Accesorii pentru burghie

ACCESORIUL PERFECT

Căutați accesoriul perfect pentru a face găurirea mai plăcută? Nu mai căutați și răsfoiți colecția noastră de accesorii pentru găurit! Selecția noastră extinsă de accesorii de foraj are tot ce aveți nevoie pentru a aborda cu ușurință orice proiect de foraj.

De la burghie la mandrine, colecția noastră de accesorii pentru găurit include toate instrumentele esențiale pentru a vă ajuta să faceți treaba corect. Oferim o gamă largă de burghie de diferite dimensiuni și materiale, inclusiv oțel rapid, cobalt și carbură. Fie că găuriți în lemn, metal sau beton, avem burghiul potrivit pentru dvs.


 

Cele mai vândute

roată de lustruit
105 RON –5 %
A fost: 105 RON  (–5 %)
99 RON
capete de burghiu
105 RON –24 %
Perii excelente de curățare pentru burghiu
În stoc (>5 buc.)
DS52636267
A fost: 105 RON  (–24 %)
79 RON
2 articole în total

Preţ

79 RON99 RON
17999
capete de burghiu
105 RON –24 %
79 RON

  Încercați aceste perii de curățare excelente pentru un burghiu sau o șurubelniță, cu ajutorul cărora puteți curăța cu ușurință obiectele murdare din interior și...

DS52636267
roată de lustruit
105 RON –5 %
99 RON

Descoperiți un set de 12 piese de discuri de lustruire de înaltă calitate pentru burghie, care vă permite să obțineți o lustruire de înaltă calitate a vopselei într-un timp...

DS91578409

Pe lângă burghie, oferim și o gamă de mandrine și adaptoare pentru a vă ajuta să schimbați cu ușurință burghiile și burghiile. Colecția noastră include mandrine cu cheie și fără cheie, precum și adaptoare pentru biți de montare și accesorii de diferite dimensiuni. Cu selecția noastră de mandrine și adaptoare, puteți comuta cu ușurință între lucrările de găurire fără a rata nici un singur pas.

Căutați găuriri mai precise? Vedeți selecția noastră de ghidaje și dispozitive de găurit. Aceste instrumente ajută la asigurarea unei găuriri precise și consistente, făcând ușoară crearea de găuri curate, cu aspect profesional. De asemenea, oferim opritoare de foraj pentru a ajuta la controlul adâncimii de foraj și pentru a preveni supraforarea.