Prelate pentru biciclete

ESTE IMPORTANT SĂ AVEȚI ECHIPAMENTUL POTRIVIT

Dacă sunteți un pasionat de ciclism care se bucură de mersul pe bicicletă pe ploaie sau pe soare, știți că este important să aveți echipamentul potrivit pentru a vă proteja de elemente. Iar una dintre cele mai importante părți ale echipamentului oricărui ciclist este o prelată de încredere.

La magazinul nostru online, suntem specializați în furnizarea de prelate de înaltă calitate, concepute special pentru biciclete. Selecția noastră include o varietate de mărimi și stiluri pentru a satisface nevoile fiecărui biciclist, de la cel care face naveta ocazional cu bicicleta până la cel serios.


 

Cele mai vândute

Prelata practică impermeabilă pentru bicicletă
 
84 RON
husă unică impermeabilă pentru bicicletă
 
74 RON
2 articole în total

Preţ

74 RON84 RON
17484
husă unică impermeabilă pentru bicicletă
74 RON

  Faceți cunoștință cu această husă grozavă pentru bicicletă care vă va proteja animalul de companie de ploaie, praf, razele UV dăunătoare și alte daune. Materialele de cea...

DS45493050
Prelata practică impermeabilă pentru bicicletă
84 RON

Faceți cunoștință cu această prelată unică pentru biciclete, care vă va ajuta să vă protejați bicicleta de ploaie, praf, raze UV dăunătoare și alte daune. Materialele de cea...

DS72078443

Prelatele noastre sunt fabricate din materiale durabile și impermeabile, care pot rezista chiar și la cele mai dure condiții meteorologice. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi perfect pe bicicletă și pentru a oferi protecție completă împotriva ploii, zăpezii și a altor elemente care vă pot deteriora bicicleta și pot face ca mersul pe bicicletă să fie inconfortabil.

În plus față de proprietățile lor de protecție, prelatele noastre sunt ușoare și ușor de depozitat. Atunci când nu sunt folosite, pot fi pliate rapid și depozitate într-un rucsac sau într-o valiză, ceea ce le face soluția perfectă pentru bicicliștii aflați în mișcare.