Încărcător profesional de baterii auto

Cod: DS88143998
210 RON / ks
În stoc (>5 ks)

Faceți cunoștință cu încărcătorul profesionist de baterii auto și obțineți servicii de calitate pentru aproape toate tipurile de baterii din mașinile, motocicletele, mașinile de tuns iarba și bărcile dumneavoastră.

Senzaționalul încărcător de baterii auto are diverse funcții speciale, cum ar fi protecția împotriva deteriorării bateriei, funcția de reparare, astfel încât să puteți repara o baterie uzată sau sulfatată.

Cu o funcție unică de detectare automată a tensiunii bateriei (12 V sau 24 V) și un mod de funcționare în 3 trepte, acest încărcător auto este compatibil cu majoritatea bateriilor disponibile pe piață.

Operarea excelentului încărcător auto este foarte simplă și intuitivă. Funcțiile sunt controlate prin intermediul panoului de control. Ecranul LCD modern afișează clar datele necesare.

Încărcătorul auto unic se caracterizează prin greutate redusă și compactitate, ceea ce îl face ușor de depozitat.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi protecții unice pentru portierele auto care vor proteja perfect colțurile și marginile mașinii dvs. la un preț redus.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ÎNCĂRCĂTOR AUTO DE CALITATE

Tratează-ți mașina cu o îngrijire de calitate și mașina ta nu te va părăsi nicăieri. O baterie auto bine încărcată este esențială. Cu un încărcător auto de înaltă calitate, nu numai că vă încărcați perfect bateria, dar beneficiați și de o îngrijire completă a bateriei datorită funcțiilor speciale.

Acest dispozitiv profesional este ideal pentru încărcarea bateriilor din mașini, motociclete, mașini de tuns iarba și bărci cu motor.

 Încărcător profesional de baterii auto

COMPATIBIL PENTRU MAJORITATEA BATERIILOR

Acest încărcător auto profesional este controlat de un microprocesor de înaltă calitate care ajustează automat curentul de încărcare la tensiune. Acesta are o așa-numită funcție de detectare automată a tensiunii bateriei (12 V sau 24 V).

Este un încărcător universal modern și modern de 12/24V pentru autoturisme, cu un mod de funcționare în 3 etape. Acest lucru îl face compatibil cu majoritatea bateriilor disponibile pe piață.

Funcționează perfect cu:

 • baterii de calciu
 • baterii cu gel
 • Baterii AGM
 • baterii umede
 • baterii cu autoservire și fără întreținere

Astfel, puteți utiliza încărcătorul auto pentru a încărca bateriile din mașini, motociclete, mașini de tuns iarba, alte vehicule și bărci.

 

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA DISTRUGERII

Una dintre numeroasele caracteristici utile pe care le are acest încărcător auto excelent este protecția bateriei împotriva deteriorării.

Această funcție este cea care poate proteja bateria de scurtcircuit, întrerupere de circuit, supraîncălzire, supraîncărcare, suprapolaritate, supracurent și scântei. Puteți chiar să lăsați încărcătorul conectat la baterie cu adevărat la nesfârșit.

 

REPARAREA ȘI ÎNTREȚINEREA COMPLETĂ A ACUMULATORILOR

Încărcați și reparați în același timp. Numai cu acest încărcător special pentru baterii auto veți obține o întreținere ideală a bateriei.

Datorită funcției de reparare, acest încărcător de baterii poate ajuta la repararea unei baterii uzate sau sulfatate. Acest lucru îi va prelungi durata de viață (cu toate acestea, dispozitivul nu este capabil să repare bateria dacă aceasta este grav deteriorată. Acesta nu va încărca o astfel de baterie grav deteriorată la 100%).

 

Încărcător profesional de baterii auto

PANOU TACTIL

Încărcătorul are un panou de control extrem de practic și intuitiv. Funcționarea sa este foarte simplă.

Panoul este format din 5 butoane. Prin atingere putem activa protecția, modul de reparare, detectarea temperaturii și microcontrolerul. În partea dreaptă, există un buton de încărcare separat care funcționează după o apăsare lungă.

În plus, afișajul LCD modern afișează clar parametrii necesari.

 

UȘOR DE UTILIZAT

Utilizarea unei baterii de mașină este foarte simplă:

 • conectați borna roșie de încărcare la borna pozitivă a bateriei
 • atașați borna neagră de încărcare la șasiul vehiculului sau la blocul motor, nu o atașați niciodată direct la baterie - nu atașați bornele la carburator, la conducta de combustibil, la piesele de caroserie vopsite sau din tablă
 • conectați fișa la o priză electrică și porniți încărcătorul

 

LEJERITATE ȘI DIMENSIUNI COMPACTE

Acest încărcător profesional de baterii auto are o dimensiune foarte compactă și este extrem de ușor. Poate fi transportat cu ușurință în mașină sau poate fi depozitat acasă, de exemplu, într-un dulap sau pe un raft. Ocupă într-adevăr foarte puțin spațiu.

Încărcător profesional de baterii auto

SPECIFICAȚII TEHNICE

 • culoare: negru și albastru
 • tensiune de intrare: 100 - 240 V
 • Putere nominală: 12 V / 8 A, 24 V / 4 A
 • Gama de baterii: 6 - 150 Ah
 • Putere: 140 W
 • protecție termică: 65°C +/- 5°C
 • tensiune inițială minimă: 2,0 V
 • Dimensiuni (lungime / lățime): 17 / 10 cm
 • greutate: 0,70 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: