Rafturi pentru biciclete

ACCESORII PENTRU TINE

Atunci când mergeți cu bicicleta, echipamentul potrivit poate face o mare diferență. Unul dintre cele mai importante accesorii pentru orice ciclist este o geantă de bicicletă bună. Gențile de bicicletă vin în toate formele și mărimile și sunt concepute pentru a vă ajuta să transportați tot ce aveți nevoie în timpul mersului, de la sticla de apă la telefon și portofel.

În magazinul nostru oferim o gamă largă de genți de bicicletă de înaltă calitate, pentru a satisface nevoile oricărui ciclist, fie că ești un biciclist ocazional sau un atlet serios. Gențile noastre sunt concepute cu durabilitatea, funcționalitatea și stilul în minte, astfel încât să puteți fi sigur că obțineți cel mai bun produs posibil pentru banii dvs.


 

Cele mai vândute

Geantă de bagaje pe roți
 
109 RON
1 articole în total

Preţ

109 RON110 RON
1109110
Geantă de bagaje pe roți
109 RON

  Faceți cunoștință cu această geantă de transport pentru biciclete la îndemână și practică cu care vă puteți depozita lucrurile în mod clar și în siguranță. Acest...

DS89960236

Selecția noastră de genți de ciclism include totul, de la rucsacuri și genți de mesager la genți pentru ghidon și genți pentru cadru. Fiecare geantă este concepută pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dvs. specifice, cu caracteristici precum curele reglabile, panouri de spate căptușite și materiale impermeabile pentru a vă păstra bunurile în siguranță.

Dacă sunteți în căutarea unui rucsac de ciclism în stil rucsac, vă oferim mai multe opțiuni, inclusiv opțiuni ușoare, perfecte pentru naveta la serviciu sau pentru plimbări scurte, precum și rucsacuri mai mari și mai rezistente, care pot transporta tot ce aveți nevoie pentru plimbări mai lungi sau excursii de o noapte.