Un set unic de panouri de planificare + TRANSPORT GRATUIT

Cod: DE33071663
GRATUITGRATUIT
consiliu de planificare
174 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Cunoașteți acest set unic de panouri de planificare pentru o planificare perfectă și precisă a oricăror activități. Nu contează dacă trebuie să planificați chestiuni de muncă, activități de timp liber sau activitățile copiilor dvs. Cu aceste plăci, o puteți face cu spatele stânga.

Panourile de planificare sunt o necesitate in fiecare birou, camera copiilor, dar pot fi folosite si la frigider, atelier si oriunde aveti nevoie sa va planificati viata.

Plăcile sunt realizate din materiale premium de cea mai înaltă calitate. Sunteți sigur că vă vor rezista.

Creați un spațiu pentru legături, gânduri și idei cu acest storyboard. Puteți pune o tablă mai mică pe frigider și vă puteți planifica activitățile viitoare, cumpărăturile și alte activități. Tabla albă mai mare este perfectă pentru planificarea lunii următoare.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

UN SET UNIC DE PLANI DE PLANIFICARE

Organizează-ți viața: cu aceste două plăci de planificare care au suficient spațiu pentru a scrie, pentru o planificare ușoară și rapidă a activităților zilnice. Suprafața premium este ușor de șters, fără a lăsa pete. Cunoașteți aceste panouri de planificare unice de care toată lumea se va îndrăgosti imediat.

 • Ține minte toate întâlnirile și întâlnirile
 • Organizați-vă lista lunară, săptămânală și zilnică, fără dezordine
 • Ca instrument de urmărire a obiceiurilor, placa vă ajută să dezvoltați obiceiurile potrivite.
 • Notează fiecare inspirație
 • Raționalizați planificarea și eliminați amânarea
 • Sprijină planificarea și dezvoltă abilitățile organizatorice
 • Potrivit pentru studenți, manageri, lucrători administrativi

 
set-mesele-de-planificare

 

ELIMINA PROCRASTINAREA

Ai o problemă în a-ți îndeplini obiectivele și sarcinile. Știi, va dispărea din vedere, din minte. Dacă nu ai sarcina la vedere, uiți ușor de ea. Acest lucru nu vi se va întâmpla cu acest planificator profesionist. Întotdeauna vei avea sarcinile în ochii tăi și să le îndeplinești va fi o simplă simplă. Eliminați amânarea și aveți mai mult succes.

 

DIMENSIUNE PERFECTA

Tabloul mare de planificare are dimensiuni ideale pentru planificarea detaliată, dar clară a sarcinilor dumneavoastră. O placă mai mică poate fi așezată, de exemplu, pe frigider și este folosită pentru mementouri individuale de care trebuie să ții cont.

 mesascna-planovacia-tabula

 

ORIUNDE UTILIZAȚI CONSILIUL DE PLANIFICARE

Puteți folosi acest set special de plăci de planificare oriunde în casă, birou sau studiu. Puteți folosi o placă mai mică, de exemplu, pe frigiderul din atelier și altele asemenea.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE PENTRU FUNCTIONALITATE MAXIMA

Placa de planificare este realizată din materiale speciale care sunt extrem de durabile și pot rezista la o utilizare și mai intensă. Datorită tehnologiei speciale de producție și materialelor de cea mai înaltă calitate, este un produs premium în categoria sa de preț.


tabula-planificare

 

CADOUL PERFECT

Nu știi ce cadou să-i faci șefului, colegului, tatălui, soției...? Acest set de planșe este cadoul perfect pentru oricine. Pentru tineri și bătrâni, bărbați și femei, este ideal pentru toată lumea. Le place să deseneze pe tablă. De aceea tabla este un cadou popular pentru Craciun, zile de nastere, dar si pentru colegi, pentru birou si pentru alte ocazii.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

Placă pentru agățat

 • Cu marker și burete
 • Dimensiuni: inaltime 41,50 cm, latime 2 cm, lungime 34,5 cm

O tablă mică

 • Tabla magnetica
 • Include marker pentru scriere ușoară

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: