Lampă solară de grădină

Cod: DS78697342
45 RON / ks
În stoc (>5 ks)

Un iluminat exterior de calitate vă va ajuta să vă îmbunătățiți la maximum exteriorul. Cu această lampă de grădină puteți ilumina grădinile, verandele, balcoanele, spațiile din fața garajului sau a casei și alte exterioare. Luminozitatea ridicată și puterea luminii o fac o alegere perfectă pentru un iluminat de calitate și la prețuri accesibile.

Instalarea este foarte simplă, rapidă și ușoară pentru toată lumea. Nu sunt necesare cabluri. Trebuie doar să conectați lampa oriunde în grădină.

Datorită materialelor de cea mai bună calitate, durabilității ridicate, siguranței maxime, designului perfect și ușurinței de utilizare, este un produs premium la un preț excelent.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi la preț redus pachete de 2 lămpi sau 6 lămpi de grădină la preț redus.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

LUMINĂ UNICĂ A CONDUS LUMINA UNICĂ

Iluminatul cu LED-uri este un dispozitiv mic, dar puternic, alimentat cu energie solară. Este ideal oriunde aveți nevoie de iluminat, dar nu aveți electricitate.

 • Performanță ridicată
 • Ușor de instalat și de utilizat
 • Materiale de calitate și durată lungă de viață

 

lampă solară de grădină 

ILUMINAT IDEAL PENTRU GRĂDINĂ

Aveți nevoie să vă iluminați grădina sau terasa și căutați o soluție rapidă, convenabilă și accesibilă? Această lampă cu LED este potrivită pentru dvs. Poziționați aceste lumini LED acolo unde aveți nevoie și veți avea o iluminare frumoasă de orientare a grădinii în cel mai scurt timp. Îl veți aprecia în special noaptea și în timpul lunilor de iarnă. Soluția ideală la un preț imbatabil.

 

CA O LUMINĂ DE CALITATE ÎN FAȚA CASEI SAU A GARAJULUI

De acum înainte, nu mai trebuie să vă căutați cheile de la ușă sau de la garaj pe întuneric. Cu acest sistem de iluminat, veți putea să le luminați.

 

MULTIFUNCȚIONALITATE ȘI VARIABILITATE CARE CAPTIVEAZĂ

Lumina poate fi folosită literalmente oriunde. Datorită energiei solare, o puteți instala oriunde. Lumina este încărcată de razele soarelui. În același timp, lumina este un accesoriu elegant și de bun gust pentru exterior.

 

Lampa solara pentru gradina 

 

CREȘTEȚI SECURITATEA DVS.

Există un risc crescut de rănire în zonele întunecate fără lumină. Vă puteți împiedica sau călca strâmb și un accident este în lume. Ajutați la creșterea siguranței dvs. cu această iluminare unică.

 

INSTALARE UȘOARĂ ȘI RAPIDĂ

Instalarea iluminatului este rapidă și extrem de ușoară. Trebuie doar să conectați lampa oriunde în grădină.

 

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARĂ ȘI DESIGN ELEGANT

Datorită producției moderne și materialelor de calitate, iluminatul vă va servi tot timpul. LED-urile speciale au un consum redus de energie, astfel încât bateria încorporată nu se descarcă inutil pentru o durată de viață maximă. Energia solară reîncarcă bateria în mod regulat. Materialele de cea mai bună calitate garantează funcționalitatea chiar și în cazul utilizării pe termen lung și repetate. În plus, designul produsului este atemporal și elegant, astfel încât este potrivit și ca accesoriu de bun gust oriunde.

 

Lampa solara pentru gradina 

SPECIFICAȚII TEHNICE

 • Material: Plastic ABS
 • culoarea luminii: alb cald
 • efect: flacără naturală
 • Sursă de lumină: LED
 • Număr de LED-uri: 12
 • Baterie încorporată: 3,7V
 • Timp de încărcare: 6-8 h
 • ore de lucru: 8-10 h
 • buton: Pornit/Oprit
 • dimensiuni: 7 x 7 x 51 cm
 • lungimea spiței: 15 cm
 • greutate: 0,166 kg

 

SFATUL NOSTRU

LANȚ LUMINOS SPECIAL

lanț luminos captivant

Lanțul luminos captivant rezolvă iluminatul într-un mod atractiv atât în interior, cât și în exterior. Este un element decorativ unic pentru diverse ocazii speciale și cotidiene.

 

 

FERMECĂTOARE GHIRLANDĂ SOLARĂ FERMECĂTOARE

 

ghirlandă solară

Descoperiți fermecătoarea ghirlandă solară care va crea în mod simplu și eficient un aspect nou și perfect pentru grădina sau terasa dvs.oferind în același timp o iluminare exterioară frumoasă, eficientă și cu consum redus de energie.

 

 

CAPTIVANT PLUTITOARE PLUTITOARE A CONDUS LUMINA PISCINEI

 

charming plutitoare plutitoare LED lumina piscinei

Încercați fermecătoarea lumină de piscină cu LED-uri plutitoare și creați o atmosferă fantastică în casa dvs. Se potrivește oricărui tip de piscină și cu siguranță vă va face fericiți în timp ce priviți piscina și în timp ce înotați.

 

 

ILUMINAT ORIGINAL PENTRU PARASOLAR

 

iluminat unic pentru parasolar

 

Faceți cunoștință cu iluminarea unică a umbrelei de soare, care vă permite să vă bucurați de confortul în aer liber chiar și după lăsarea întunericului. Bucurați-vă de seri plăcute în aer liber cu iluminarea perfectă a umbrelei de soare.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: