Guler profesional anti-latrat

Cod: DS19830815
153 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu o zgardă anti-lătrat de calitate, care vă va învăța câinele să latre constant. Gata cu vecinii nemulțumiți, cu nopțile de veghe sau cu nervozitatea de la un câine care latră constant.

Gulerul anti-latrat folosește o tehnologie speciala cu ultrasunete care porneste doar cand cainele tau începe să latre. Nu provoacă durere câinelui, este doar neplăcut pentru el. După un timp, află că sunetul îi declanșează lătratul. Gulerul nu funcționează pentru a lătra alți câini.

Soluție perfectă, umană și eficientă pentru problemele de lătrat. Îl poți folosi oriunde. Datorită designului său universal, este potrivit pentru aproape toți câinii. Datorită intensității și modului reglabil, câinele nu se va obișnui cu sunetul.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Cunoașteți un mod inovator de a preda câinii. Tehnologia modernă cu ultrasunete vă va ajuta în acest sens.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet convenabil Lesa pentru caine + Guler luminos pentru cainele la care primești LIVRARE GRATUITĂ.

Aici vei găsi un pachet de 2 manusi de pieptanat pentru câini și pisici, pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ.

Dacă aveți un animal de companie, acest aparat de îndepărtare a părului cu autocurățare este literalmente o necesitate pentru dvs. Vă va economisi nervi, timp și bani.

Pentru o curățare ușoară și rapidă, este potrivit un mop cu pulverizare cu care puteți curăța imediat orice dezordine după animalul dvs. de companie.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

GULER SIMPLU DE ANTRENAMENT ANTI-LATRAT

Animalul tău latră constant? Ai probleme cu vecinii? Ești nervos și agitat? Nu te va lăsa să dormi noaptea? Vă oferim această soluție grozavă doar pentru dvs. Gulerul unic împotriva tânguitului și urletului vă poate învăța câinele obiceiul enervant rapid și fără durere.

  • soluție eficientă de lătrat
  • Tehnologie ultrasunete de ultimă generație
  • Nu provoacă durere câinelui
  • Un accesoriu de modă unic și elegant pentru câinele tău
  • Materiale de calitate și tehnologie modernă de producție

 guler anti-lătrat pentru câini

 

TEHNOLOGIE SPECIALĂ ULTRASONICĂ

Acest guler unic anti-latrat folosește tehnologia de ultimă oră a semnalului cu frecvență ultrasonică. Acestea sunt neplăcute pentru câine. După un timp, câinele află că dispozitivul își declanșează lătratul. Așa învață să latre.

 

SOLUȚIE UMĂ ȘI EFICIENȚĂ MAXIMĂ

Acest Guler este o soluție complet sigură și nedureroasă pentru a învăța un câine să latre. Spre deosebire de zgarda clasice, care dau cainelui un șoc electric dureros, acest aparat folosește ultrasunete. Ultrasunetele emise de guler nu sunt periculoase pentru animal. În scurt timp, află că gulerul se va aprinde când va latră, învățându-i astfel să latre.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ UN GULER ANTI-LATRAT

Gulerul este pusă astfel încât dispozitivul să fie exact pe laringele câinelui. Imediat ce începe să latre, vibrațiile laringelui pornesc dispozitivul. Aparatul răspunde la vibrația laringelui câinelui, astfel încât lătratul altui câine nu va activa dispozitivul și câinele dumneavoastră nu va fi certat pentru urletul sau lătratul altui caine. Gulerul este foarte ușor și mic, nu va deranja în niciun fel cainele. Sunetul emis de aparat este neplăcut pentru caine, acesta va recunoaște în curand legatura dintre lătrat și activarea zgarda și vor invata sa limiteze lătratul.

 guler anti lătrat profesional

 

UȘOR DE FOLOSIT

Controlul acestui guler este extrem de confortabil și simplu. Sistemul vă permite să reglați sensibilitatea dispozitivului (butoanele LOW și HIGH) și să selectați sunetele emise (AUDIBLE și ULTRASONIC), precum și butonul de pornire și oprire a senzorului. Circumferința gulerului reglabil este de 20-40 cm (din material flexibil).

 

POTRIVIT PENTRU MAJORITATEA CÂINILOR

Dimensiunea gulerului este reglabilă pentru a se potrivi cu majoritatea raselor de câini. Este confecționat din material elastic reglabil, este ușor și nu interfereaza cu purtarea. Datorită intensității și modului reglabil, câinele nu se va obișnui cu sunetul.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestui guler anti-latrat au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, care va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Ești sigur că îți va dura.

 guler profesional pentru câini

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Circumferinta gulerului reglabil: 20-40 cm (din material flexibil)
  • Alimentare: baterie 2xAG10
  • Culoare alba

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: