CINCI PACHETE - Plasa de protecție de calitate împotriva insectelor, tantarilor si mustelor pe geamuri

Cod: DB24050453
180 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Plasa  este un instrument unic pentru toată lumea. Este conceput pentru fiecare casă pe orice fereastră pentru oricine vrea să se protejeze de insectele enervante.

Toată lumea se poate ocupa de instalare. Nu necesită găurire sau asamblare complicată. Pur și simplu lipiți plasa cu banda specială furnizată. Puteți adapta confortabil plasa la dimensiunea și forma ferestrelor dvs.

De acum înainte te poți bucura de aer curat în orice moment, fără țânțari, muște, albine și alte insecte enervante. Îți va oferi protecție perfectă. Îl poți aplica pe ferestre din plastic, lemn, eurowindows și altele.

Datorită designului special, este bine respirabil, dar în același timp nu va lăsa niciun vizitator nedorit să între în casa ta. Materialele de cea mai înaltă calitate garantează funcționalitatea și longevitatea produsului.

Datorită designului universal, este potrivit pentru orice fereastră. Cunoașteți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja casa și pentru a vă bucura de aer curat fără muște enervante.


 
 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CUNOAȘTE-ȚI PLASA DE CALITATE ÎMPOTRIVA ȚÂNȚARILOR, MUȘTELOR ȘI INSECTELOR

Căutați o soluție pentru a face față țânțarilor intruzivi o dată pentru totdeauna? Vrei să scapi de muștele intruzive? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu insectele intruzive. Această plasă unică împotriva insectelor este o soluție extrem de eficientă, dar în același timp complet sigură.

  • Protecție perfectă împotriva insectelor
  • Materiale de cea mai înaltă calitate
  • Instalare și manipulare ușoară
  • Design universal

 tantari de calitate

 

PROTECȚIE PERFECTĂ INSECTE

Plasa specială servește ca o barieră mecanică perfectă, astfel încât nici o insectă nu poate ajunge la tine. În același timp, permite o bună circulație a aerului. Instrumentul ideal pentru fiecare gospodărie.

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a elimina insectele din casa dvs. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice care sunt dăunătoare sănătății tale. Pur și simplu instalezi această plasă pe ferestre și te liniștești de dăunătorii enervanti. Soluție confortabilă și elegantă.

 

UNDE SĂ UTILIZAȚI REȚEAUA

Datorită designului universal, puteți adapta confortabil plasa la dimensiunile necesare. Acest lucru vă permite să îl utilizați în siguranță pe orice fereastră. Este potrivit pentru ferestre din plastic, eurowindows, ferestre din lemn și alte ferestre de diferite dimensiuni și forme. Potrivit pentru fiecare casă, cabană și oriunde doriți să vă protejați de insectele enervante.

 tantar pe geam

 

CUM SE INSTALEAZĂ REȚEAUA

Pachetul include o bandă cu un strat protector. Măsurați banda în funcție de rama ferestrei și o tăiați. Apoi desprindeți stratul protector și lipiți pe rama ferestrei. Apoi veți atașa plasa în sine de banda Velcro, care este, printre altele, din nailon confortabil. De asemenea, vei tăia excesul de plasă și bariera perfectă împotriva țânțarilor este în lume.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestei plase de insecte au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și design special, ceea ce va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că plasa îți va rezista. În plus, arată modern și elegant și, prin urmare, se potrivește în orice casă sau cabană.

 repelent de țânțari de calitate

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 130 x 150 cm
  • Material: nailon
  • Potrivit pentru spălarea mâinilor
  • Pentru reutilizare - detasabil
  • Plasa pentru ferestre poate fi atașată de ramele ferestrelor datorită principiului velcro
  • Atât banda, cât și plasa pot fi ajustate la dimensiunea ferestrei - poate fi tăiată în funcție de nevoile dvs

 

 


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: