AMBALARE DUBLA - Tunel Pliabil Pentru Pisici

Cod: DA39014148
120 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Descoperiți un tunel pliabil la îndemână pentru pisici, o jucărie unică pe care pisicile o iubesc. Ideal pentru orice apartament sau casa pentru confortul maxim și comoditatea animalului tau.

Tunelul pentru pisici oferă pisicii spațiu pentru relaxare, distracție și observare a împrejurimilor. Pisicile iubesc tunelurile, le aduce beneficii sănătății și psihicului.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, dimensiunilor ideale, durabilității ridicate și ușurinței de utilizare, este un produs premium din categoria sa de preț la un preț imbatabil. Ești sigur că îți va dura.

În plus, coaforul tău se va îndrăgosti de el după prima utilizare. Dacă este necesar, puteți lega mai multe tuneluri împreună și puteți crea un tunel lung pentru animalul dvs. de companie.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

TUNEL GROZAV PENTRU PISICI

Dacă pisicile iubesc cu adevărat ceva, atunci este un farmec al descoperirii și al jocului. Tratează-ți experiența cu adevărat luxoasă cu acest tunel grozav pentru pisici.

Un tunel pliabil pentru pisici este adevărata distracție pentru pisicile tale. Pe tuneluri sunt atârnate 2 jucării, care îți vor captiva animalele de companie la prima vedere. Mai multe tuneluri pot fi, de asemenea, legate împreună cu sfori, astfel încât să creați o urcare lungă.

Tu și animalul tău de companie te vei îndrăgosti de acest tunel într-o clipă. Este spațios, ușor de folosit, nu ocupa mult spatiu și are o constructie solida si rezistenta

 Tunel de jucarie pentru pisici 

PENTRU TOATE FELUL DE PISICI

Datorită calității sale înalte, designului plăcut și dimensiunilor ideale, acest tunel este potrivit pentru aproape toate tipurile de pisici. Oferă pisicii tale spațiu pentru distracție și relaxare.

 

MATERIALE DE CALITATE

Tunelul pentru pisici este un instrument excelent pentru pisici. În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce asigură durabilitate și rezistență excepțională a produsului. În plus, tunelul are un design plăcut și estetic, astfel incat sa se incadreze în orice încăpere din apartamentul sau casa ta.

 

INSTALARE CONFORT ȘI RAPIDĂ

Instalarea acestui tunel pentru pisici este extrem de ușoară și rapidă. Nu aveți nevoie de unelte, gaurire sau alte daune aduse apartamentului dvs. în timpul instalării. Tunelul este ușor de desfășurat și pliat. Poate fi transportat s-au transferat oriunde. Dacă este necesar, îl puteți muta pur și simplu în orice cameră sau îl puteți pune deoparte.

 tunel pentru pisici

 

CURĂȚARE UȘOARĂ

Suprafața specială a tunelului este ușor de curățat și întreținut. Animalul tău de companie va aprecia cu siguranță că tunelul său este încă ca nou.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Lungime: 47 cm
  • Diametru: 25 cm
  • Material: poliester
  • Culoare: albastru închis
  • Tunel pliabil
  • 2 jucării suspendate
  • Tunelurile pot fi legate împreună cu sfori - creând un cadru lung pentru cățărare
  • Pentru a așeza tunelul - dezlegați sforile din jurul perimetrului
  • Ușor de asamblat - compact și portabil

 


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: