PACHET DUBLU - Proteze dentare temporare practice și detașabile

Cod: DA93200906
124 RON / ks
În stoc (>5 ks)

Descoperiți protezele dentare temporare detașabile practice și obțineți o dantură frumoasă, perfectă și completă în 5 minute. În cel mai scurt timp, puteți atașa un dinte lipsă de înlocuire, sau acoperi un dinte rupt, sau chiar vă puteți albi dinții pentru un zâmbet mai frumos.

Procedura de realizare a unui dinte de înlocuire temporară este foarte simplă. Se ia un dinte potrivit din set, se atașează o masă realizată din granulația specială furnizată și se introduce în spațiul dintelui lipsă.

Pachetul conține un set de 3 ori de 10 implanturi, astfel încât veți putea alege forma și dimensiunea exactă a noului dumneavoastră dinte.

Protezele dentare temporare unice vă permit să vă recăpătați un zâmbet frumos, radiant și fericit.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PROTEZE TEMPORARE DETAȘABILE SENZAȚIONALE

Aveți nevoie să acoperiți imediat un dinte rupt, decolorat sau lipsă? Încercați o proteză temporară detașabilă senzațională. Este rapid, ușor și eficient de utilizat. Este ideală ca o proteză temporară:

  • tratamentul cosmetic al dinților - în timpul sărbătorilor, evenimentelor
  • înlocuirea unui dinte - atunci când un dinte este lovit în mod neașteptat
  • proteze dentare fără palat în așteptarea protezei permanente de la dentist

 

Proteze dentare temporare practice și detașabile

 

REPARAREA TEMPORARĂ A DINȚILOR

Protezele detașabile unice vă oferă posibilitatea de a vă repara dinții în mod confortabil, precis și, cel mai important, rapid, în mai puțin de 5 minute.

De multe ori în viața noastră ne confruntăm cu coincidențe care ne pot face viața foarte neplăcută. Un dinte căzut din greșeală cu o zi înainte de o sărbătoare de familie este una dintre ele. Soluția este această senzațională proteză temporară. Veți avea un dinte nou în cel mai scurt timp.

 

ÎȚI REDĂ ÎNCREDEREA ÎN TINE

Aveți probleme cu dinții? Dinții tăi se sparg sau cad? Nu așteptați până când se întâmplă din nou. Pregătiți-vă și obțineți proteze dentare detașabile. Nicio problemă dentară nu va fi o barieră pentru a ieși în mijlocul oamenilor. Acești noi dinți temporari vă vor reda instantaneu încrederea pierdută.

De asemenea, acestea sunt ideale dacă doriți să vă bucurați de dinți mai albi în timpul diferitelor ocazii speciale, cum ar fi nunți, petreceri sau alte evenimente.

 

IMPLANT REALIST PENTRU DINȚII SUPERIORI

Această proteză temporară unică este un implant unic și realist pe care îl puteți atașa confortabil la dinții superiori. Dacă este necesar, vă puteți repara rândul superior de dinți.

 

3 X SET DE 10 IMPLANTURI

În pachet veți găsi un set de 3 ori de 10 implanturi. Veți putea alege nuanța și dimensiunea care se potrivește cel mai bine cu rândul dinților dvs. Astfel veți obține cel mai natural aspect posibil.

 

MANIPULARE UȘOARĂ

Manipularea protezelor dentare detașabile este foarte simplă.

  • alegeți dintele pe care îl doriți din set
  • se decupează dintele selectat din set
  • puneți "bilele mici" din ambalaj în apă clocotită.
  • când "bilele" se dizolvă, le scoți și le lipești pe proteză.
  • introduceți proteza pregătită în locul dintelui

 

UN ZÂMBET PERFECT

Nu vă ascundeți dinții. Bucurați-vă de un zâmbet perfect cu o soluție la fel de simplă, accesibilă și practică precum această proteză temporară specială detașabilă. Te vei face fericit pe tine și pe cei dragi ție.

 

Proteze dentare temporare practice și detașabile

 

SPECIFICAȚII TEHNICE

  • 3 x set de 10 implanturi
  • granule solubile pentru înlocuirea dinților lipsă

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: