Ondulator de calitate pentru valuri

Cod: DS43518870
134 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest ondulator unic și puternic cu care veți avea valuri perfecte în cel mai scurt timp. De acum încolo, orice femeie poate să arate ca și cum ar fi dintr-un studio de coafură în orice moment.

Vei fi complet fermecat de ce coafură frumoasă poate crea și mai ales cat de usoara, rapida si confortabila. Folosește acest ondulator și vei avea valuri pe păr. Plăcile termice speciale din ceramică asigură performanță maximă de încălzire. Doar câteva mișcări și părul tău va fi perfect.

Cu acest ondulator, te poți descurca jucăuș cu părul lung și mai scurt, din care poți evoca o coafură captivantă pentru o petrecere sau alt eveniment social. ondulatorul unic este un accesoriu grozav pentru toate doamnele care nu lasa nimic la voia intamplarii iar sfaturile se vor ocupa de la sine.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CORDEA CULTURII DE CALITATE PENTRU O COAFURĂ PERFECTĂ

A avea un păr ondulat frumos este visul oricărei femei care, din păcate, are dreptate. Nu ai timp suficient să te plimbi prin saloane? Avem soluția perfectă pentru tine! Încearcă acest ondulator unic cu care părul tău va fi un val.

 • Coafură perfectă rapid confortabil
 • Pentru diferite tipuri de coafuri pentru par scurt și lung
 • Materiale de cea mai înaltă calitate pentru durabilitate maximă
 • Putere mare de încălzire

 
66466-14

 

AU PĂR CĂ DE LA UN STUDIO PROFESIONAL DE COAFURI

Datorită designului său special, ondulatorul special vă poate transforma părul drept în valuri în cel mai scurt timp. Astfel vei adauga parului tau volumul si frumusetea necesara in scurt timp. Creați coafură perfectă ca de la un coafor. Acum o poți face singur confortabil, rapid și gratuit în confortul propriei case. Veți crea coafură perfectă într-un moment.

 

MATERIALE SPECIALE PENTRU PARUL PERFECT

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată au fost folosite la producerea acestui ondulator pentru un efect unic. Partea puternică de încălzire din ceramică are un design special care vă va ajuta să creați bucle în doar câteva mișcări. Efectul puternic de încălzire asigură că părul tău va fi îngrijit în cel mai scurt timp. În acest fel, părul tău nu va fi prea stresat.

 

DIMENSIUNI IDEALE

Dimensiunile ideale ale acestui ondulator vă permit să îl utilizați literalmente oriunde. Îl poți împinge cu ușurință în geantă. Este practic si compact, așa că îl poți folosi în călătorii de vacanță sau la serviciu.


loknovaci-kulma

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Temperatura: 200°C
 • Regulator de temperatura: termostatic
 • Durata de viață a plăcii de încălzire/bar: de peste 50.000 de ori
 • Roata monofunctionala
 • 40W-59W
 • Material placa termica / bara: ceramica turmalina
 • Tensiune: 100-240v
 • temperatura: 180°C

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: