Zgardă unică anti-barking

Cod: DS30909613
149 RON / ks
În stoc (>5 ks)

Faceți cunoștință cu o zgardă anti lătrat de calitate care vă va învăța câinele să nu latre tot timpul. Gata cu vecinii nemulțumiți, gata cu trezitul noaptea sau cu nervozitatea unui câine care latră constant.

Zgarda anti lătrat folosește o tehnologie specială cu ultrasunete care se declanșează numai atunci când câinele începe să latre. Aceasta nu provoacă durere câinelui dumneavoastră, ci doar disconfort pentru el. După un timp, va învăța că sunetul declanșează lătratul său. Zgarda nu funcționează în cazul lătratului altor câini.

Soluția perfectă, umană și eficientă pentru problemele de lătrat. Îl puteți folosi oriunde. Designul său universal îl face potrivit pentru aproape toți câinii. Datorită intensității și modului reglabil, câinele dvs. nu se va obișnui cu sunetul.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează funcționalitatea și durabilitatea produsului. Descoperiți un mod inovator de a învăța câinii. Tehnologia modernă cu ultrasunete vă va ajuta în acest sens.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet de chilipiruri lesă de alergare pentru câini + colier pentru câini cu lumină, cu care beneficiați de TRANSPORT GRATUIT

Aici veți găsi un pachet de mănuși de periaj de păr 2pcs pentru câini și pisici, la care veți primi GRATUIT SHIPPING

Dacă aveți un animal de companie, această mașină de îndepărtat părul de animale de companie cu autocurățare este literalmente o necesitate pentru dumneavoastră. Vă va economisi nervi, timp și bani.

Pentru o curățare ușoară și rapidă, este potrivit mop cu pulverizator cu care puteți curăța imediat orice mizerie lăsată de animalul dvs. de companie.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ZGARDA DE FORMARE UNICĂ ÎMPOTRIVA LĂTRATULUI

Animalul tău de companie latră în mod constant? Aveți probleme cu vecinii? Sunteți nervos și iritabil? Nu vă lasă să dormiți noaptea ? Doar pentru dumneavoastră vă aducem această soluție excelentă. Zgarda unică anti lătrat și anti-mârâit poate învăța câinele dvs. obiceiul enervant rapid și fără durere.

 • Soluție eficientă pentru lătrat
 • Tehnologie ultrasonică de ultimă generație
 • Nu provoacă durere câinelui
 • Accesoriu de modă unic și elegant pentru câinele tău
 • Materiale de calitate și tehnologie modernă de producție

 

Zgarda pentru caini  

TEHNOLOGIE ULTRASONICĂ SPECIALĂ

Această zgardă anti lătrat unică utilizează cea mai recentă tehnologie de semnal cu frecvență ultrasonică. Acestea sunt neplăcute pentru câine. Câinele va învăța după un timp că dispozitivul nu face decât să declanșeze lătratul său. În acest fel, el va deprinde să mai latre.

 

SOLUȚIE EFICIENTĂ ȘI UMANĂ MAXIMĂ

Această zgardă este o soluție complet sigură și nedureroasă pentru a vă învăța câinele să plângă. Spre deosebire de colierele convenționale care dau câinelui un șoc electric dureros, acest dispozitiv folosește ultrasunete. Ultrasunetele emise de zgardă nu sunt periculoase pentru animal. În scurt timp, acesta va învăța că zgarda se va activa doar atunci când latră și în acest fel va fi învățat să nu latre.CUM FUNCȚIONEAZĂ ZGARDA ANTI-BRAȚ

Zgarda se pune astfel încât dispozitivul să se afle exact pe laringele câinelui. De îndată ce începe să latre, vibrația laringelui declanșează dispozitivul. Dispozitivul răspunde la vibrația laringelui câinelui, astfel încât lătratul unui alt câine nu va activa dispozitivul, iar câinele dumneavoastră nu va fi mustrat pentru urletul sau lătratul unui alt câine. Zgarda este foarte ușoară și mică, purtarea ei nu va deranja câinele dumneavoastră în niciun fel. Sunetul emis de dispozitiv este deranjant pentru câine, acesta va recunoaște în curând legătura dintre lătrat și activarea zgardei și astfel va învăța să limiteze lătratul.

 guler de antrenament

UȘOR DE UTILIZAT

Operarea acestui guler este extrem de confortabilă și ușoară. Sistemul vă permite să reglați sensibilitatea dispozitivului. Circumferința reglabilă a gulerului este de până la 44 cm.

 

POTRIVIT PENTRU MAJORITATEA CÂINILOR

Dimensiunea zgardei este reglabilă pentru a se potrivi majorității raselor de câini. Este confecționată din material elastic ajustabil, este ușoară și nu interferează în niciun fel atunci când este purtată. Datorită intensității și modului reglabil, câinele nu se va obișnui cu sunetul.

 

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARĂ ȘI DESIGN UNIC

La fabricarea acestei zgardă anti lătrat au fost folosite materiale de cea mai bună calitate și un design patentat, pentru a asigura funcționalitatea maximă și durabilitatea produsului. Puteți fi siguri că va dura.

 

guler anti-latrat 

SPECIFICAȚII TEHNICE

 • Putere: baterie 6V 4LR44 (inclusă)
 • Dispozitivul este de dimensiuni mici și foarte ușor
 • Control cu microprocesor
 • Creșterea treptată a intensității sunetului și a impulsului electric pe măsură ce câinele continuă să latre
 • Oprește în mod eficient lătratul la câinii cu greutatea între 2 și 60 kg
 • Circumferința maximă a gâtului: 44 cm
 • Lățimea gulerului: 2 cm
 • Culoare: roșu-negru

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: