Suporturi de biciclete

ACCESORII DE CICLISM PENTRU TINE

Echipamentul potrivit poate face o mare diferență atunci când mergeți pe bicicletă. Pentru orice ciclist, unul dintre cele mai importante accesorii este o geantă de bicicletă bună. Gențile de bicicletă vin în toate formele și mărimile și sunt concepute pentru a vă ajuta să transportați tot ce aveți nevoie în timp ce pedalați, de la sticla de apă, la telefon și până la portofel.

Avem în stoc o gamă largă de genți de bicicletă de înaltă calitate pentru a satisface nevoile oricărui ciclist, fie că ești un ciclist ocazional sau un atlet serios. Gențile noastre sunt concepute cu durabilitatea, funcționalitatea și stilul în minte, astfel încât puteți fi sigur că obțineți cel mai bun produs posibil pentru banii dvs.


 

Cele mai vândute

2 articole în total

Preţ

129 RON155 RON
1129155
portbiciclete din spate
180 RON –13 %
155 RON

  Bazează-te pe suportul pentru biciclete din spate și transportă-ți bagajele pe bicicletă mult mai sigur. Te vei putea bucura de o plimbare mai confortabilă cu...

DS31477772
Un suport spate de încredere pentru biciclete
155 RON –16 %
129 RON

Bazează-te pe suportul de bicicletă din spate și transportă-ți bagajele pe bicicletă mult mai sigur. Vă veți bucura de o călătorie mai confortabilă pe bicicletă. Suportul de...

DS73839412

Gama noastră de genți de ciclism include totul, de la rucsacuri și genți de mesager la genți pentru ghidon și genți pentru cadru. Fiecare geantă este concepută pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dvs. specifice, cu caracteristici precum curele reglabile, spate căptușit și materiale impermeabile pentru a vă păstra lucrurile în siguranță.

Dacă sunteți în căutarea unui rucsac de ciclism în stil rucsac, vă oferim o gamă de opțiuni, inclusiv opțiuni ușoare, ideale pentru naveta sau plimbările scurte, precum și rucsacuri mai mari și mai rezistente care includ tot ce aveți nevoie pentru plimbări mai lungi sau excursii de o noapte.