Set practic pentru lucrul cu silicon 3 în 1

Cod: DS11629517
69 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Încercați setul unic pentru lucrul cu silicon 3 în 1. Bucurați-vă de îmbinări curate, noi și ajustate. Holurile, coridoarele, băile și bucătăriile tale vor arăta ca ceva dintr-o revistă.

Setul practic pentru lucrul cu silicon este potrivit pentru lucrările de finisare la clădiri noi și pentru renovări în case și apartamente mai vechi. Acest set va fi apreciat atât de constructori, cât și de orice om de mână.

Cu un set senzațional pentru lucrul cu silicon, poți scăpa rapid, confortabil și eficient de articulațiile inestetice și mucegăite. Ulterior, datorită gamei largi de accesorii, poți aplica și nivela noul silicon. Toate într-un singur set 3 în 1!

Datorită formei ergonomice, lucrul și manipularea sunt confortabile, ușoare și sigure.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

UN SET UNIC PENTRU LUCRARE CU SILICON

Vrei să ai și tu o baie, bucătărie sau hol frumoasă, curată și sănătoasă? Aceste spații sunt predispuse la contaminarea rapidă a articulațiilor. Folosind setul 3-în-1 pentru lucrul cu silicon, puteți îndepărta cu ușurință umpluturile vechi și apoi aplicați rapid și convenabil altele noi.

 
set-pentru-lucrarea-cu-silicon-3-în-1

 

PENTRU ISMĂRI SILICONICE ȘI ACRILICE

Setul pentru lucrul cu silicon este potrivit pentru aplicarea și îndepărtarea rosturilor din silicon și acrilice. Datorită gamei largi de accesorii incluse în set, vei putea regla diferite lățimi ale îmbinărilor.

 

SET 3 ÎN 1

Acest instrument unic include o racletă din metal, o racletă din silicon și o racletă din silicon cu vârf ascuțit, care vine cu 5 tampoane înlocuibile. 

Un uimitor kit de lucru din silicon 3-în-1 care ar trebui să fie în atelierul fiecărui bricolaj. Manipularea și lucrul cu acesta este confortabil, ușor și sigur datorită formei sale ergonomice.

 

UTILIZARE LARGĂ

Kitul uimitor pentru îndepărtarea și aplicarea siliconului poate fi folosit pentru lucrări de finisare și renovare:

  • În bucătărie
  • În baie
  • Pe podele
  • Pe pereți
  • Pentru tricouri de bucătărie
  • Pentru izolarea ferestrelor

 

set-pentru-lucrarea-cu-silicon

 

REDUCEREA CONSUMULUI DE SIGANT

Racleta excelentă din silicon este concepută pentru reetanșarea ideală a marginilor chiuvetelor, căzilor de baie, dușurilor, pentru chituirea faianței, pentru termoizolarea geamurilor astfel încât să vă economisiți costurile. Reduceți risipa de chit. Nici bandă de mascare nu este necesară.

 

5 PLATINE ÎNLOCUITIVE

Un set uimitor pentru lucrul cu silicon, vine cu 5 tampoane interschimbabile cu raze diferite. Datorită acestora, veți obține o impresie estetică minunată a îmbinărilor perfect ajustate.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Acest set pentru lucrul cu silicon poate fi folosit direct fără bandă de mascare/mascare. Nu va fi nevoie de curățare ulterioară în jurul îmbinărilor. Acest lucru vă va economisi timp și, în același timp, nouă suprafață a îmbinării va fi din nou curată, nouă și estetică.

 

set-pentru-lucrarea-cu-silicon-3in1

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Kit pentru aplicarea și îndepărtarea siliconului

 

SFATUL NOSTRU

 

UN AJUTOR PRACTIC PENTRU AȘEZAREA PLĂCIEI

 

ajutor de așezare a faianței - Sistem de nivelare a plăcilor

 

Descoperiți un asistent practic și minunat pentru așezarea plăcilor. Acest ajutor senzațional vă va ajuta să obțineți o așezare perfectă și rapidă a pardoselii și gresie în casa dvs.

 

 

CUNEI ȘI CLEME DE NIVELARE PENTRU PAVAJE

 

cunei și cleme de nivelare pentru pavaje

 

Acest sistem excelent de nivelare a plăcilor este potrivit pentru meșterii profesioniști - constructori, faianțari și faianțari, precum și pentru cei care fac bricolaj.

 

 

CLEȘTE DE NIVELARE A PODELEI

 

clește de nivelare a podelei

 

Descoperiți ajutorul practic și minunat pentru o nivelare perfectă a pardoselii dumneavoastră. Acest ajutor senzațional vă va ajuta să obțineți o nivelare perfectă a podelei și fără zgârieturi.

 

 

MATRIȚĂ PENTRU TROTUARE DIN BETON

matriță pentru trotuare din beton

Creați un trotuar din beton de înaltă calitate și stilat pentru doar câțiva euro. Cu formularul nostru pentru trotuare din beton, cu adevărat oricine o poate face.

 

 

ȘABLON PRACTIC DE COPIERE A CONTURULUI

 

sablon practic de copiere a conturului

 

Descoperiți un șablon practic și minunat de copiere a conturului. Acest ajutor senzațional te va ajuta să obții așezarea perfectă a pardoselii în casa ta.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: