Lampă UV profesională pentru unghii

Cod: DS13389502
110 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Această lampă UV unică pentru unghii conține noua tehnologie Dual LED pentru o întărire perfectă, rapidă și eficientă a tuturor tipurilor de geluri și lacuri hibride.

Pentru un rezultat perfect, folosește tehnologia patentată dual LED, care emite lumină albă cu o lungime de undă sensibilă de 365nm și 405nm folosind fotoinițiatori UV și LED. În acest fel, poate întări rapid și eficient unghiile în orice unghi.

Pentru a facilita semnificativ munca, lampa de înaltă calitate are un senzor de mișcare și un afișaj LCD cu indicator de timp. Oprirea automată face munca extrem de ușoară. Lampa UV pentru unghii este potrivită pentru toți cei care suferă de unghii frumos îngrijite.

Lampa de unghii este potrivită atât pentru uz profesional, cât și pentru uz casnic.

Performanța maximă, ușurința în utilizare, materialele de cea mai înaltă calitate și designul ergonomic fac din acest produs o unitate în categoria sa de preț. Descoperiți soluția pentru mâini și picioare atractive.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

LAMPĂ UV PENTRU UNGHIE PUTERNICĂ

O lampă UV este un ajutor esențial atunci când modelați sau extindeți unghiile. Se foloseste pentru intarirea rapida si precisa a unghiilor. Această lampă UV este potrivită nu numai pentru profesioniști, ci și pentru fiecare gospodărie. Prețul său în comparație cu performanța și calitatea este un mare avantaj.

 • Performanta ridicata
 • Pornire și oprire automată
 • Display LED
 • Tehnologie specială pentru întărirea rapidă a unghiilor

 

lampa de unghii

 

TEHNOLOGIE DUAL LED

Datorită tehnologiei speciale, această lampă este extrem de puternică și eficientă. 15 diode garantează întărirea rapidă și uniformă a lacului! În plus, lampa are un interval de două valuri de 365 nm și 405 nm. Folosirea unei astfel de soluții înseamnă că întreaga mână sau piciorul este perfect iluminat, nu este nevoie să ridicați degetele. Lacul se întărește perfect rapid și peste tot.

 

Afișaj și senzor de mișcare clar

Lampa este echipată cu un afișaj clar și un senzor de mișcare care pornește automat lampa. Când se introduce o mână sau un picior, pornește automat și numără înapoi până la 99 de secunde. Afișajul va ușura munca și întărirea unghiilor. După finalizarea procedurii și îndepărtarea mâinii, lampa se va stinge automat.

 

DESIGN SPECIAL

Designul lămpii UV permite o utilizare confortabilă pe unghiile mâinilor și picioarelor. În plus, lampa este ușoară și compactă, ceea ce o face mai ușor de transportat și transportat. De asemenea, are un cablu detasabil care ușurează transportul și depozitarea

 
lampa-profesionala-uv-unghii

 

CADOU GRATUIT

Cu această lampă grozavă, vei primi un pachet de 10 agrafe pentru îndepărtarea lacului de unghii de la noi. Datorită aplicării lor, lacul dispare cu ușurință, iar unghiile rămân nedeteriorate.

 

CAT DESPRE UNGHIILE CU GEL

 • Mai întâi, piliți vârfurile unghiilor, aspre unghiile și îndepărtați cuticula sau apăsați-o în jos.
  Aplica grund.
 • Aplica gelul pentru a nu atinge cuticula si aplica spre marginea unghiei. Stratul de gel trebuie să fie uniform și subțire pe toate părțile unghiei.
 • Apoi puneți mâna sau piciorul în lampa UV și lăsați-o acolo pentru timpul potrivit.
  Dacă aplicați mai multe straturi de gel, lăsați-le pe fiecare să se întărească într-o lampă UV pentru unghii.

 

CALITATE SUPERIOARĂ

La producerea acestei lămpi de unghii s-au folosit materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție specială, ceea ce este o garanție a celei mai înalte calități și funcționalitate maximă a produsului. Lampa se caracterizează prin performanță ridicată și cea mai simplă utilizare.

 

unghiile cu gel

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • culoare alba
 • consum de energie: 24W
 • Numar de LED-uri: 15
 • cronometru: 99 sec
 • alimentare: 220-240V, 50-60Hz
 • dimensiuni exterioare (latime / inaltime / lungime): 21,5 / 7,5 / 12cm
 • lungime cablu: 145 cm
 • greutate bec: 225 g
 • greutatea setului cu ambalaj: 425g

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: