Pietre luminoase unice 100 buc

Cod: DS58689904
64 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu aceste pietre luminoase unice, care sunt realizate dintr-un material special care absoarbe lumina în timpul zilei și strălucește noaptea. Marginile lor sunt ușor lustruite, maxim sigure și fără riscuri. Sunt non-toxice, așa că le puteți folosi în acvariu.

Le puteți folosi pentru o revitalizare extraordinară a grădinii dvs., cum ar fi decorarea stâncii, iluminarea trotuarului, decorarea ghivecelor, ghivecelor și multe altele. Posibilitățile sunt nesfârșite.

Pietrele strălucitoare arată cu adevărat mistice în întuneric și cu siguranță vă vor plăcea. În același timp, vă vor surprinde prin luminozitatea lor lungă, care depășește în mod jucăuș 8 ore. Decorează-ți grădina și inspiră o notă de unicitate.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi 2- pachet de 200 de pietre luminoase convenabil la un preț redus sau 4- pachet de 400 de pietre luminoase la care vei primi LIVRARE GRATUITĂ. 

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PIETRE DE ILUMINARE FRUMOASE

Aceste pietre speciale absorb energia luminii în timpul zilei și stralucesc seara. Datorită proprietăților lor fluorescente, pietrele dezvăluie o strălucire frumoasă, care creează o impresie uimitoare. Timpul de iluminare va fi proporțional cu timpul de expunere în conformitate cu fenomenul de fluorescență. Pietrele sunt rezistente la intemperii.

 Pietre luminoase

 

DECORATIE UNICA

Posibilitățile de utilizare a acestor pietre sunt nesfârșite. Puteți să vă diversificată grădina cu ele, să le așezați pentru o potecă, în jurul florilor, să înfrumusețezi o grădină de stânci și, altfel, să vă faceți exteriorul special. Adaugă magie nocturnă oricărei grădini de stânci japoneze, paturi de flori, iazuri sau obiecte de peisaj. Le poți folosi și în interior, în ghivece de flori, în vaze, dar le poți pune și în acvariu.

 

EFECT DE ILUMINARE PE TERMEN LUNG

Aceste pietre strălucitoare în întuneric pot fi încărcate sub orice lumină pentru a oferi 1,5 ore de radiație colorată și intensă, care este fin dispersată în timp. Lumină moale continuă până la 8 ore.

 

CADOURI MARI PENTRU COPII

Copiii vor adora folosirea pietrelor luminoase pentru a înfrumuseța camera unui copil sau pentru a crea diverse modele luminoase. O modalitate distractivă și educativă de a introduce copiii în conceptul de fotoluminiscență.

 gyonyoru vilagito kavicsok

 

CELE MAI DE CALITATE MATERIALE ȘI UN DESIGN UNIC

La producerea pietrelor au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității lor excepționale. Marginile lor sunt șlefuite pentru a fi cât mai sigure posibil. Sunt non-toxice, așa că le puteți folosi și în acvariu.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Fabricat din materiale de înaltă calitate
  • Pentru uz exterior și interior
  • Ei strălucesc în întuneric
  • Nu necesită energie electrică
  • Într-un pachet de aproximativ 100 buc
  • Dimensiunile pietrelor sunt de aproximativ 2 până la 3 cm
  • Culoare alb, verde sau albastru. Livrăm în funcție de disponibilitatea stocului.

 

SFATUL NOSTRU

LANȚ LUMINOS SPECIAL

lanț luminos captivant

Lanțul luminos captivant rezolvă iluminatul într-un mod atractiv atât în interior, cât și în exterior. Este un element decorativ unic pentru diverse ocazii speciale și cotidiene.

 

 

FERMECĂTOARE GHIRLANDĂ SOLARĂ FERMECĂTOARE

 

ghirlandă solară

Descoperiți fermecătoarea ghirlandă solară care va crea în mod simplu și eficient un aspect nou și perfect pentru grădina sau terasa dvs.oferind în același timp o iluminare exterioară frumoasă, eficientă și cu consum redus de energie.

 

 

LAMPĂ SOLARĂ DE GRĂDINĂ

 

lampă solară de grădină

Un iluminat exterior de calitate vă va ajuta să vă îmbunătățiți la maximum exteriorul. Cu această lampă de grădină puteți ilumina grădinile, verandele, balcoanele, spațiile din fața garajului sau a casei și alte exterioare.

 

 

CAPTIVANT PLUTITOARE PLUTITOARE A CONDUS LUMINA PISCINEI

 

charming plutitoare plutitoare LED lumina piscinei

Încercați fermecătoarea lumină de piscină cu LED-uri plutitoare și creați o atmosferă fantastică în casa dvs. Se potrivește oricărui tip de piscină și cu siguranță vă va face fericiți în timp ce priviți piscina și în timp ce înotați.

 

 

ILUMINAT ORIGINAL PENTRU PARASOLAR

 

iluminat unic pentru parasolar

 

Faceți cunoștință cu iluminarea unică a umbrelei de soare, care vă permite să vă bucurați de confortul în aer liber chiar și după lăsarea întunericului. Bucurați-vă de seri plăcute în aer liber cu iluminarea perfectă a umbrelei de soare.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: