Iluminat unic pentru parasolar

Cod: DS16657321
107 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)
 

Faceți cunoștință cu iluminarea unică a umbrelei de soare, care vă permite să vă bucurați de confortul în aer liber chiar și după lăsarea întunericului. Bucurați-vă de seri plăcute în aer liber cu iluminarea perfectă a umbrelei de soare.

Instalarea dispozitivului de iluminat pentru parasolare de 16 x 16 x 2,5 cm este foarte simplă. Acesta vă oferă o luminozitate excelentă, având posibilitatea de a seta trei intensități luminoase diferite, și anume 4, 20 sau 24 de LED-uri.

Aveți nevoie doar de 4 baterii AA pentru a face să funcționeze lumina umbrelei, care este o opțiune foarte ușor de găsit. Durata luminii este de 12 ore, iar fluxul luminos este de 400 lm.

Datorită designului universal, acest sistem de iluminat profesional este potrivit pentru stâlpii de umbrelă cu un diametru de 2,7 - 4,7 cm. Cu o rază de acțiune uimitoare de până la 20 m, vă va asigura o iluminare suficientă chiar și pe timp de noapte.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi umbrela de plajă perfectă la un preț redus.

Aici veți găsi un suport special pentru umbrele de soare - pe roți la un preț redus.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ILUMINAT ORIGINAL PENTRU PARASOLAR

Căutați o modalitate de a vă folosi și mai mult umbrela de soare? Soluția poate fi iluminarea originală a umbrelei de soare, care vă oferă posibilitatea de a vă bucura de confortul serii chiar și atunci când se întunecă. Cu iluminarea umbrelei noastre de soare, nimic nu vă va împiedica să petreceți timp în aer liber oricând doriți.

 

iluminat de umbrelă 

 

INSTALARE UȘOARĂ

Instalarea este foarte simplă și necesită doar câteva minute. Iluminatul unic pentru umbrele de soare este conceput pentru a se potrivi la stâlpii de umbrelă cu un diametru de 2,7 - 4,7 cm. Odată instalat, puteți regla intensitatea luminii în funcție de nevoile și circumstanțele dumneavoastră, având la dispoziție 3 intensități diferite.

 

LUMINOZITATE EXCELENTĂ

Fluxul luminos de 400 lm asigură suficientă lumină pentru a vă bucura de aer liber chiar și atunci când este întuneric. Durata de iluminare de 12 ore va garanta ore îndelungate de iluminare plăcută, iar raza de acțiune de până la 20 de metri vă va permite să vedeți perfect tot ceea ce se întâmplă în jurul dvs.

 

3 MODURI DE INTENSITATE A LUMINII

Iluminarea specială a umbrelei are 3 moduri de iluminare pe care le puteți regla cu ușurință în funcție de nevoile dvs. Puteți activa 4, 20 sau 24 de LED-uri, în funcție de necesități.

Cu această alegere de trei intensități luminoase diferite, puteți ajusta iluminarea pentru a se potrivi circumstanțelor dumneavoastră. Astfel, vă puteți bucura și mai mult de mediul exterior. Puteți crea o atmosferă plăcută în timp ce vă relaxați sau puteți mări intensitatea luminii pentru a putea citi confortabil o carte sau juca jocuri de societate cu familia sau prietenii afară, chiar și atunci când se întunecă.

 

iluminat de umbrelă 

 

FUNCȚIONARE PRACTICĂ

Iluminatul uimitor pentru umbrela de soare funcționează cu 4 baterii AA poate fi găsit aici: datorită acestui lucru, un astfel de iluminat poate fi folosit oriunde.

Cu dimensiunile de 16 x 16 x 2,5 cm, iluminarea pentru umbrelă nu ocupă mult spațiu și o puteți depozita cu ușurință.

Cablul USB asigură încărcarea rapidă a bateriilor.

 

PENTRU TIJE DE UMBRELĂ CU UN DIAMETRU DE 2,7 - 4,7 CM

Datorită designului său versatil, această lumină unică poate fi instalată cu ușurință pe majoritatea stâlpilor de umbrelă cu un diametru de 2,7 - 4,7 cm. Acest lucru va permite tuturor să se bucure și mai mult de aer liber, chiar și atunci când se întunecă.

 

PENTRU O ATMOSFERĂ ORIGINALĂ

Cu iluminarea unică a umbrelei de soare, veți obține noi posibilități și vă veți bucura cu ușurință de seri confortabile în aer liber. Lăsați-vă fermecați de frumusețea apusului de soare și evocați o atmosferă originală cu ajutorul iluminării perfecte a umbrelei de soare.

 

iluminare originala pentru umbrela de soare 

 

SPECIFICAȚII TEHNICE

  • 3 setări ale intensității luminoase - 4, 20 sau 24 de LED-uri
  • flux luminos 400 lm, timp de iluminare 12 ore
  • Raza de acțiune până la 20 m
  • potrivit pentru tije de umbrelă cu un diametru de 2,7 - 4,7 cm
  • 4 x baterii AA (nu sunt incluse)
  • dimensiuni: 16 x 16 x 2,5 cm
  • Cablu USB
  • instalare foarte ușoară

 

SFATUL NOSTRU

LANȚ LUMINOS SPECIAL

lanț luminos captivant

Lanțul luminos captivant rezolvă iluminatul într-un mod atractiv atât în interior, cât și în exterior. Este un element decorativ unic pentru diverse ocazii speciale și cotidiene.

 

 

FERMECĂTOARE GHIRLANDĂ SOLARĂ FERMECĂTOARE

 

ghirlandă solară

Descoperiți fermecătoarea ghirlandă solară care va crea în mod simplu și eficient un aspect nou și perfect pentru grădina sau terasa dvs.oferind în același timp o iluminare exterioară frumoasă, eficientă și cu consum redus de energie.

 

 

LAMPĂ SOLARĂ DE GRĂDINĂ

 

lampă solară de grădină

Un iluminat exterior de calitate vă va ajuta să vă îmbunătățiți la maximum exteriorul. Cu această lampă de grădină puteți ilumina grădinile, verandele, balcoanele, spațiile din fața garajului sau a casei și alte exterioare.

 

 

CAPTIVANT PLUTITOARE PLUTITOARE A CONDUS LUMINA PISCINEI

 

charming plutitoare plutitoare LED lumina piscinei

Încercați fermecătoarea lumină de piscină cu LED-uri plutitoare și creați o atmosferă fantastică în casa dvs. Se potrivește oricărui tip de piscină și cu siguranță vă va face fericiți în timp ce priviți piscina și în timp ce înotați.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: