Covoraș de presopunctură de calitate cu pernă de presopunctură

Cod: DS16046683
159 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

SFATUL NOSTRU

Utilizați puterea naturii pentru a vă curăța corpul cu terapie naturală: avantajos - Pachet lunar plasturi de detoxifiere

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

COVORAȘ UNIC DE CUPRESIUNE

Padul se bazează pe principiul reflexologiei - eliberează substanțe toxice acumulate care împiedică fluxul de energie prin corp. În timpul utilizării, presează proeminențele individuale pe punctele de presopunctură. În acest fel, asigură circulația sanguină țintită, oxigenează și are efect regenerativ. Susține în primul rând metabolismul celular și crește secreția glandelor endocrine.

Crește conductivitatea impulsurilor nervoase și blochează eficient transmiterea impulsurilor patologice către centrul nervos, activând în același timp funcția țesuturilor și organelor. Covorașul are un efect pozitiv asupra întregului organism și susține funcțiile corecte ale tuturor organelor importante.

 

tampon-presopunctură-de-calitate

 

UȘOR ȘI EFICIENT DE UTILIZAT

Tamponul de presopunctură este realizat pe baza cunoștințelor din medicina tradițională chineză. Se bazează pe ținte cu formă specială care acționează precis asupra punctelor reflectorizante individuale. Datorită acestei tehnologii și pur și simplu întins pe covoraș, există un efect general de vindecare.

Masajul reflexologic este o metodă eficientă, preventivă și curativă. Datorită acestui covoraș, este disponibil pentru absolut toată lumea și, în plus, puteți efectua acest masaj reflex în orice moment. De asemenea, puteți efectua masajul de mai multe ori pe zi.

Covorașul de presopunctură este, de asemenea, extrem de potrivit pentru sportivi. Îi ajută să scurteze timpul de regenerare după antrenament intensiv și să îmbunătățească performanța.

 • Îndepărtează toxinele dăunătoare și întărește sistemul imunitar
 • Ameliorează stresul, oboseala cronică, inflamația și durerea
 • Fără pastile și substanțe chimice - o soluție pur naturală
 • Rezultate uimitoare fără efecte secundare
 • Reducerea substanțială a oboselii fizice, elimină durerile de cap, durerile articulare și de spate
 • Veți observa imediat un efect pozitiv, utilizarea este complet sigură

 

CE PROBLEME ESTE DESTINAT COVORAȘUL DE CUPRESIUNE DE MASAJ?

Covorașul de masaj pentru presopunctură poate ajuta la detoxifiere, pentru diferite boli precum oboseală, dureri de cap, circulație sanguină deficitară, dureri cronice, sistem imunitar slab, constipație, artrită, reumatism, depresie, inflamație, umflare și boli de piele precum psoriazis, eczeme, seboree si alte boli. Masajul reflex de acupunctura poate ajuta si in bolile cronice pe termen lung.

 

tampon-presopunctură-de-calitate-cu-pernă-presupun

 

CARE ESTE SECRETUL SUCCESULUI?

Acupunctura a fost practicată în medicina tradițională chineză de mii de ani. Astăzi, este una dintre cele mai recunoscute terapii complementare la nivel mondial.

Punctele de acupunctura pot stimula intregul organism si imbunatatesc functionarea acestuia in timp. Tamponul special de pietricele se concentrează asupra acestor puncte, pe care le masează, le sângerează, le activează și susține astfel procesul de regenerare naturală a întregului corp.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ PAD-UL

Întindeți-vă pe saltea doar într-un tricou subțire sau pe jumătate goală. Un strat de îmbrăcăminte reduce eficacitatea terapiei.

Întinde-te cu grijă cu spatele și capul pe saltea și pernă. Respirați adânc și relaxați-vă. În primele 3-5 minute vei simți o presiune neplăcută sau o ușoară durere, care de obicei trece după acest timp. Întindeți-vă pe covorașul de presopunctură timp de 20-30 de minute. Utilizați tamponul de 1-2 ori pe zi.

Spălați covorașul numai cu apă cu săpun. Apoi lăsați-l să se usuce corespunzător. Nu-l uscați pe calorifere sau alte surse de căldură. Nu expuneți la lumina directă a soarelui. Aceste situații înrăutățesc proprietățile țintelor din plastic.

ATENȚIE: Toată lumea ar trebui să bea multă apă după presopunctură. Acest lucru elimină deșeurile din organism.


tampon-de-presopunctură

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Dimensiuni covoraș: 66 x 40 cm
 • Dimensiuni perna: 36 x 16 x 11 cm
 • Material: poliuretan, ABS, bumbac
 • Culoare: verde
 • Conceput pentru culcare și exerciții fizice
 • Locație: podea, fotoliu, canapea sau pat

 

Video ilustrativ:


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: