Ceas de supraviețuire Paracord cu busolă

Cod: DS20325653
Ofertă Recomandare
87 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…
 
 

Acum acțiune. TRANSPORT GRATUIT

Ceasuri de mână Paracord - ceasuri de supraviețuire - includ busolă, flintlock, fluier, termometru și frânghie de parașută Paracord. Ceasul este potrivit pentru situații extreme pentru toți pădurarii, aventurierii și băieții cu adevărat duri.

Daca iubesti si diverse activitati in aer liber sau vacante cu adrenalina in natura, nu uita de aceste lecții de supravietuire în aer liber care te pot salva.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CEAS PENTRU BĂRBAȚII CARE MERGE PENTRU SCOPUL SĂU

Ceasurile de înaltă calitate cu corp din oțel au un accent interesant sub forma unui design de neuitat. Acest ceas este de înaltă calitate, bun gust, atemporal și mai presus de toate practic.

Functionalitate, discretie, versatilitate. Ce ai putea dori mai mult?

hodinky-preziti-paracord

CEASURI PENTRU SITUAȚII SPECIALE

Pentru a porni un foc - ai rămas fără chibrituri, ești departe de civilizație sau vrei doar să faci foc ca un tip adevărat? Ceasul contine un silex cu care poti aprinde focul oriunde.

Busola îți va arăta direcția - într-o situație în care trebuie să știi în ce direcție să mergi, vei avea o busolă cu tine peste tot. Nu te vei pierde cu acest ceas cu busolă.

Fluieră peste tot cu tine imaginează-ți o situație în care te blochezi undeva sau te pierzi într-o pădure în care este ceață pe care nici măcar nu poți vedea un pas. Fluierul este un ajutor de neînlocuit în acel moment.

Ceasuri cu termometru ceasurile conțin un termometru, astfel încât veți ști întotdeauna temperatura de afară și cum să vă îmbrăcați.

3 metri de frânghie disponibile - ceasul are o curea de paracord. Paracord este o frânghie de parașută foarte puternică. Ceasul are până la 3 metri de frânghie, pe care o poți folosi dacă este necesar.

Funcția de bază - măsurarea timpului - ceasul este realizat din materiale de calitate și durabile. Ele durează mult timp și, prin urmare, sunt potrivite pentru situații extreme de viață. În plus, sunt un accesoriu cu gust și stil pe care fiecare băiat îl va aprecia.

 

hodinky-pro-preziti

 

CEAS DE SUPRAVIEȚUIRE ÎN AER LIBER

Cunoașteți acest ceas de exterior pentru fiecare bărbat aventuros, călător, drumeț sau om cu adrenalină în sânge care are nevoie de un ceas care să-l ajute să rezolve totul în caz de urgență.

Aspectul deosebit de masculin este susținut de un cadran clar și de bun gust, care oferă toate caracteristicile de care are nevoie un bărbat modern. Ceasul este, de asemenea, un plus perfect pentru îmbrăcămintea sport.


 

TRANSPORT GRATUIT

Acum ofertă specială - Primiți transport gratuit pentru acest produs pentru întreaga comandă. 

 


 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Lungimea ceasului desfășurat: aproximativ 25,5 cm.
  • Se potrivește la circumferința încheieturii mâinii de 18 - 22 cm
  • Lățime: 2,5 cm
  • Inclus: busolă, termometru, fotoliu, fluier, aprox. 3 m de frânghie
  • Ceasul nu este rezistent la apă
  • Culoarea este în funcție de disponibilitatea în stoc

 


Video ilustrație:


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: