Harta lumii de ștergere Deluxe

Cod: DS26138748
Ofertă Recomandare
98 RON –19 % 79 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Ești un pasionat iubitor de călătorii? Îți place să-ți amintești locurile pe care le-ai vizitat? Doriți să planificați alte călătorii? Acest ștergător de hărți unic de lux este doar pentru tine, care te va ajuta să-ți urmezi toate călătoriile și aventurile de neuitat.

Harta ștergătoare a lumii este o hartă foarte originală acoperită cu folie de aluminiu, pe care trebuie doar să o ștergi cu un obiect cu o suprafață aspră și apoi ți se va dezvălui o imagine color a țărilor.

Această hartă premium este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate, iar designul său este unic. Atârnă-l pe un perete vizibil și îți va aminti mereu de amintiri plăcute și aventuri unice pe care le-ai trăit în călătoriile tale.

Harta lumii poate fi folosită ca un cadou pentru copiii care învață despre anumite țări la o școală de geografie sau ca un cadou original de ziua de naștere.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DE CE ALEGI ACEASTA HARTĂ DE ȘTERGERE

Fiecare produs este ambalat cu grijă într-un tub pentru a se asigura că ajunge în stare perfectă. Harta conține hârtie laminată de calitate superioară și folie aurie premium, care poate fi îndepărtată cu ușurință și este rezistentă la abraziunea normală. Granițele naționale perfecte, culorile strălucitoare și alte informații de pe hartă sunt, fără îndoială, alte plusuri care fac din această hartă un produs premium.

Harta lumii de lux de înaltă calitate

UN SUPLIMENT UNIC PENTRU CASA SAU APARTAMENTUL DVS

Această hartă ștergătoare este un decor luxos și excepțional pentru fiecare apartament, casă, studiu sau birou. Îl poți plasa oriunde. Fiecare vizită este garantată să o observe și să atragă imediat atenția. Impresionează-ți oaspeții cu călătoriile tale în jurul lumii.

 

DIMENSIUNI IDEALE

Harta este mai mare, 59,5 x 82,5 cm, așa ca va ieși perfect în evidenta pe orice perete.

 

CADOUL PERFECT PENTRU TOȚI

O hartă ștergătoare este un cadou ideal pentru orice călător care poate marca cu ușurință locurile vizitate. Este potrivit și ca ajutor didactic, unde copilul poate, de exemplu, să înregistreze ce țară a învățat la școală. Harta este livrată într-un tub original și elegant.harta lumii deluxe

CE ESTE O HARTĂ DE ȘTERGERE

Harta ștergătoare a lumii este o hartă foarte originală acoperită cu folie de aluminiu, pe care trebuie doar să o ștergi cu un obiect cu o suprafață aspră și apoi ți se va dezvălui o imagine color a țărilor. Astfel, puteți marca pe hartă locurile pe care le-ați vizitat deja sau locurile pe care ați dori să le vedeți.

 

CUM SĂ ATÂRNAȚI O HARTĂ DE ȘTERGERE

Puteți folosi mai multe metode pentru a agăța harta în siguranță și cu stil. Alegerea depinde de gustul dvs. și de locația hărții. Puteți folosi încadrarea clasică, lipirea hărții de tablă sau benzi pliabile din aluminiu. Pentru persoanele care pun accent pe aspectul minimalist, sunt potrivite metodele de utilizare a cauciucului adeziv, a benzii adezive dublu, velcro sau cuie sau știfturi.

 

SPECIFICATIILE PRODUSULUI:

  • Folie de aur pe hârtie neagră mată
  • Dimensiune hartă: 59,5 x 82,5 cm
  • Dimensiune pachet: lungime: 63 cm, diametrul tubului 5,5 cm
  • Greutate: 281 g

 

Video ilustrație:

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: