Șablon practic de copiere a conturului

Cod: DS42865238
65 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Descoperiți un șablon practic și minunat de copiere a conturului. Acest ajutor senzațional te va ajuta să obții așezarea perfectă a pardoselii în casa ta.

Un șablon de copiere excelent pentru gresie, caroserii și dulgheri va permite măsurarea și copierea formei obiectelor neregulate.

Datorită materialului de înaltă calitate al șablonului de copiere a conturului, puteți transfera cu ușurință formă neregulată a obiectului copiat pe materialul tăiat.

Tăieturile tale în covoare, podele laminate, gresie sau alte podele din jurul caloriferelor, ușilor și altor obiecte vor fi acum precise datorită utilizării unui șablon de contur.

În plus, este potrivit și pentru multe tipuri de lucrări de modelare. Utilizați caracterul practic al șablonului de copiere 3D pentru supratipărirea formelor și creativitatea dvs.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ȘABLON DE COPIERE A SCHIȚĂRII PRACTICE

Nici măcar nu vă plac decupările de calitate scăzută în pardoseală din jurul țevilor radiatorului, ușilor, șemineelor ​​sau în jurul diferitelor coloane? Puteți face imediat mai bine la locul de muncă. Rezultatul va fi o podea solidă frumoasă, fără a fi nevoie să reparați găurile nedorite.

Șablonul practic de contur pentru copiere este potrivit pentru copierea diferitelor profile neuniforme, conform cărora apoi puteți efectua tăierea precisă în funcție de forma dată.

 
unic-contur-copie-şablon

 

UTILIZARE MULTIFUNCȚIONALĂ

Deoarece acest șablon unic de contur poate fi folosit pentru a măsura și copia diferite forme neregulate, este un instrument ideal pentru diverși meșteri. Își va găsi utilizarea în mâinile instalatorilor de podele, carosieri, dulgheri, precum și în mâinile diverșilor modelatori.

 

PENTRU LUCRU CU DIVERSE MATERIALE

Șablonul 3D pentru supratipărirea formelor este excelent atunci când lucrați cu o varietate de materiale copiate. În același timp, puteți transfera cu ușurință forma dorită pe diferite tipuri de materiale, precum gresie, laminat, covor etc.

 

PENTRU MAESTRU ȘI FĂCĂTOR

Acest șablon uimitor de copiere a conturului 3D este potrivit atât pentru meseriașii profesioniști, cât și pentru bricolagii acasă. Vă va facilita și îmbunătăți enorm munca. Încearcă.

 

schiță-șablon

 

MATERIAL STABLE

Șablonul unic de copiere este realizat din material ABS de înaltă calitate, cu un design robust. Se caracterizează printr-o stabilitate ridicată, ceea ce este semnificativ important pentru utilizarea sa.

 

GAMA IDEALĂ DE MĂSURARE

Șablonul 3D are un interval de măsurare de 0-12 cm, ceea ce este suficient în mod ideal pentru majoritatea formelor netradiționale din case și apartamente.

 

MANIPULARE SIMPLĂ

Manipularea cu șablonul 3D de copiere a conturului este foarte simplă.

Aplicați și apăsați ușor șablonul pe obiect, iar șablonul ia forma obiectului copiat. Puteți transfera cu ușurință această formă pe materialul din care apoi puteți tăia cu precizie.

În plus, șablonul de contur are dimensiuni de 14,6 cm x 10,5 cm, deci este confortabil în mână, ceea ce garantează și o manevrare ușoară.

 
unic-copie-şablon

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Material: ABS
  • Domeniu de măsurare: 0 – 120 mm
  • Dimensiuni: 14,6 cm x 10,5 cm

 

SFATUL NOSTRU

 

UN AJUTOR PRACTIC PENTRU AȘEZAREA PLĂCIEI

 

ajutor de așezare a faianței - Sistem de nivelare a plăcilor

 

Descoperiți un asistent practic și minunat pentru așezarea plăcilor. Acest ajutor senzațional vă va ajuta să obțineți o așezare perfectă și rapidă a pardoselii și gresie în casa dvs.

 

 

UN SET UNIC PENTRU LUCRARE CU SILICON

 

set practic pentru lucrul cu silicon 3 în 1

 

Încercați setul unic pentru lucrul cu silicon 3 în 1. Bucurați-vă de îmbinări curate, noi și ajustate. Holurile, coridoarele, băile și bucătăriile tale vor arăta ca ceva dintr-o revistă.

 

 

CUNEI ȘI CLEME DE NIVELARE PENTRU PAVAJE

 

cunei și cleme de nivelare pentru pavaje

 

Acest sistem excelent de nivelare a plăcilor este potrivit pentru meșterii profesioniști - constructori, faianțari și faianțari, precum și pentru cei care fac bricolaj.

 

 

CLEȘTE DE NIVELARE A PODELEI

 

clește de nivelare a podelei

 

Descoperiți ajutorul practic și minunat pentru o nivelare perfectă a pardoselii dumneavoastră. Acest ajutor senzațional vă va ajuta să obțineți o nivelare perfectă a podelei și fără zgârieturi.

 

 

MATRIȚĂ PENTRU TROTUARE DIN BETON

matriță pentru trotuare din beton

Creați un trotuar din beton de înaltă calitate și stilat pentru doar câțiva euro. Cu formularul nostru pentru trotuare din beton, cu adevărat oricine o poate face.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: