Bătător Electric de Insecte

Cod: DS36013043
70 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu batatorul electric unic - pistolul de asomare a insectelor. Instrumentul perfect pentru a elimina toate creaturile nedorite. Fie că este vorba de țânțari, muște, fluturi, viespi, păianjeni și alte insecte, puteți conta pe acest slapper pentru a le face față în mod jucăuș.

Doar o mică atingere și palma electrică va trimite un impuls care vă va scăpa pentru totdeauna de insectele nedorite. Pe lângă faptul că este extrem de eficient, este și cât mai sigur posibil pentru oameni sau animale. În plus, insectele trebuie doar să fie atinse ușor și tu ești responsabil. Nu mai sunt pete după insectele bombate pe pereți sau pe mobilier.

În plus, vă va menține la o distanță sigură și confortabilă. Designul unic patentat vă asigură că nu veți rata nicio insectă. Este atât de rapid, ușor și convenabil. Este potrivit pentru apartamente, case, beciuri, interioare și exterioare. De asemenea, este extrem de practic pentru camping, grătare și alte activități.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SCAPĂ DE INSECTE EFICIENT ȘI CU ATENȚIE

Acest slapper unic este extrem de eficient, dar în același timp blând cu pereții mobilierului. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la insectele pete care vă pot deteriora pereții sau mobilierul. Se aprinde cu un buton de pe mânerul rachetei și emite o încărcare electrică. De îndată ce atingi sau deranjezi insectă cu puțin, el primește un șoc electric și ai pace de la el.

 bătător unic

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a elimina insectele din casa dvs. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice care sunt dăunătoare sănătății tale. O poți face cu această palmă.

 

DE CE UTILIZAȚI PLACA ELECTRICĂ DE INSECTE?

Acest dispozitiv unic vă va ajuta cu vizitatorii nedoriți din casă și apartament. Tija lunga pentru manevrare sigură și design unic, cu care nu va mai lipsi nici o insecta. Este incredibil de eficient, precis și rapid. Aceste calități îl fac cea mai populară palmă.

 

CUM SĂ UTILIZAȚI BĂTĂTORUL

Pentru a ridica insecte, procedați în felul următor: Strângeți mânerul astfel încât perii să se deschidă, așezați perii deschiși peste insecte și eliberați mânerul astfel încât perii să se închidă. Pentru a elibera insectele, pur și simplu împingeți din nou mânerul pentru a deschide perii. Este atât de ușor și de eficient.

 

bătător electric

 

PENTRU ORICE TIP DE INSECTE

Utilizarea acestui slapper este extrem de largă. Îl poți folosi pe păianjeni, albine, fluturi, muște, țânțari, gândaci și diverse alte specii de insecte zburătoare și târâtoare. Insectele vor scăpa de insecte rapid și confortabil. În același timp, utilizarea este perfect sigură.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

Materialele de cea mai înaltă calitate și un design patentat au fost folosite în producția acestui insecticol, care va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că palma te va dura. Liliacul este echipat și cu un buton de comutare pe mâner.

 

Dimensiune bătător: 46 x 17 cm

Alimentare: 2x baterii AA


Video ilustrație:


 

SFATUL NOSTRU

 

EXCELENT VENTILATOR DE BIROU PENTRU RESPINGĂTOR DE INSECTE

 

ventilator de masă pentru repelent de insecte

 

Faceți cunoștință cu acest ventilator de masă unic, fără substanțe chimice, care vă permite să vă bucurați de mese și să vă relaxați fără muște sau țânțari enervanți. Repelentul funcționează la fel de bine în interior sau în exterior.

 

 

APARAT RESPINGATOR PROFESIONAL PENTRU TANTARI SI INSECTE

 

aparat respingator profesional pentru tantari si insecte

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect țânțarii și alte insecte.

 

 

CAPACANĂ ELECTRICĂ EXCELENTĂ DE MUȘTE ȘI  MUSCULIȚE DE FRUCTE

 

capcana electrică perfectă pentru muște

 

Încercați această capcană electrică pentru muște perfect eficientă, datorită căreia veți scăpa de muștele și musculițe de fructe în mod eficient, convenabil și foarte rapid.

 

 

CAPCANĂ EXCELENTĂ PENTRU INSECTE ZBURĂTOARE: MUȘTE, VIESPI, GĂRGĂUNI

 

capcană eficientă pentru muște, viespi, gărgăuni și alte insecte zburătoare

 

Cunoașteți această capcană eficientă pentru muște, viespi, viespi și alte insecte zburătoare, care vă va asigura că vă relaxați în aer liber fără insecte enervanteMomeala atrage insecta în capcană, astfel încât să nu te mai muște.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: