. În cazul mușchilor extrem de contractați și rigidi, aceștia vor asigura eliberarea necesară a tensiunii.
 • ALINEAREA DURERILOR - Căldura terapeutică benefică aduce ameliorarea durerilor musculare, a durerilor articulare, a spasmelor musculare și crește flexibilitatea și gama de mișcare. În același timp, are un efect profund și susține regenerarea naturală.
 • ÎMBUNĂTĂȚAREA CIRCULĂRII - Căldura de la pietre pătrunde mai adânc în țesuturile tale, vasele de sânge se deschid, rezultând o circulație a sângelui îmbunătățită și o regenerare mai rapidă. Circulația deficitară poate duce la oboseală, rigiditate musculară și acumularea de acid lactic și toxine.
 • RELAXARE MENTALĂ - Relaxarea obtinuta prin pietre de lava ajuta la ameliorarea stresului mental. De asemenea, masajul cu pietre fierbinți poate ajuta la combaterea unora dintre simptomele tulburărilor de anxietate și depresiei.
 • SUPORT DE SOMN - Este cu adevărat dificil să obții un somn de calitate atunci când ești prea obosit. Odată cu relaxarea pe care o obții prin această terapie, îți va fi mai ușor să adormi și astfel să obții un somn profund de calitate.
 • ÎMBUNĂTĂȚEȘTE SĂNĂTATE - Masajul cu pietre fierbinți poate ameliora condițiile dureroase și vă poate îmbunătăți sănătatea. O îmbunătățire pozitivă poate apărea cu utilizarea pe termen lung.

 

PIATRA DE LAVA - SIMBOLU DE FORȚĂ ȘI ENERGIE VITALĂ

Piatra de lavă este o piatră protectoare, susține puterea și energia vitală, un sentiment de siguranță, încredere în sine și curaj. Adâncește legătura cu natura. Lava este rocă topită care se ridică la suprafața pământului în timpul erupțiilor vulcanice. Temperatura să variază între 750 și 1.200 °C. Lava este formată din rocă topită, cristale și gaze și se răcește din cauza schimbării temperaturii.

Aparține pietrelor cu efecte puternice. Ajută la eliminarea energiei negative și suprimă stresul fizic și mental. Este un ajutor excelent pentru calmarea emoțiilor.


pietre de lavă

 

MASAJ PROFESIONAL CU PIETRE DE LAVA ÎN CONFORTUL CASEI

Pregătiți un masaj de relaxare cu pietre fierbinți de bazalt selectate manual. Încercați proceduri profesionale de masaj pentru a relaxa mușchii încordați și odihna generală a corpului și a sufletului. Cu acest set profesional de pietre de lavă, vă puteți răsfăța cu el în orice moment, în confortul casei dumneavoastră.

 

CUM SUNT FOLOSITE PIETRE DE LAVA

Puteți folosi pietre de lavă pentru un masaj de încălzire sau de răcire. Pentru preparare, doar scufundați-le în apă caldă sau rece pentru câteva minute. Apoi scoate-le, usucă-le și când sunt la temperatura dorită le poți pune pe corp.

 

pietre-de-lavă-fierbinți

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Pietre de masaj cu lavă
 • Poate fi folosit atât cald cât și rece
 • Ele eliberează treptat căldură și sunt potrivite pentru masaj la domiciliu
 • Masajul cu pietre de lavă ameliorează mușchii încordați
 • Setul include bețișoare de tămâie și o lumânare

 

SETUL INCLUDE:

 • 12x Piatra de Lava
 • 1x cutie cadou
 • 1x set de bețișoare de tămâie
 • 1x Suport pentru bețișoare de tămâie
 • 1x lumanare de relaxare
 • 1x suport pentru lumanari

 

 

SFATUL NOSTRU

PERNA ORTOPEDICA

pernă-ortopedică

 

Te dor picioarele chiar și noaptea? Încearcă o pernă ortopedică specială.

 

SCAUN MEDICAL

pernă-medicală

 

PAD DE ECHILIBRARE

şaibă-de-echilibru

 

Dacă ai un loc de muncă sedentar, o pernă de șezut medicală sau un  pad de echilibru pentru o ședere sănătoasă este concepută pentru tine.

 

CORECTOR PENTRU POSTURĂ CORECTĂ

corector-ortopedic

Un corector de postură vă poate ajuta cu problemele durerilor de spate.

 

INSERȚII MAGNETICE DE MASAJ

branţuri-masaj-magnetice

 

Aceste branțuri magnetice speciale pentru masaj vă pot ajuta, de asemenea, cu durerea și umflarea picioarelor.

 

PLASTURI DE DETOXIFIERE

plasturi-de-detoxifiere

 

Detoxifierea folosind acești plasturi de detoxifiere poate ajuta și la umflarea picioarelor.

 

DISPOZITIV MULTIFUNCȚIONAL DE MASAJ

aparat-de-masaj-multifunctional

Vă recomandăm un dispozitiv de masaj multifuncțional pentru durerile articulare.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: