Șablon de barbă pentru bărbierit profesional

Cod: DS33793708
74 RON / buc.
Vândut
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Faceți cunoștință cu acest kit premium de îngrijire a bărbii. De acum înainte, puteți crea confortabil, ușor și rapid un aspect de barbă profesională în cel mai scurt timp. Folosește doar acest instrument și barba ta va arăta perfect ca de la un profesionist.

Setul contine 5 marimi astfel incat iti poti schimba imaginea in functie de dorintele tale. Veți obține același rezultat perfect de fiecare dată. Designul unic clar permite o desfășurare perfectă și precisă. Datorită mânerului, puteți ține șablonul exact pe loc și nu interferează în niciun fel în timpul bărbieritului.

Poti folosi sablonul impreuna cu un aparat de ras clasic dar si cu un aparat de ras. Utilizarea acestui șablon reduce semnificativ timpul de bărbierit. Rezultatul este perfect simetric, precis și detaliat. Arata perfect.

 

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ȘABLON UNIC DE BĂRBIE

De acum înainte, nu mai trebuie să-ți faci griji că barba ta este asimetrică și prost bărbierită. Cu bărbierirea clasică, o mișcare neglijentă este suficientă și mândria ta este distrusă. Acest lucru nu vi se va întâmpla cu acest mâner. Doar atașați-l și puteți începe să vă bărbieriți. Bucurați-vă de un rezultat perfect ca de la un profesionist.


unic-barbă-şablon

 

SET 5 DIMENSIUNI

Acest set include până la 5 dimensiuni diferite din care puteți alege în funcție de nevoile dvs. Mărimea diferită vă va oferi o senzație diferită. Poate că poți încerca fiecare dimensiune și apoi o poți alege pe cea care îți place cel mai mult.

 

ECONOMISI TIMP

Fără a folosi acest set, trebuie să fii atent la fiecare mișcare. Îți modelezi barba încet, mult timp, iar rezultatul poate să nu fie prea mare. Cu acest set, îngrijirea bărbii va fi o chestiune de timp, iar rezultatul va fi perfect.

 

DESIGN SPECIAL PENTRU UN REZULTAT PERFECT

Șablonul este clar, ceea ce vă permite să vă vedeți barba chiar și în timpul bărbieritului. Acest lucru vă va permite să obțineți un rezultat perfect. De acum, barba ta va fi tundea ca un profesionist.


șablon de barbă

 

UȘOR DE FOLOSIT

Pentru a vă facilita ținerea unealta în timp ce o utilizați, fiecare dintre produsele noastre este echipat cu o jantă rotundă. Acest lucru vă permite să aveți o poziție fixă ​​și, în același timp, nimic nu împiedică mișcarea lină. Datorită acestui lucru, utilizarea acestui instrument va fi extrem de simplă și rapidă. Alege șablonul în funcție de dimensiunea care ți se potrivește cel mai bine. Așezați-l pe față astfel încât să acopere barba pe care nu doriți să o radeți și radeți zona din jurul șablonului.

 

MATERIAL DE ÎNALTĂ CALITATE

Acest model de barbă este realizat dintr-un material puternic și durabil, care va asigura o viață maximă a produsului. Vă va servi ani de zile.

 

CADOUL PERFECT

Încă ești îngrijorat de ce cadou să-i oferi prietenului tău? Acest kit de îngrijire a bărbii este o alegere bună. Nu numai că va rezolva problema cadourilor, dar îl va ajuta și pe prietenul tău să-și îmbunătățească imaginea. Omoară două păsări dintr-o singură lovitură.

 
calitate-barbă-şablon

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • un set de 5 șabloane diferite pentru tuns barba.
  • mâner de manipulare
  • dimensiuni (externe) de la 8x6,3 cm la 10x8,3 cm.
  • rezultate perfecte în câteva secunde.

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: