Pelerini de ploaie

RAINCOATS

Impermeabilele sunt o parte esențială a oricărei garderobe, mai ales în țările cu multe precipitații. Acestea vă mențin uscat, vă încălzesc și vă protejează de intemperii. Odată cu dezvoltarea cumpărăturilor online, găsirea pelerinei de ploaie perfecte nu a fost niciodată mai ușoară. Magazinele online oferă o gamă largă de impermeabile pentru toate gusturile și bugetele, de la opțiuni de bază până la cele de marcă de top. În acest articol, vom face o incursiune mai profundă în hainele de ploaie și în ceea ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra.

Când vine vorba de pelerine de ploaie, există o varietate de stiluri, culori și materiale din care puteți alege. Cele mai comune materiale sunt PVC, poliester, nailon și Gore-Tex. Impermeabilele din PVC sunt cea mai ieftină opțiune, dar nu sunt foarte respirabile, ceea ce vă poate face să vă simțiți inconfortabil. Impermeabilele din poliester sunt mai respirabile decât cele din PVC, dar nu sunt foarte durabile. Impermeabilele din nailon sunt ușoare și ușor de transportat, ceea ce le face ideale pentru activitățile în aer liber. Impermeabilele Gore-Tex sunt mai scumpe, dar sunt respirabile și impermeabile, ceea ce le face o alegere populară pentru pasionații de activități în aer liber.


 

Cele mai vândute

1 articole în total

Preţ

87 RON88 RON
18788
sticla unica
87 RON

  Bucurați-vă de ciclism chiar și pe vreme ploioasă datorită husei de ploaie excelente și durabile pentru biciclete. Este, de asemenea, o alegere ideală pentru drumeții,...

DS74712517

Atunci când alegeți o haină de ploaie, trebuie să luați în considerare și stilul. Există diferite stiluri, inclusiv trenciuri, jachete, hanorace și poncho-uri. Impermeabilele de tip trench sunt un stil clasic, potrivit atât pentru ocazii formale, cât și pentru ocazii casual. Parkas sunt impermeabile mai lungi care oferă mai multă acoperire și căldură. Anoracele sunt impermeabile ușoare, ideale pentru activitățile în aer liber. Poncho-urile sunt pelerine de ploaie lejere, ușor de îmbrăcat și de dat jos.

Pe lângă stil și material, trebuie să luați în considerare și mărimea și potrivirea hainei de ploaie. Vreți să vă asigurați că haina de ploaie vi se potrivește bine, vă permite o mișcare confortabilă și are suficient spațiu pentru a purta straturi pe dedesubt. De asemenea, este esențial să luați în considerare lungimea hainei de ploaie. O haină de ploaie mai lungă va oferi mai multă acoperire și vă va menține partea inferioară a corpului uscată.