AMBALARE DUBLA - Tabla alba pentru markere – autoadeziva

Cod: DA69083214
125 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această tablă unică de marcare. Este un plus unic pentru orice birou, studiu, camera pentru studenți sau atelier pentru camera copiilor. Puteți scrie link-uri către el, planifica, scrie, copiii pot desena pe el sau poate fi folosit pentru a marca lucruri, căni și altele.

Placa este realizată din folie premium de cea mai înaltă calitate. Nu ai nevoie de niciun adeziv pentru a-l lipi, este bine aplicat și îndepărtat. Marele avantaj este că îl poți amplasa oriunde fără a fi nevoie de găurire.

Cu această placă autoadezivă veți crea un loc pentru legături, gânduri și idei. Desenul cu markere dezvoltă perfect creativitatea, creativitatea și inteligența. Această placă este un cadou unic atât pentru copii, cât și pentru adulți. În plus, primești și un cadou de la noi. Marcator albastru GRATUIT. Doar lipiți placa și o puteți folosi imediat.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PLACA DE FIXARE UNICĂ

Organizează-ți viața: cu această tablă grozavă, vei avea întotdeauna suficient spațiu de scris pentru a-ți planifica rapid activitățile zilnice. Suprafața premium este ușor de lubrifiat, fără a lăsa pete. Ține minte toate întâlnirile și întâlnirile

  • Organizați-vă lista lunară, săptămânală și zilnică, fără dezordine
  • Ca instrument de urmărire a obiceiurilor - tabla albă vă va ajuta să vă dezvoltați obiceiurile potrivite.
  • Notează fiecare inspirație
  • Raționalizați planificarea și eliminați amânarea
  • Sprijină planificarea și dezvoltă abilitățile organizatorice
  • Potrivit pentru studenți, manageri, personal administrativ

 

tabla albă unică

 

UNDE UTILIZAȚI PLACA

Puteți folosi acest autocolant special oriunde în casă. Este ideal pentru fiecare studiu, birou, atelier, camera copiilor, bucatarie sau alte încăperi. Îl poți tăia după cum dorești și îl poți folosi, de exemplu, în frigider, pentru a marca paharele de petrecere sau oriunde în atelier și așa mai departe.

 

CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE A MATERIALELOR PENTRU FUNCȚIONALITATE MAXIMĂ

Placa adeziva este realizata dintr-o folie speciala, care este suficient de rezistenta, așa ca funcționează bine. În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate pentru funcționalitatea maximă a produsului.

 tablă autodezivă

 

CADOU BLUE FIX GRATUIT

Primești un cadou de la noi pentru această tablă - un marcator albastru pe tablă. Acest lucru vă va economisi timp și bani. Doar lipiți și puteți începe să utilizați.

 

O MASĂ UNICĂ SPRIJINĂ CREATIVITATEA

Această placă adezivă unică promovează creativitatea și creativitatea. Copiilor le place să deseneze cu pixuri. Cu acest panou publicitar pot desena oriunde, de exemplu pe ușa unei camere.

 

DIMENSIUNE IDEALA

Această placă adezivă are dimensiuni ideale de 45 x 200 cm. Marele avantaj este că nu ocupă mult spațiu. Îl poți lipi oriunde. Puteți uni mai multe panouri împreună și puteți crea un mega panou.

 

tablă de desen cu markere

 

CADOU PERFECT

Copiilor le place să deseneze. Le place să deseneze cu creta pe o tablă mare. Este potrivit pentru adulți că caiet mare, planificator sau accesoriu de uz casnic. De aceea tabla este un cadou popular de Craciun, zile de nastere, dar si pentru colegi, la birou si cu alte ocazii.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: