Toaletă pentru câini reutilizabil

Cod: DS28358444
Ofertă Recomandare
129 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

O toaletă pentru câini este o modalitate extrem de utilă și modernă de a avea grijă de câinele tău. Devine un ajutor de neînlocuit atunci când ești obosit, pe vreme ploioasă, îngheț sau aproape de dimineață. Este mai puțin stresant pentru un câine să nu fie nevoit să aștepte ore lungi pentru a se întoarce acasă de la serviciu. Astfel vei fi sigur, chiar și mai târziu, că câinele tău nu va avea un accident neplăcut.

Toaleta pentru câini oferă un mod inovator de a preda cățelușii. Designul imită cu fidelitate iarba, așa că câinele va fi obișnuit să se plimbe prin iarbă la nevoie. Este un instrument ideal pentru câinii bătrâni și bolnavi.

Conține iarbă antimicrobiană care elimină mirosurile neplăcute, astfel încât apartamentul sau casa ta va fi întotdeauna curată și proaspătă. Îl poți folosi oriunde în apartament, pe balcon sau terasa. Câinele va fi ușurat, chiar dacă nu reușiți să-l scoateți în mod excepțional.

Curățarea este extrem de ușoară, convenabilă și rapidă. Datorită materialelor speciale și producției de calitate, puteți folosi toaleta în mod repetat.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet de 2 manusi de pieptanat pentru câini și pisici, pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ.

Dacă aveți un animal de companie, acest aparat de îndepărtare a părului cu autocurățare este literalmente o necesitate pentru dvs. Vă va economisi nervi, timp și bani.

Pentru o curățare ușoară și rapidă, este potrivit un mop cu pulverizare cu care puteți curăța imediat orice dezordine după animalul dvs. de companie.

Recomandăm și alte cadouri pentru iubitorii de animale.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

WC UNIC pentru câini - CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE

Mulți câini sunt puși în adăposturi, deoarece membrii familiei nu erau pregătiți să se trezească în fiecare dimineață și să aibă nevoie de plimbări zilnice în orice vreme. Cu această toaletă unică de casă pentru câini, acest risc este redus semnificativ. De acum înainte nu vei mai avea astfel de probleme cu urinarea unui câine.

Aducem această toaletă unică pentru câini doar pentru tine. Datorită designului fidel de iarbă, nu trebuie să vă faceți griji că câinele dvs. învață să iasă afară pentru nevoi. Dar, dacă este necesar, această toaletă grozavă va fi întotdeauna la îndemână, care are următoarele caracteristici unice:

  • Suprafață cu uscare rapidă
  • Previne mirosurile și răspândirea microbilor
  • Dimensiune universală pentru majoritatea câinilor
  • Curățare igienă și rapidă
  • Utilizare reutilizabilă
  • Design unic și funcțional

 

toaletă pentru câini 

PENTRU DRESAJ CONFORTABIL ȘI EFICIENT AL CÂINILOR

Folosirea unei toalete de acasă pentru câini este de neînlocuit în timpul dresajului unui cățel, dar poate fi combinată eficient cu nevoia clasică practic continuu pe tot parcursul vieții câinelui. Designul minunat și fidel imită iarba adevărată în timpul antrenamentului. În acest fel, câinele va învăța să îndeplinească nevoia în iarbă mai repede. Această toaletă de casă pentru câini este un instrument unic cu o etapă dificilă a vieții unui cățel.

 

PENTRU CÂINI BOLNAVI ȘI BĂTRÂNI

Câinele tău este bătrân sau bolnav? Din anumite motive, mișcarea este o durere pentru el: îl poți ajuta cu acest produs. Această toaletă de gazon este cea mai bună soluție pentru nevoile cainelui tău atunci când nu poți ieși cu el din anumite motive. Este excelent pentru a ajuta câinii în vârstă, răniți sau bolnavi.

 

așternut unic pentru câini

 

PROTEJAȚI-VĂ PARDOSELA

O toaletă acasă pentru câini vă va ajuta să vă protejați proprietatea de accidente. De asemenea, protejează sentimentele câinelui. Este foarte dureros pentru un câine să aibă o nevoie în apartament. Acest lucru te va ajuta pe tine și pe animalul tău de companie.

 

DESIGN SPECIAL ȘI FUNCȚIONAL

Toaleta pentru câini este compusă din trei părți speciale. Include suport de iarbă sintetică, grilă și tavă de deșeuri detașabilă. Toaleta este moale, igienica si confortabila. Este rezistent la intemperii, așa ca îl poți folosi acasă, pe balcon, pe hol sau în gradina. Datorită materialelor speciale, are rezistență ridicată și vă va servi mult timp.


toaletă de câini și pisici

 

CUM FUNCȚTIONIAZĂ TOALETA PENTRU CÂINI

Când câinele tău merge la toaletă, urina trece printr-o iarbă specială antibacteriană și prin grătar. Se colectează într-un recipient de colectare. Grătarul menține partea de iarbă separată de urină. Materialul special antibacterian îndepărtează perfect mirosurile, astfel incat apartamentul tău va fi mereu curat si proaspat. Curățarea este necesară numai după o utilizare repetată.

 

CURĂȚARE UȘOARĂ ȘI RAPIDĂ

Curățarea este ușoară, rapidă și convenabilă. Turnați apă caldă peste iarbă și goliți buncărul. În caz de poluare mai mare, puteți face duș în toată toaleta pentru câini și lăsați-o să se usuce. Apoi îl puteți folosi în mod repetat.

  • Rezistent la mirosuri
  • Este format dintr-un recipient, grătar și iarbă antibacteriană
  • Întreținere ușoară (clătiți cu apă cu săpun)
  • Dimensiuni: 46 x 34,5 x 5,5 cm

 

SFATUL NOSTRU

 

PREVENIRE PRACTICĂ PENTRU CÂINE

 

barieră de siguranță pentru câine

 

Cunoașteți barieră de siguranță pentru câini și alte animale de companie, care le va limita liberă circulație în funcție de nevoile dumneavoastră. Acest lucru vă va oferi mai multă siguranță.

 

 

FÂNTÂNĂ AUTOMATĂ PREMIUM PENTRU ANIMALE DE COMPANIE

 

fântână automată specială pentru animale de companie

 

Tratați-vă animalul de companie cu cea mai bună îngrijire. Fântâna automată pentru animale de companie este o garanție că va respecta regimul de băut și, în plus, se va distra în timp ce o va face.

 

 

DISTRIBUITOR AUTOMAT DE HRANĂ

 

distribuitor automat de hrană fiabil

 

Oferiți animalului dumneavoastră de companie îngrijirea pe care o merită. Cu distribuitorul automat de hrană va fi floare la ureche. Nu vă mai faceți griji că animalul dvs. de companie va rămâne flămând acasă în timp ce dvs. sunteți la serviciu.

 

 

HUSĂ DE CÂINE DE CALITATE PENTRU SCAUN AUTO - IMPERMEABILĂ

 

pătură de protecție pentru mașină pentru un câine

 

Spune-ți adio scaunelor murdare, părului mașinii, mirosului, noroiului, apei, murdăriei sau salivei. O husă de calitate pentru câini vă va proteja scaunele de mașină. De acum încolo, gata de mizerie în mașină.

 

 

PIEPTENE ELECTRIC PROFESIONAL DE PURICI

 

pieptene electric profesional pentru purici pentru caini si pisici

 

Trebuie să scapi animalul tău de purici și alți paraziți? Vă oferim cea mai modernă soluție. Un pieptene electric profesionist este un dispozitiv puternic care vă va ajuta să scăpați rapid, confortabil și eficient animalul de companie de purici și diferiți alți paraziți.

 

 

MAȘINĂ PENTRU O TUNSOARE EFECTIVĂ A GHEARELOR

 

mașină de tuns unghii profesională pentru animale de companie

 

Faceți cunoștință cu mașina electrică unică de tuns silex pentru cea mai sigură, rapidă, nedureroasă și convenabilă scurtare a silexului pentru animale de companie. Recomandat de medicii veterinari și experții în îngrijirea animalelor de companie, pentru îngrijirea nedureroasă și precisă a animalului dvs. de companie oriunde.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: