Vopsele de față grozave pentru pictura facială și corporală

Cod: DS36281235
82 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Faceți cunoștință cu acest set uimitor de 12 culori de calitate pentru față și corp în culori pastelate frumoase, care sunt hit-ul acestui an. Cu ele poți evoca un desen unic pentru orice ocazie.

Toate culorile se amestecă și creează atât de multe look-uri diferite. Nouă tehnologie de vopsea pentru față oferă culori perfecte, colorare rapidă și spălare ușoară. Creațiile tale vor fi frumoase și unice.

Vopselele de față nu sunt toxice sau dăunătoare. Acopera perfect, sunt usor de aplicat si se tin bine. Pot fi spălate confortabil dacă este necesar.

Fie că este vorba despre arta feței pentru micii fani, helloween, bal mascat, desen de sărbători și alte ocazii, aceste culori ale feței sunt potrivite pentru tine.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SET UNIC DE 12 BUC. DE FEȚE PENTRU FATA ȘI CORP

Vrei să creezi desenul perfect pentru copiii tăi? Are nevoie să termine masca pentru carnaval? Aceste culori unice ale feței vă vor ajuta în acest sens. Până la 12 nuanțe în culori pastelate, care sunt hit-ul acestui an.


vopsele unice pentru față și corp

 

FACE PAINTING - BUCURAȚI-VĂ COPIIII

Vopseaua feței evocă un zâmbet pe chipul tuturor. Copiii înșiși adoră pictură pe față, astfel încât să se poată transforma în diferite fiare sau creaturi misterioase. Pictură feței nu a fost niciodată mai ușoară. O poți face confortabil cu această livadă.

Distrează-te cu copiii tăi - nu trebuie să fii un artist sau un pictor profesionist pentru a le oferi copiilor tăi ore de distracție creativă cu kiturile noastre de pictură pe față. Vopselele de față sunt concepute pentru copii și adulți, pictori profesioniști sau începători.

 

MAXIM PRIETENOS

Aceste vopsele pentru față și corp nu conțin substanțe chimice și toxine care sunt dăunătoare. Sunt extrem de sigure și blânde.

 

SPĂLAREA CONFORTĂ A VOPSELEI

Vopseaua poate fi îndepărtată cu ușurință cu șervețele umede sau cu apă cu demachiante.


vopsea practică pentru față și corp

 

UȘOR DE FOLOSIT

Datorită materialelor îmbunătățite, aceste vopsele de față sunt incredibil de confortabile și ușor de lucrat. Alege doar un model, o culoare și poți crea o capodoperă. Acoperă foarte bine. Lucrul cu ei este detaliat și precis. Creațiile tale vor arăta uimitor.

 

PENTRU DIVERSE OPORTUNITĂȚI

Aceste culori unice ale feței sunt potrivite pentru toate vârstele. Ele pot fi folosite de copii, femei și bărbați cu diferite ocazii. Strălucește la petrecerile de mascarada, creează o mască uimitoare de helloween, înveselește-ți steagul pe față, completează-ți costumul într-un spectacol de teatru sau folosește-l la alte evenimente.

 vopsele de față unice

 

GAMA LATĂ DE CULORI

Acest pachet oferă o gamă largă de culori până la 12 culori unice pentru o creație perfectă și frumoasă. Cu o varietate de culori, creațiile tale pot fi unice în fiecare zi.


 

SFATUL NOSTRU

 

OCHELARI LED INTELIGENTI FANTASTICI

 

ochelari de petrecere eleganti, iluminați cu LED, cu animații reglabile prin Bluetooth

 

Fii vedeta fiecărei petreceri! Ochelarii LED animați atrag atenția garantat. Un festival, discotecă, concert sau petrecere de Halloween va deveni de neuitat pentru tine și pentru toți cei implicați.

 

 

MICROFON KARAOKE UNIC

 

set karaoke

 

Faceți cunoștință cu acest set de karaoke perfect pentru orice petrecere. Bucurați-vă de divertisment unic și de karaoke profesionist. Aceste microfoane unice și stația de transmisie vă vor ajuta să faceți exact asta.

 

 

BEC ROTATIV DISCO LED

bec rotativ disco LED

Acest bec LED pentru petreceri disco cu efecte de culoare unice este perfect pentru baruri, discoteci, săli de dans, decorațiuni pentru casă, scenă, club, petrecere și alte ocazii. Becul poate fi montat oriunde este folosit un bec clasic (E27).

 

 

SALTEA DE DANS X-TREME DANCE

saltea de dans

Adăugați o notă potrivită sărbătorii dumneavoastră. Datorită covorului de dans, petrecerea dvs. va deveni de neuitat. Este garantat să distreze atât adulții, cât și copiii și să constituie o experiență extraordinară.

 

 

MAȘINA PERFECTĂ PENTRU VATĂ DE ZAHĂR

 

mașină specială pentru vată de zahăr

 

Faceți cunoștință cu mașina specială de vată de zahăr și palatul vă va mulțumi. Vata de zahăr va deveni senzația oricărei petreceri, a unei mici adunări de prieteni sau a unui mare eveniment de familie. Este un fel de simbol al fericirii copiilor, pe care acum vă puteți răsfăța și dumneavoastră.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: