Plasa de protectie de calitate împotriva insectelor, tantarilor si mustelor pe ușă

Cod: DS41890011
64 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Paravanul este un instrument unic pentru toată lumea. Este conceput pentru fiecare casă pe orice ușă pentru oricine dorește să se protejeze de insectele enervante.

Toată lumea se poate ocupa de instalare. Nu necesită găurire sau asamblare complicată. Pur și simplu lipiți plasa cu banda specială furnizată. Puteți adapta confortabil plasa la dimensiunea și forma ușii dvs.

De acum înainte te poți bucura de aer curat în orice moment, fără țânțari, muște, albine și alte insecte enervante. Îți va oferi protecție perfectă. Îl poți aplica pe uși din plastic, lemn, balcon și altele.

Datorită designului special, este bine respirabil, dar în același timp nu va lăsa niciun vizitator nedorit să între în casa ta. Materialele de cea mai înaltă calitate garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Datorită designului universal, este potrivit pentru orice ușă.

Designul special vă permite să vă plimbați confortabil prin plasă. Apoi plasa se închide singură. Cunoașteți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja casa și pentru a vă bucura de aer curat fără muște enervante.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vă propunem 2 pachete,plasă de insecte convenabilă la un PREȚ REDUS.

Dacă aveți nevoie să asigurați ferestrele împotriva insectelor, am creat un pachet de 5 plase anti insecte pentru ferestre, pentru care veți primi și LIVRARE GRATUITĂ.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU PLASA DE UȘI CALITATIVĂ ÎMPOTRIVA ȚÂNȚARILOR, ȘI INSECTELOR

Căutați o soluție pentru a face față țânțarilor intruzivi o dată pentru totdeauna? Vrei să scapi de muștele intruzive? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu insectele intruzive. Această plasă unică împotriva insectelor este o soluție extrem de eficientă, dar în același timp complet sigură.

  • Protecție perfectă împotriva insectelor
  • Materiale de cea mai înaltă calitate
  • Instalare și manipulare ușoară
  • Design universal

 plasă protectoare

 

PROTECȚIE PERFECTĂ ÎMPOTRIVA INSECTELOR

Plasa specială servește ca o barieră mecanică perfectă, astfel încât nici o insectă nu poate ajunge la tine. În același timp, permite o bună circulație a aerului. Instrumentul ideal pentru fiecare gospodărie.

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a elimina insectele din casa dvs. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice care sunt dăunătoare sănătății tale. Pur și simplu instalezi această plasă pe ușa ta și te liniștește de dăunătorii enervante. Soluție confortabilă și elegantă.

 

UNDE SĂ UTILIZAȚI REȚEAUA

Datorită designului universal, puteți adapta confortabil plasa la dimensiunile necesare. Acest lucru vă permite să îl utilizați în siguranță pe orice ușă. Este potrivit pentru uși din plastic, lemn, balcon și alte uși de diferite dimensiuni și forme. Potrivit pentru fiecare casă, cabană și oriunde doriți să vă protejați de insectele enervante.

 
protectie pe ușă

 

CUM SE INSTALEAZĂ PLASA

Mai întâi, curățați și degresați bine tocul ușii. Apoi lipiți banda adezivă care este inclusă în pachet. Apoi instalați rețeaua. Începeți de la colțurile de sus și fixați treptat în jurul perimetrului. Puteți scurta excesul de plasă cu foarfecele.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestei plase de insecte au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și design special, ceea ce va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că plasa îți va rezista. În plus, arată modern și elegant și, prin urmare, se potrivește în orice casă, cabană cu balcon sau rulotă.

 protectie magnetică plasă pe ușă

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 210 x 95 cm
  • Pachetul contine: ace, velcro pentru lipire, plasa din doua piese cu magneti

 

SFATUL NOSTRU

BĂTĂTOR ELECTRIC DE INSECTE

 

bătător Electric de Insecte

 

Faceți cunoștință cu batatorul electric unic - pistolul de asomare a insectelor. Instrumentul perfect pentru a elimina toate creaturile nedorite. Fie că este vorba de țânțari, muște, fluturi, viespi, păianjeni și alte insecte, puteți conta pe acest slapper pentru a le face față în mod jucăuș.

 

 

EXCELENT VENTILATOR DE BIROU PENTRU RESPINGĂTOR DE INSECTE

 

ventilator de masă pentru repelent de insecte

 

Faceți cunoștință cu acest ventilator de masă unic, fără substanțe chimice, care vă permite să vă bucurați de mese și să vă relaxați fără muște sau țânțari enervanți. Repelentul funcționează la fel de bine în interior sau în exterior.

 

 

APARAT RESPINGATOR PROFESIONAL PENTRU TANTARI SI INSECTE

 

aparat respingator profesional pentru tantari si insecte

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect țânțarii și alte insecte.

 

 

CAPACANĂ ELECTRICĂ EXCELENTĂ DE MUȘTE ȘI  MUSCULIȚE DE FRUCTE

 

capcana electrică perfectă pentru muște

 

Încercați această capcană electrică pentru muște perfect eficientă, datorită căreia veți scăpa de muștele și musculițe de fructe în mod eficient, convenabil și foarte rapid.

 

 

CAPCANĂ EXCELENTĂ PENTRU INSECTE ZBURĂTOARE: MUȘTE, VIESPI, GĂRGĂUNI

 

capcană eficientă pentru muște, viespi, gărgăuni și alte insecte zburătoare

 

Cunoașteți această capcană eficientă pentru muște, viespi, viespi și alte insecte zburătoare, care vă va asigura că vă relaxați în aer liber fără insecte enervanteMomeala atrage insecta în capcană, astfel încât să nu te mai muște.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: