Dispozitiv de tăiat hârtie profesional

Cod: DS32700287
104 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Ai nevoie de un dispozitiv profesional și compact pentru tăierea documentelor, fotografiilor sau cărților de vizită? Aducem acest tăietor de hartie de calitate pentru o tăiere perfectă, dreapta și precisă.

Poate fi folosit în orice birou, școală, gospodărie și oriunde aveți nevoie să lucrați cu hârtie. Datorită cuțitului perfect ascuțit din oțel inoxidabil, construcției solide și bazei anti-alunecare, lucrul cu acest dispozitiv va fi cât mai precis, confortabil și sigur posibil.

Baza cu unghiuri și calibre suprimate ușurează mult munca. Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, este confortabil de transportat și nu ocupă mult spațiu în timpul depozitării.

Cutterul de hârtie este potrivit pentru orice documente, fotografii, etichete, cărți de vizită și alte materiale în format A3, A4, B4, B5. Cunoașteți echipamente profesionale la un preț bun.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PENTRU TĂIEREA PERFECTĂ

Datorită cuțitului perfect ascuțit din oțel inoxidabil cu durabilitate ridicată, tăierea hârtiei va fi perfect precisă, rapidă și ușoară. Lama ascutita permite taieri precise si drepte. Rigla și unghiurile afișate vă permit să tăiați orice hârtie în detaliu și perfect. Lucrul cu acest instrument este extrem de confortabil și convenabil.

 
instrumente de tăiat hârtie de calitate

 

PENTRU SIGURANȚĂ MAXIMĂ

Dispozitivul a fost proiectat cu accent maxim pe siguranță și ușurință în utilizare. Prin urmare, lucrul cu acesta este extrem de confortabil. O bază anti-alunecare este un lucru firesc.

 

UTILIZARE MULTIFUNCȚIONALĂ

Utilizarea acestui dispozitiv este cu adevărat multifuncțională. O poți folosi în orice birou, școală dar și acasă și oriunde ai nevoie de tăieturi perfecte precise și drepte. Puteți tăia până la 12 coli de hârtie de 80 g per tăietură.


instrumente profesionale de tăiat hârtie

 

PENTRU DIVERSE FORMATE

Dispozitivul de tăiat hârtie profesional este ideal pentru tăierea unei varietăți de materiale. Proiectat pentru tăierea hârtiei, fotografiilor, etichetelor, cărților de vizită, cărților și altor formate A3, A4, B4, B5. Mașina de tuns poate tăia cu ușurință chiar și prin materiale mai grosiere.

 

PERFECT PORTABILE

Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, acest tăietor de hârtie este perfect portabil. În plus, nu ocupa mult spatiu, astfel incat se poate încadra cu usurinta pe orice birou sau raft. De asemenea, îl poți lua cu tine oriunde.

 

CELE MAI BUNE MATERIALE ȘI UN DESING MARE

La producerea acestui tăietor de hârtie au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție brevetată, care garantează durată și funcționalitate maximă a produsului. Designul modern se va asigura că tăietorul va arăta grozav în orice birou.

 

instrumente de fabricare a hârtiei

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni de hârtie acceptate: A3, A4, B4, B5
  • Graduare precisă în centimetri
  • Raportor: 15 - 90 de grade
  • Taie până la 12 coli cu o greutate de 80 g o dată
  • Baza anti-alunecare
  • Lama poate fi înlocuită cu una nouă
  • Dimensiuni: 38 cm x 16 cm x 2cm
  • Culoare neagră

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: