Saci vacuum - 80x110 cm - pachet de 5 bucăți

Cod: DE54866381
Ofertă Recomandare
110 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Sacii unici pentru vid vă vor economisi până la 75% din spațiul de depozitare, protejându-vă perfect bunurile de mucegai, praf, insecte, umiditate și mirosuri.

Sistemul unic de prindere asigură închiderea precisă și rapidă a fiecărui sac și previne orice scurgere de aer. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, acești saci de vid pot fi utilizați la aceeași calitate ca prima dată.

Sacii de vid de calitate sunt proiectați pentru depozitarea în siguranță a bunurilor dumneavoastră, cu accent pe economisirea spațiului de depozitare. Hainele își vor păstra toate proprietățile originale atunci când sunt scoase din sacii vacuum.

De asemenea, puteți depozita jucăuș perne, plapume, pături, cărți, reviste și orice lucru de care aveți nevoie pentru a le proteja de umiditate, praf, murdărie, insecte și alte murdărie în pungi vacuum.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi un pachet convenabil de 10 saci vacuum la care vei primi transport gratuit.

Aici vei găsi și alte tipuri de saci vacuum.

Vă recomandăm, de asemenea, o pungă de rufe pentru a vă proteja rufele de rupere, întindere și alte daune.

Încercați și organizatorul de pantofi, care vă va economisi până la 50% din spațiul din dulapul sau cutia de pantofi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PENTRU ORDINEA ȘI PROTEJAREA HAINELOR

Sacii de vid vă vor ajuta să depozitați foarte clar o mulțime de haine, prosoape, haine, perne sau cărți, reviste și alte lucruri. Îți protejează perfect bunurile de umiditate, mucegai, insecte, murdărie, praf și alte murdărie.


sac de vid

 

ECONOMISI PÂNĂ 75% DIN SPAȚIU DE DEPOZITARE

Te lupți și cu lipsa spațiului de depozitare? Aceste pungi grozave funcționează pe principiul extragerii excesului de aer. Aceasta reprezintă adesea până la 75% din volumul de stocare. Datorită faptului că poți economisi spațiu în exces, îți permite să depozitezi de mai multe ori o cantitate de haine în același dulap sau raft.

 

UTILIZARE PERMANENTĂ ȘI REPETATĂ

Datorită tehnologiei moderne de etanșare, pungile mențin în mod fiabil aerul în mod permanent și în mod repetat. Datorită etanșării duble și supapei speciale, acestea mențin permanent o presiune negativă. Materialele de cea mai înaltă calitate garantează funcționalitatea chiar și în cazul utilizării repetate.

 

INSTRUMENT IDEAL CÂND TE MUȚI SAU ÎN CĂLĂTORI

Când călătoriți sau vă mutați, sacii de vid devin un ajutor de neprețuit care vă va economisi mult spațiu și timp. La descărcare, bunurile tale nu se vor murdări sau praf. Multe alte lucruri vor încăpea în valiză atunci când călătoriți. Nu mai trebuie să te întorci pentru mai multe valize, pentru că totul va încăpea într-una singură.

 sac de vid pentru haine

 

PĂSTRAȚI-VĂ HAINELE DE SEZON

După fiecare sezon, ai în garderobă o mulțime de haine care ocupă spațiu valoros? Acești saci de suflare de înaltă calitate vor rezolva acest lucru. Marele avantaj este că lucrurile tale nu vor mirosi. Le selectezi exact așa cum le pui în pungi. Nu trebuie să le spălați și le puteți folosi imediat.

 

CUM SE FOLOSEȘTE SACILE

Sacii de vid sunt ușor de folosit și cu adevărat oricine se poate descurca. Mai întâi pune lucrurile pe care vrei să le depozitezi în sacul de vid și apoi închide-l cu clema inclusă. Ulterior, este suficient să respirați aerul prin supapa desemnată cu un aspirator convențional.

 

sac de haine sac de vid

 

INSTRUCȚIUNI DE ÎNTREȚINERE

Pentru a preveni deteriorarea pungii, nu depozitați obiecte ascuțite. De asemenea, pungile nu trebuie depozitate pe obiecte ascuțite.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: