Fire pentru tricotat manual - roșu

Cod: DS26115013
62 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)
 
 

Culoarea rosie are o puternica incarcatura emotionala, trezeste energia vitala, stimuleaza vigoarea, pasiunea si actioneaza impotriva oboselii. Luminează orice spațiu sau stimulează creativitatea cu roșu. Vă aducem un fir unic pentru tricotat manual, într-o culoare roșie frumoasă.

Firele pentru tricotat manual este un fel de mega lână datorită căreia vă puteți tricota cu ușurință și jucăuș propria pătură, eșarfă, pălărie, poncho și alte produse grozave. Modelul gros special este un blockbuster actual al modului.

Produsele din această lână pentru tricotat manual sunt moi, calde și vor fi, de asemenea, un accesoriu grozav. Lasă accesoriul tău tricotat manual să fie admirat. Lâna vine în mai multe nuanțe de culoare la modă.

Firele foarte puternice sunt destinate tricotării cu mâna sau pe ace mari de mărimea 20, 30, 35 mm. Datorită grosimii sale, tricotul va crește cu viteza luminii și nu va trebui să petreceți mult timp tricotând.

Ambalajul este economic. Lungimea unui pachet este de 31 m.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ȚAR ROȘU PUTERNIC UNIC PENTRU TRICOTAT MANUAL

Firele pentru tricotat manual sunt de obicei asociate de mai multe ori cu fire voluminoase. Acest material exclusiv are proprietăți grozave. Este placuta si moale la atingere, retine bine caldura, are proprietati antibacteriene si mentine o temperatura placuta.

Pachete mari de până la 250 g de lână fină de tricotat fără zgârieturi pentru proiecte unice. Firul este frumos pufos și moale, iar tricotul rezultat este frumos și elegant. Datorită producției de înaltă calitate, firele nu se răsucesc și sunt ușor de lucrat. Este folosit pentru tricotaje gigantice care sunt tricotate pe mâini sau pe ace mari.


val

 

FOARTE MOALE SI CONFORTABLE

Datorită compoziției sale, firul este extrem de moale și confortabil. Te vei îndrăgosti literalmente de ea. O pătură moale plăcută, o eșarfă confortabilă care nu se zgârie, o pălărie caldă, un poncho stilat, poți face totul cu această mega lână grozavă.

 

PĂTURILE DE TRIPAC EXCEPTE

Trebuie să fi înregistrat o nouă tendință sub forma unor pături uriașe tricotate. Păturile sunt foarte imaginative, stilate și calde frumos. Acum poți tricota singur o astfel de pătură acasă, conform dorințelor tale. Cu acest fir de tricotat, va fi o bucurie.

Aceste pături nu sunt doar calde, dar în același timp îndeplinesc perfect o funcție decorativă. O pătură uriașă tricotată nu va fi trecută cu vederea de niciun vizitator și, în plus, prietenii îți vor admira abilitățile.

 

ECONOMISIȚI TIMP ȘI BANI

Firul are un volum mare, astfel încât tricotul rezultat crește cu o viteză mare și, de asemenea, puteți termina foarte repede un articol mai mare - nu trebuie să tricotați noaptea timp de o lună. In plus, am creat pentru tine pachete avantajoase care iti vor economisi bani. Lâna este potrivită pentru ace 20, 30, 35 și, de asemenea, pentru tricotat manual - așa-numita Tricotarea brațelor.


fire pentru tricotat manual

 

TRICOTAT MANUAL

Tricotarea manuală este o metodă de realizare a textilelor plate din fire speciale fără unelte, doar cu degetele. Rareori, tricotarea manuală se face pe un cadru sau pe o formă cu ajutorul unor instrumente simple. Acele de tricotat sunt cele mai des folosite ca ajutoare de lucru.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: lungime aprox 31m
  • Greutate: 250 g
  • Compozitie: 70% poliester, 30% acril
  • Întreținere: vă recomandăm doar spălarea manuală
  • Mărimea produsului finit depinde de tehnica de tricotat și de dimensiunea ochiurilor

 

Video ilustrativ:

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: