Cretă de păr de calitate - set mare

Cod: DS26830322
94 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest set uimitor de 24 de crete de păr de calitate în culori pastelate, care sunt succesul din acest an. Cu ele poți evoca coafuri unice pentru fiecare ocazie. Astfel poți crea o culoare diferită a părului în fiecare zi, fără a petrece timp vopsindu-se la coafor.

Toate culorile se amestecă și creează atât de multe look-uri diferite. Nouă tehnologie de cretă de păr oferă culori perfecte, colorare rapidă și spălare ușoară. Părul tău va fi frumos, iar coafurile tale unice.

Cretele nu sunt toxice și nu dăunează părului. Dimpotrivă, sunt mai sigure decât culorile clasice. Sunt perfecte pentru diverse festivaluri, concerte, discoteci sau alte petreceri. Fii creativ și unic.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SET UNIC DE 24 BUC CRETĂ DE PĂR

Te-ai săturat de culoarea părului tău? Nu știi cum ar arăta? Schimba-l. Aceste crete unice pentru păr vă vor ajuta în acest sens. Până la 24 de nuanțe în culori pastelate, care sunt hit-ul acestui an. Îți pot aduce coafura la viață rapid și în același timp.


crete-de-păr-de-calitate

 

MAXIM PRIETENOS

Spre deosebire de alte culori de păr, aceste crete nu conțin substanțe chimice și toxine care vă distrug părul. Aceste crete sunt extrem de sigure și blânde cu părul tău.

 

SPĂLAREA CONFORTĂ A VOPSELEI

Această vopsea se spală ușor și confortabil. După a doua până la a treia spălare a părului cu șampon, culoarea este complet spălată și părul tău este ca înainte.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Datorită materialelor îmbunătățite, aceste crete fac părul vopsit incredibil de confortabil și ușor. Doar frecați arcurile selectate cu cretă și puteți merge. Cretele colorate se aplică pe părul umed sau uscat, sunt non-toxice și se spală ușor după șamponare. Pentru o manipulare mai bună, întoarceți arcul și pictați-l cu cretă. Dacă vrei ca creta să reziste cât mai mult posibil în părul tău, poți „călca” culoarea cu o placă de îndreptat părul și pulverizează fixativul cu fixativ.


crete pentru păr

 

PENTRU DIVERSE OPORTUNITĂȚI

Aceste crete unice pentru păr sunt potrivite pentru toate vârstele. Pot fi folosite de fete, femei și bărbați în diferite ocazii. Străluciți la petreceri, festivaluri sau alte evenimente, animați-vă coafură și arătați uimitor în orice moment. Le puteți folosi și pentru a colora animalele de companie.

 

GAMA LATĂ DE CULORI

Acest pachet oferă o gamă de culori extrem de largă de până la 24 de culori unice pentru o coafură perfectă și frumoasă. Cu o varietate de culori, părul tău poate fi unic în fiecare zi.

 

Video ilustrație:


 

SFATUL NOSTRU

 

TRIMMER SPECIAL PENTRU CAPETELE DESPICATE

 

trimmer special pentru capetele despicate

 

Încearcă aparatul special de tuns vârfurile despicate și părul tău va fi mai sănătos, mai frumos și mai plăcut la atingere. Nu vei avea nevoie de coafuri speciale, părul tău va încânta pe toată lumea cu frumusețea sa naturală.

 

 

PROSOP PENTRU CEA MAI RAPIDĂ USCARE A PĂRULUI - TURBAN DE PĂR

turban de păr

 

Prosopul magic de păr absoarbe eficient, ușor și rapid excesul de umiditate din părul tău, fără a-l deteriora în niciun fel. Aceasta este cea mai blândă metodă de uscare a părului. Aveți un păr mai sănătos cu acest prosop.

 

 

BIGUDIURI MAGICE UNICE PENTRU COAFURĂ PERFECTĂ

 

bigudiuri magice unice pentru coafură perfectă

 

Aceste ondulatoare unice îți vor aduce coafură perfectă rapid, ușor și confortabil. De acum înainte, orice femeie poate arăta ca și cum ar fi dintr-un studio de coafură în orice moment.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: