Suport pentru biciclete pe perete

Cod: DS50104724
75 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Suportul unic pentru bicicletă de pe perete este un instrument unic pentru toți bicicliștii. Salvați-vă bicicleta în siguranță și eficient în cel mai scurt timp.

Acest suport vă economisește până la 60% din spațiul de depozitare. În același timp, depozitarea este rapidă, confortabilă și sigură, astfel încât să fii sigur că bicicleta ta nu va cădea.

Datorită designului ondulat anti-alunecare, roata prinde eficient și împiedică roata să alunece și să cadă. Designul universal permite utilizarea pentru orice tip de bicicleta.

Materialele de cea mai înaltă calitate, instalarea ușoară și utilizarea confortabilă fac din acest suport un produs premium la un preț bun.

  • Economisiți până la 60% din spațiul de stocare
  • Depozitare confortabilă pentru biciclete
  • Potrivit pentru majoritatea bicicletelor
  • Instalare ușoară
  • Calitate premium

 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet dublu convenabil de suporturi pentru biciclete pe perete, pentru care beneficiați de LIVRARE GRATUITĂ.

De asemenea, vă recomandăm un suport pentru telefon mobil pentru biciclete sau alte accesorii pentru ciclism.

Încercați și o alarmă pentru bicicletă care vă va proteja în mod fiabil bicicleta.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ECONOMISI PÂNĂ 60% DIN SPAȚIU DE DEPOZITARE

Te lupți și cu lipsa spațiului de depozitare? Acest suport grozav vă permite să vă depozitați bicicleta pe verticală. Datorită faptului că poți economisi spațiu în exces, poți depozita de mai multe ori mai multe lucruri în aceeași cameră.

 

suport pentru biciclete pe perete

 

DESIGN DE TOP

Datorită designului ondulat anti-alunecare, roata prinde eficient și împiedică roata să alunece și să cadă. Datorită designului robust, puteți monta în siguranță o bicicletă de 25 kg. Carcasa de cauciuc de pe cârlig previne zgârierea roții.

 

LA GARAJ, DEPOZ SAU APARTAMENT

Depozitarea verticală a bicicletei este o modalitate ideală de a vă economisi mult spațiu valoros. Suportul îl poți folosi în pivniță, depozit, garaj, apartament pe balcon, pe scurt, oriunde ai nevoie să-ți depozitezi bicicleta practic și în siguranta.

 

NIVEL ÎNALT DE SECURITATE

Datorită designului special și combinatiilor de materiale metalice si plastice de cea mai înaltă calitate, suportul pentru bicicleta de pe perete aduce cel mai înalt nivel posibil de protectie pentru bicicleta ta. Poți fi sigur că bicicleta nu va cădea de pe suport și nu va fi deteriorată în niciun fel.

 

suport de biciclete montat pe perete

 

PENTRU ORICE BICICLETA

Datorită designului universal, suportul poate fi folosit pe majoritatea bicicletelor. Mânerul este ferm și sigur. Bicicleta este ușor și confortabil de depozitat. Suportul este potrivit pentru biciclete rutiere, biciclete de munte grele, biciclete pliabile, pentru barbati, femei sau copii.

 

MATERIALE PREMIUM ȘI DURATĂ LUNGĂ

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce asigură durabilitate maximă și funcționalitate repetabilă a produsului. Partea de fixare este realizată din material solid, cu mânere speciale anti-alunecare care vor ține în siguranță chiar și o bicicletă grea.

 

CUM SE FOLOSEȘTE SUPORTUL DE BICICLETĂ

Suportul este proiectat pentru montare pe perete. Utilizați șuruburile incluse pentru a fixa suportul de perete la înălțimea necesară. Apoi atașați bicicleta la suport în orice moment în câteva secunde.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: