PACHET TRIPLU - Legături metalice din oțel inoxidabil de calitate – 60 buc

Cod: DA63581982 DA14496951 Alegeţi varianta
94 RON / buc. 104 RON / buc. de la 94 RON / buc.
Momentan indisponibil Momentan indisponibil Alegeţi varianta
Variantă

 

Pachetul contine 60 de legături pentru cablu

Legăturile metalice din oțel inoxidabil de înaltă calitate se caracterizează printr-o rezistență mult mai mare, sunt ideale oriunde pentru a ține lucruri fierbinți și sunt potrivite pentru interior, exterior și subteran.

Veți folosi legături de cablu nu numai în industria construcțiilor și metalurgică. Dar sunt potrivite și pentru casă, mașini sau grădină. Sunt practice și poți descărca o mulțime de lucruri. Fixezi două lucruri în același timp. Sunt folosite pentru a trage conducta sau pentru a asigura sarcina.

Oțelul inoxidabil este rezistent la coroziune și la temperaturi ridicate, făcând aceste curele metalice ideale pentru utilizarea în aer liber și contactul cu suprafețele fierbinți. Au duritate ridicată, rezistență la coroziune, rezistență la foc și o viață mai lungă, care pot fi utilizate în diferite medii, cum ar fi locuri umede, în aer liber, locuri cu temperaturi ridicate și altele asemenea.

Aceste curele de ancorare sunt proiectate cu o cataramă întărită, astfel încât să fii sigur că pot rezista la stres puternic. Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată asigură durabilitate și longevitate maxime. Lucrul cu ei este simplu, sigur și confortabil. Faceți cunoștință cu aceste curele metalice premium.


 

SFATUL NOSTRU

Aici oferim un pachet convenabil de 5 în care veți găsi 100 de legături de cablu de calitate la un preț bun.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CURELE METALICE DIN OȚEL INOXIDABIL

Aceste benzi sunt perfecte pentru utilizarea lor universală pentru piese auto, reparații la domiciliu, reparații computere, grădinărit, instalații sanitare și multe altele. Acestea pot fi instalate în interior, în aer liber sau subteran. Le puteți pune împreună 2 sau 3 pentru a le extinde pentru a se potrivi diferitelor dvs. proiecte. Pot fi folosite pentru temperaturi ridicate și frig. Sunt fabricate din oțel inoxidabil puternic și durabil. Un alt avantaj este că sunt anticorozive.

 • Rezistenta si durabilitate maxima
 • Rezistent la coroziune, intemperii și topire
 • Ușor de utilizat și design inovator


specialități din oțel inoxidabil

 

LE VEI FOLOSI PENTRU ORICE

Trebuie să atașați un obiect fierbinte? Vrei o soluție solidă, inoxidabilă și durabilă? Faceți cunoștință cu aceste curele metalice grozave. Datorită proprietăților lor, pot fi folosite oriunde în casă, în mașină dar și în grădină. Nu trebuie să vă faceți griji pentru căldură și coroziune. Perfect pentru utilizare în aer liber.

 

MONTARE PUTERNICĂ ȘI DURABILĂ

Aceste curele vă oferă o prindere extrem de puternică și durabilă. Sunt suficient de mari, deci sunt potrivite pentru a fixa orice. Nu sunt necesare unelte speciale pentru utilizare, cleștii clasici pentru strângere și eventual cleștii pentru îndepărtarea excesului de bandă sunt de ajuns.


curele de fixare din oțel

 

UTILIZARE  IN  EXTERIOR

Datorită oțelului inoxidabil, aceste benzi sunt potrivite și pentru utilizare în grădină și oriunde în medii umede.

 

PENTRU SIGURANȚĂ MAXIMĂ ÎN UTILIZARE

Margini complet rotunjite cu suprafețe netede care protejează pentru siguranța maximă în aplicații. Lucrul cu aceste benzi va fi cât mai sigur și confortabil posibil.

 

CELE MAI BUNE DE CALITATE MATERIALE

La producerea acestor benzi au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție brevetată, ceea ce garantează rezistență maximă și durata de viață a produsului.


legături personalizate din oțel inoxidabil

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Latime: 0,5 cm
 • Lungime: 20 - 30 cm (după alegere)
 • Grosime: 0,25 mm
 • Material: otel inoxidabil
 • De unică folosință
 • Pentru temperaturi ridicate și frig
 • Anti-coroziune și durabil
 • Blocare cu bilă retractabilă
 • Pentru a trage conducta, pentru a fixa sarcina sau pentru a fixa lucruri

 

CONȚINUT PACHET: 60 buc


Video ilustrație


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: