Pompă de combustibil puternică

Cod: DS49618435
130 RON –8 % 119 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți această pompă unică de combustibil, datorită căreia puteți pompa confortabil orice lichid. Este grozav dacă aveți nevoie să vă alimentați mașina, să vă alimentați mașina de tuns iarba, să pompați ulei vechi într-un recipient, apă dintr-un acvariu și multe altele. Utilizarea este extrem de largă.

Datorită dimensiunilor sale mici, îl poți lua oriunde. Pompa este alimentată de baterii, așa că nu vei fi dependent de o sursă de energie. Materialele de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție sunt o garanție a funcționalității și durabilității produsului.

 

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

POMPA UNICA DE COMBUSTIBIL

Esti pe undeva pe drum si ramai fara benzina? Nu contează dacă ții o pompă de combustibil pentru lanterne și un recipient ascuns în portbagaj. Puteți pompa ușor și convenabil câtă benzină aveți nevoie din recipient.

 
individual-pompa-combustibil

UNDE PUTEȚI UTILIZA O POMPĂ DE COMBUSTIBIL PESTE TOT?

O pompă de combustibil este de mare ajutor dacă trebuie să vă umpleți mașina cu benzină. Este potrivit pentru realimentarea unei mașini de tuns iarba, compresor și alte lucruri. De asemenea, îl puteți folosi pentru a scurge și umple acvariul. Pompa pompează orice lichid de la apă la ulei la benzină.

 

PERFECT PORTABILE

Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, această pompă este perfect portabilă. Datorită puterii bateriei, îl puteți folosi oriunde pentru a pompa orice lichid.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

La producerea acestei pompe de combustibil au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității produsului. Designul portabil vă asigură că puteți lua pompa cu dvs. oriunde.

 
pompă de combustibil

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • 1x pompa de combustibil
  • 1x atașament flexibil
  • Lungimea pompei: 64,5 cm
  • Lungime extensie: 58 cm
  • Culoarea albastra
  • Material: plastic
  • Alimentare: 2x baterie tip d 1,5 V (nu sunt incluse in pachet)
  • Potrivit pentru benzină, apă, ulei și alte lichide
  • Pompare simplă a lichidului din recipient, rezervor
  • Potrivit pentru lucru în: garaj, subsol, acvariu, baie

 

Video ilustrativ:

 


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: