Harta lumii de ștergere Deluxe

Cod: DS26138748
Ofertă Recomandare
88 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Ești un pasionat iubitor de călătorii? Îți place să-ți amintești locurile pe care le-ai vizitat? Doriți să planificați alte călătorii? Acest ștergător de hărți unic de lux este doar pentru tine, care te va ajuta să-ți urmezi toate călătoriile și aventurile de neuitat.

Harta ștergătoare a lumii este o hartă foarte originală acoperită cu folie de aluminiu, pe care trebuie doar să o ștergi cu un obiect cu o suprafață aspră și apoi ți se va dezvălui o imagine color a țărilor.

Această hartă premium este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate, iar designul său este unic. Atârnă-l pe un perete vizibil și îți va aminti mereu de amintiri plăcute și aventuri unice pe care le-ai trăit în călătoriile tale.

Harta lumii poate fi folosită ca un cadou pentru copiii care învață despre anumite țări la o școală de geografie sau ca un cadou original de ziua de naștere.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DE CE ALEGI ACEASTA HARTĂ DE ȘTERGERE

Fiecare produs este ambalat cu grijă într-un tub pentru a se asigura că ajunge în stare perfectă. Harta conține hârtie laminată de calitate superioară și folie aurie premium, care poate fi îndepărtată cu ușurință și este rezistentă la abraziunea normală. Granițele naționale perfecte, culorile strălucitoare și alte informații de pe hartă sunt, fără îndoială, alte plusuri care fac din această hartă un produs premium.

Harta lumii de lux de înaltă calitate

UN SUPLIMENT UNIC PENTRU CASA SAU APARTAMENTUL DVS

Această hartă ștergătoare este un decor luxos și excepțional pentru fiecare apartament, casă, studiu sau birou. Îl poți plasa oriunde. Fiecare vizită este garantată să o observe și să atragă imediat atenția. Impresionează-ți oaspeții cu călătoriile tale în jurul lumii.

 

DIMENSIUNI IDEALE

Harta este mai mare, 59,5 x 82,5 cm, așa ca va ieși perfect în evidenta pe orice perete.

 

CADOUL PERFECT PENTRU TOȚI

O hartă ștergătoare este un cadou ideal pentru orice călător care poate marca cu ușurință locurile vizitate. Este potrivit și ca ajutor didactic, unde copilul poate, de exemplu, să înregistreze ce țară a învățat la școală. Harta este livrată într-un tub original și elegant.harta lumii deluxe

CE ESTE O HARTĂ DE ȘTERGERE

Harta ștergătoare a lumii este o hartă foarte originală acoperită cu folie de aluminiu, pe care trebuie doar să o ștergi cu un obiect cu o suprafață aspră și apoi ți se va dezvălui o imagine color a țărilor. Astfel, puteți marca pe hartă locurile pe care le-ați vizitat deja sau locurile pe care ați dori să le vedeți.

 

CUM SĂ ATÂRNAȚI O HARTĂ DE ȘTERGERE

Puteți folosi mai multe metode pentru a agăța harta în siguranță și cu stil. Alegerea depinde de gustul dvs. și de locația hărții. Puteți folosi încadrarea clasică, lipirea hărții de tablă sau benzi pliabile din aluminiu. Pentru persoanele care pun accent pe aspectul minimalist, sunt potrivite metodele de utilizare a cauciucului adeziv, a benzii adezive dublu, velcro sau cuie sau știfturi.

 

SPECIFICATIILE PRODUSULUI:

  • Folie de aur pe hârtie neagră mată
  • Dimensiune hartă: 59,5 x 82,5 cm
  • Dimensiune pachet: lungime: 63 cm, diametrul tubului 5,5 cm
  • Greutate: 281 g

 

Video ilustrație:

 


 

SFATUL NOSTRU

 

TABLA ALBA PENTRU MARKERE – AUTOADEZIVĂ

 

tabla alba pentru markere – autoadezivă

 

Faceți cunoștință cu această tablă unică de marcareEste un plus unic pentru orice birou, studiu, camera pentru studenți sau atelier pentru camera copiilor. Puteți scrie link-uri către el, planifica, scrie, copiii pot desena pe el sau poate fi folosit pentru a marca lucruri, căni și altele.

 

 

MARKERE PENTRU TABLĂ ALBĂ - CU CARE SCRIEȚI PE TABLĂ ALBĂ

 

markere pentru tablă albă - cu care scrieți pe tablă albă

 
Faceți cunoștință cu acești markere pentru tablă albă de înaltă calitate, care sunt concepute pentru scrierea repetată pe tabla albă. Sunt ușor de șters până la uscare.

 

 

HÂRTIE MAGNETICĂ DE CALITATE PENTRU IMPRIMANTE PENTRU PRODUCȚIA DE MAGNEȚI

 

hârtie magnetică de calitate pentru imprimante pentru producția de magneți

 

Faceți cunoștință cu această hârtie magnetică de calitate pentru producția profesională acasă de magneți de toate formele și dimensiunile. Această hârtie magnetică specială este potrivită pentru majoritatea imprimantelor, în special imprimantele laser. Îl poți folosi fără probleme acasă cât și la o imprimanta profesională.

 

 

FRUMOASĂ PLASĂ DE DESEN - TABLETĂ

tablă de desenat – tablet

Faceți cunoștință cu această tablă unică de desen - tabletă. Este un plus unic pentru orice casă, atelier sau birou. Puteți scrie link-uri către el, note, copiii pot desena pe el.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: