AMBALARE DUBLĂ - Capcană profesională pentru insecte - lampă împotriva țânțarilor și muștelor

Cod: DA49831972
GRATUITGRATUIT
capcană pentru insecte 2x
164 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această capcană puternică pentru insecte pentru a vă ajuta să scăpați de insectele enervante. Este potrivit pentru țânțari, muște și alte insecte zburătoare și târâtoare.

Cu ajutorul tehnologiei moderne de lumină UV albastră, acesta atrage insectele și le distruge pentru totdeauna cu o atingere ușoară. Aparatul va proteja silențios și non-toxic apartamentul sau casa.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copii, adulți, pisici, câini și alte animale de companie. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Este potrivit pentru apartamente, case, pivnițe, cămine, garaje și oriunde unde există un sertar clasic.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja casa. Tehnologia specială este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de țânțarii, muștele și alte insecte nedorite.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU CAPCANĂ EFICIENTĂ DE ȚÂNȚAR, MUSCĂ ȘI INSECTE

Căutați o soluție pentru a face față țânțarilor intruzivi o dată pentru totdeauna? Vrei să scapi de muștele intruzive din subsol sau de la mansardă? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu insectele intruzive. Acest dispozitiv unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

  • Tehnologie UV specială
  • Instalare și manipulare ușoară
  • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
  • Pentru țânțari, muște, insecte zburătoare și târâtoare

 
capcană pentru insecte

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ ACEASTA CAPCANA DE INSECTEI ȘI ȚÂNȚARI

Această capcană unică folosește cea mai recentă tehnologie UV pentru a atrage insectele. Datorită acestei tehnologii, insectele vor zbura către lampă. De îndată ce insecta atinge sau pur și simplu se împiedică puțin, primește un șoc electric și ai pace de la ea.

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a elimina insectele din casa dvs. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice care sunt dăunătoare sănătății tale. Pur și simplu conectați această unitate electronică la o priză electrică standard și urmăriți-l că ajută la îndepărtarea dăunătorilor enervante din casa dvs.! Cu ajutorul tehnologiei UV moderne și a energiei electrice, acesta vă poate proteja în mod liniștit și non-toxic pe dumneavoastră și casa dumneavoastră. Consumul de energie electrică este minim.


capcană profesională pentru insecte

 

CUM SĂ UTILIZAȚI  CAPCANA

Pur și simplu conectați dispozitivul la o priză electrică, care îl va activa automat. Dispozitivul are un buton de pornire și oprire pentru o manevrare comodă.

 

UNDE SĂ PLASEAZĂ CAPCANA

Plasați lampa pentru insecte oriunde în interior pe care trebuie să o protejați. Este ideal pentru pivnițe, mansarde, garaje, bucătării, camere, birouri, depozite, internate și oriunde aveți nevoie să vă ocupați de insecte intruzive. Așezați dispozitivul de prindere într-un spațiu deschis, astfel încât să nu existe suprapunere și un acces bun la acesta.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

Materialele de cea mai înaltă calitate și un design patentat au fost folosite în producția acestui insecticol, care va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că prinderea te va rezista. În plus, arată modern și elegant, așa că se potrivește în orice cameră, birou sau dormitor.

 

capcana pentru tantari

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • sigur pentru oameni și animale
  • Alimentare 230V 50 / 60Hz (priza clasică)
  • Consum de energie doar 1,5 W

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: