Patine de zăpadă originale - mini-schiuri

Cod: DS40672563
461 RON / ks
În stoc (>5 ks)

Faceți cunoștință cu originalele patine de zăpadă - mini-schiuri și bucurați-vă de un schi perfect ori de câte ori vă aflați la munte.

Dimensiunea unică a schiurilor mini boot este cel mai mare avantaj al acestora. Foarte ușor de transportat, le puteți păstra depozitate în portbagajul mașinii pe toată durata iernii. Astfel, veți fi pregătit dacă treceți cu mașina pe lângă o stațiune de schi.

Fixarea patinelor de zăpadă de înaltă calitate este foarte rapidă și ușoară.  Acestea se fixează cu șnur cu clichet direct pe ghetele de iarnă sau de snowboard. Curelele pentru călcâi asigură, de asemenea, o fixare sigură a mini-schiurilor pe ghete.

Dimensiunea patinelor de schi pentru zăpadă este universală. Aceste schiuri mini sunt potrivite pentru aproape toate tipurile de ghete și pentru mărimile de ghete 35 - 47.

Vă puteți bucura de schi în familie pe pârtii, în snowpark-uri sau pe diverse trasee forestiere. Mini-schiurile sunt, de asemenea, ideale pentru schi fond.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PATINE DE ZĂPADĂ PRACTICE - MINI-SCHIURI

Vă plac sporturile de iarnă? Schiul este un sport specific care necesită, de obicei, un echipament adecvat. Aceste patine de zăpadă practice - mini-schiuri simplifică foarte mult pregătirea pentru schiat.

  • Mini-schiurile au dimensiunea ideală pentru transport - nu ocupă mult spațiu.
  • Poate fi atașat la orice cizme de iarnă sau de snowboard

 

patine de zăpadă 

 

IDEAL PENTRU BAGAJE

Datorită dimensiunilor și greutății reduse, aceste patine de zăpadă sunt foarte ușor de transportat.

În timpul sezonului de iarnă, le puteți păstra în permanență în portbagajul mașinii. În cazul în care trebuie să vă deplasați în jurul stațiunii de schi, puteți merge la schi oricând.

 

FIXAȚI UȘOR

Aceste mini-schiuri unice se atașează direct la cizmele de iarnă sau de snowboard. Se fixează cu ușurință cu ajutorul unei legături cu clichet. Curelele pentru călcâi asigură, de asemenea, o fixare sigură a mini-schiurilor la bocanci.

 

MĂRIMEA UNIVERSALĂ

Dimensiunea patinelor de zăpadă - mini-schiuri este universală. Este potrivită pentru aproape toate tipurile de cizme și pentru mărimile de pantofi 35 - 47. Acest avantaj unic al patinelor de schi constă în sistemul de fixare reglabil.

 

patine de zăpadă 

MATERIALE DE CALITATE

Patinele de schi pentru zăpadă originale sunt fabricate din material de înaltă calitate, foarte durabil, dar ușor. Acesta este întărit cu fibră de sticlă pentru a obține proprietăți și mai bune.

 

PENTRU TOATE TIPURILE DE TEREN

Mini-schiurile unice, practice și confortabile vă permit să vă bucurați de schi pe pârtii, snowpark-uri, pe diverse trasee forestiere. De asemenea, le puteți folosi pentru schi fond. Marginile metalice ale schiurilor și frâna practică de pe călcâi asigură o oprire ușoară.

 

IDEAL PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

Patinele de schi pentru zăpadă sunt cadoul perfect pentru întreaga familie. Cu o gamă largă de mărimi de ghete pe care se pot prinde, mărimi 35 - 47, acestea sunt ideale atât pentru copii, cât și pentru adulții din multe familii.

Chiar și câteva perechi de mini-schiuri nu vor ocupa mult spațiu la transport sau depozitare. Așa că vă puteți bucura cu adevărat de schiul în familie.

 

patine practice pentru zăpadă 

 

SPECIFICAȚII TEHNICE

  • patine de zăpadă
  • mărime universală: mărimea recomandată a bocancilor de schi: 35 - 47 EU

 

SFATUL NOSTRU

 

PEDOMETRU MULTIFUNCȚIONAL DE CALITATE + MĂSURAREA GRĂSIMII CORPORALE

pedometru multifuncțional de calitate + măsurarea grăsimii corporale

Îți aducem un pedometrupedometru modern cu afișaj digital pentru determinarea numărului de pași, distanța parcursa si grasimea corporala. Pedometrul de cea mai înaltă calitate, ușor de utilizat și fiabil este foarte precis, compact și proiectat ingenios.

 

 

RUCSAC MILITAR UNIC

 

rucsac militar

 

Faceți cunoștință cu rucsacul militar special și bucurați-vă de avantajele sale în timpul drumețiilor, activităților în aer liber sau ca rucsac de calitate pentru studenți.

 

 

HUSE DE PANTOFI ANTI-ALUNECARE FIABILE

 

huse de pantofi anti-alunecare fiabile

 

Încercați mânerele antiderapante fiabile și veți putea să vă deplasați în aer liber fără probleme, chiar și pe vreme rea. Evitați alunecările și rănile neplăcute. Acesta este visul multor persoane.

 

 

EXCELENT CAPACUL IMPERMEABIL RUCSAC IMPERMEABIL EXCELENT

 

înveliș de rucsac impermeabil de înaltă calitate

 

Cunoașteți o husă impermeabilă de calitate pentru rucsac și nu veți mai fi surprins de nicio intemperie în timpul drumețiilor. Ideal pentru a vă proteja rucsacul de umiditate, ploaie, zăpadă, noroi și vânt.

 

 

STICLĂ DE APĂ SPORT DE TOP

 

sticlă de apă sport de top

 

Faceți cunoștință cu această sticlă de apă de top, care este o bijuterie printre sticle. Bucurați-vă de gustul proaspăt și nealterat al băuturii dvs. Potrivit pentru toți sportivii, șoferii, turiștii, biroul și oricine iubește lucrurile de calitate.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: