Uscător de calitate pentru calorifer

Cod: DS44649971
100 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu uscătorul de rufe suspendat premium, potrivit pentru un calorifer, baie sau balcon. Ideal pentru orice apartament sau casa pentru uscarea rapidă și confortabilă a rufelor.

Profită la maximum de spațiul tău. Un uscător suspendat pentru calorifer este alegerea potrivită pentru fiecare apartament sau casă. Dacă este necesar, atârnă-l pur și simplu și când rufele sunt uscate, atârnă-l confortabil și depozitează-l. Datorită designului său unic, îl puteți folosi și pe balcon.

Materialele de cea mai înaltă calitate garantează rezistență și durabilitate maximă. În uscător se va potrivi o cantitate suficientă de rufe. Puteți depozita de până la 4 ori mai multă rufe pe un calorifer.

Acest uscător unic cu radiator este un ajutor de neînlocuit, mai ales în timpul sezonului de încălzire. Rufele se usucă lent, iar căldura de la calorifer vă va ajuta să vă mențineți rufele uscate rapid, fără a fi învechite.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici veți găsi un uscător convenabil de patru pachete pentru care veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Sacii de vid de depozitare de înaltă calitate vă vor ajuta, de asemenea, să vă depozitați rufele.

De asemenea, vă recomandăm o pungă de rufe pentru a vă proteja rufele de rupere, întindere și alte daune.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

USCATOR UNIC PENTRU RUFE

Aveți puțin spațiu pentru a vă usca rufele? Folosești un calorifer pentru uscare, dar doar câteva piese de îmbrăcăminte se potrivesc pe el? Ce zici de extinderea capacității sale. Cunoașteți acest uscător de rufe agățat unic, pe care îl puteți folosi pe calorifere, în băi sau pe balcoane. Te vei îndrăgosti de acest uscător într-o clipă. Este spatios, usor de folosit, nu ocupa mult spatiu si are o construcție solidă și rezistență.


uscator-de-calitate

BRATE REGLABILE

Uscătorul are brațe reglabile, datorită cărora îl puteți adapta confortabil la majoritatea caloriferelor, la baie, la cadă sau la balcon.

 

MANIPULARE UȘORĂ

Manipularea acestui uscător este extrem de simplă și convenabilă. Datorită brațelor pliabile, îl puteți plia cu ușurință și chiar îl puteți pune în spatele dulapului. Dacă este necesar, uscătorul este gata într-o clipă și îți poți agăța rufele.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Materialele plastice de înaltă calitate și întărite sunt utilizate pentru producerea uscătoarelor, ceea ce va asigura funcționalitatea pe termen lung. Acest lucru garantează durata maximă de viață, rezistență și capacitate de încărcare a acestui uscător. Practicitatea uscătoarelor este completată de designul lor elegant, care arată uimitor în fiecare apartament sau casă.


uscător-suspendat

 

UTILIZARE INTERIOR SI EXTERIOR

Acest suport suspendat potrivit pentru utilizare în interior sau exterior poate fi folosit în baie, spălătorie sau pe balcon. Este ideal pentru gospodăriile cu spațiu limitat, cum ar fi garsoniere, apartamente, case și rulote. Este portabil, astfel încât să îl poți lua cu tine în vacanță.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ:

  • Dimensiuni: Lungime 60 x latime 55 x inaltime 13 cm
  • Material: plastic
  • Brațe reglabile
  • Uscător suspendat pentru calorifer, balcon sau cadă

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: