PATRU PACHETE - Pietre luminoase unice 400 buc

Cod: DB58689904
204 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu aceste pietre luminoase unice, care sunt realizate dintr-un material special care absoarbe lumina în timpul zilei și strălucește noaptea. Marginile lor sunt ușor lustruite, maxim sigure și fără riscuri. Sunt non-toxice, așa că le puteți folosi în acvariu.

Le puteți folosi pentru o revitalizare extraordinară a grădinii dvs., cum ar fi decorarea stâncii, iluminarea trotuarului, decorarea ghivecelor, ghivecelor și multe altele. Posibilitățile sunt nesfârșite.

Pietrele strălucitoare arată cu adevărat mistice în întuneric și cu siguranță vă vor plăcea. În același timp, vă vor surprinde prin luminozitatea lor lungă, care depășește în mod jucăuș 8 ore. Decorează-ți grădina și inspiră o notă de unicitate.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PIETRE DE ILUMINARE FRUMOASE

Aceste pietre speciale absorb energia luminii în timpul zilei și stralucesc seara. Datorită proprietăților lor fluorescente, pietrele dezvăluie o strălucire frumoasă, care creează o impresie uimitoare. Timpul de iluminare va fi proporțional cu timpul de expunere în conformitate cu fenomenul de fluorescență. Pietrele sunt rezistente la intemperii.

 Pietre luminoase

 

DECORATIE UNICA

Posibilitățile de utilizare a acestor pietre sunt nesfârșite. Puteți să vă diversificată grădina cu ele, să le așezați pentru o potecă, în jurul florilor, să înfrumusețezi o grădină de stânci și, altfel, să vă faceți exteriorul special. Adaugă magie nocturnă oricărei grădini de stânci japoneze, paturi de flori, iazuri sau obiecte de peisaj. Le poți folosi și în interior, în ghivece de flori, în vaze, dar le poți pune și în acvariu.

 

EFECT DE ILUMINARE PE TERMEN LUNG

Aceste pietre strălucitoare în întuneric pot fi încărcate sub orice lumină pentru a oferi 1,5 ore de radiație colorată și intensă, care este fin dispersată în timp. Lumină moale continuă până la 8 ore.

 

CADOURI MARI PENTRU COPII

Copiii vor adora folosirea pietrelor luminoase pentru a înfrumuseța camera unui copil sau pentru a crea diverse modele luminoase. O modalitate distractivă și educativă de a introduce copiii în conceptul de fotoluminiscență.

 pietricele ușoare frumoase

 

CELE MAI DE CALITATE MATERIALE ȘI UN DESIGN UNIC

La producerea pietrelor au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității lor excepționale. Marginile lor sunt șlefuite pentru a fi cât mai sigure posibil. Sunt non-toxice, așa că le puteți folosi și în acvariu.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Fabricat din materiale de înaltă calitate
  • Pentru uz exterior și interior
  • Ei strălucesc în întuneric
  • Nu necesită energie electrică
  • Într-un pachet de aproximativ 100 buc
  • Dimensiunile pietrelor sunt de aproximativ 2 până la 3 cm
  • Culoare alb, verde sau albastru. Livrăm în funcție de disponibilitatea stocului.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: